Славия Сф не предостави документи от архива си на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Славия София не предостави документи от архива си на Ботев

Мнениеот 1912plovdiv » 06 юли 2012 19:20

marmi52 написа:8-)

Едно мааалко уточнение:
Не СЛАВИЯ СОФИЯ, а лицето Венцеслав Стефанов - бивш бензинджия по Бай Тошово време, бивш СИКаджия и настоящ унищожител на белия клуб, отказва да даде тези документи на Ботев Пд.
Моля ви, не отъждествявайте временните субекти смучещи "кръв" от добрата стара СЛАВИЯ със самата СЛАВИЯ. Това е все едно по времето на Митю да го отъждествяваме с велик клуб като Ботев Пловдив.
Такива като Венци и Митю са преходни. Едни се задържат повече, други по-малко.
Имена като СЛАВИЯ и Ботев са вечни ! ...
Иначе разбира се, че не одобрявам прикриването на истината. Ако има документи, че Ботев наистина е по-стар от любимата ми СЛАВИЯ, не би трябвало да се крият.

Напълно съм съгласен , Славия не бива да се отъждествява с лицето Стефанов ! Поздравления за мнението !
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2012 20:43

След като и двамата не ви интересуваме какво точно правите тук освен да си чешете езиците ? И бат Венцо като иска да доказва нещо , да показва документи и да доказва :) Българска му работа , само аз мога да докажа еди кво си , ама няма да ви покажа документите :mrgreen:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 06 юли 2012 20:49

child in time написа:А защо трябва да ги предоставя на когото и да било?

Защото в тях е упоменато как наследниците на древните беси, живели в Пазарджишко и в границите на сегашния прк Лаута в Пловдив, са създали първия футболен отбор у нас още през 1906 г. :) :) :)
Не зная защо Венци Стефанов се е отметнал, след като сам обеща да предостави документи от архива на Славия на Ботев, но ако си изпълни обещанието то това ще е достойна проява заслужаваща уважение.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 06 юли 2012 23:07

slavia_forever написа:На вас все някой трябва да ви доказва историята, която сами не можете да си аргументирате с друго, освен с изрезки, сказания и пътеписи!

Все едно до преди 5 години разполагахте с тези документи! Много е лесно да се говори, след като съвестни хора са пазили уникатите в продължение на почти 100 години. Малко са хората като тях - радостно е, че ги има. Но тези документи са на Славия, не са на Венци, да се разпорежда с тях, като с бащиния. Ние си получихме инфото от фенклуба на Славия, макар и неофициално. Благорадя на съвестните хора, който се свързаха, за да ни пратят информацията, а това, че ВС се прави на бизнесмен няма да го коментирам.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Славия Сф не предостави документи от архива си на Ботев Пд

Мнениеот rump_shaker » 07 юли 2012 16:54

slavia_forevar. Сигурно помниш година 1992-ра. Нали! Тогава не се е случило нищо интересно. Но все пак аз и ти и много други помним. Помним че демокрацията дойде преди почти 23 години в края на 1989, помним първият демократичен президент пак преди горе толкова години - Петър Младенов. Помним и събарянето на мавзолея. Изобщо помним неща които са се случили в последните 20-30 години и които не подлежат в момента на спор като фактология и дата на случването им. И това е така защото ние всички приживе сме свидетели на последните 20-30 години.

За какво ти говоря тези неща ли. Ще ти обясня. Не знам кой какви източници и изрезки има, но аз лично имам и с удоволствие бих ти ги показал екземпляри на различни печатни издания в град Пловдив от 1932 година. Запазени са цели вестници и специално статиите за честването на 20-годишния юбилей на Ботев Пловдив. Грижливо запазени в дебели кожени албуми! Имам и снимки които мога да ти изпратя за да се увериш.

Та мисълта ми е, че как през 1932 са чествали 20-годишнина на отбора ако не е бил създаден през 1912. Единственият начин това не е било вярно е да лъжат във редицата печатни издания от 1932. Но това е се едно сега да издам вестник и да обясня че демокрацията е дошла 1975 или 2001 година. Никой няма да ми повярва, защото споменът е твърде пресен и всеки знае точната дата. Та по същата логика е някак си невероятно няколко различни вестника да напишат репортаж за 20-годишния юбилей на Ботев при това във времена в които всички от автори до публика са били свидетели на раждането на Ботев Пловдив.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 юли 2012 23:34

rump_shaker написа:slavia_forevar. Сигурно помниш година 1992-ра. Нали! Тогава не се е случило нищо интересно. Но все пак аз и ти и много други помним. Помним че демокрацията дойде преди почти 23 години в края на 1989, помним първият демократичен президент пак преди горе толкова години - Петър Младенов. Помним и събарянето на мавзолея. Изобщо помним неща които са се случили в последните 20-30 години и които не подлежат в момента на спор като фактология и дата на случването им. И това е така защото ние всички приживе сме свидетели на последните 20-30 години.

За какво ти говоря тези неща ли. Ще ти обясня. Не знам кой какви източници и изрезки има, но аз лично имам и с удоволствие бих ти ги показал екземпляри на различни печатни издания в град Пловдив от 1932 година. Запазени са цели вестници и специално статиите за честването на 20-годишния юбилей на Ботев Пловдив. Грижливо запазени в дебели кожени албуми! Имам и снимки които мога да ти изпратя за да се увериш.

Та мисълта ми е, че как през 1932 са чествали 20-годишнина на отбора ако не е бил създаден през 1912. Единственият начин това не е било вярно е да лъжат във редицата печатни издания от 1932. Но това е се едно сега да издам вестник и да обясня че демокрацията е дошла 1975 или 2001 година. Никой няма да ми повярва, защото споменът е твърде пресен и всеки знае точната дата. Та по същата логика е някак си невероятно няколко различни вестника да напишат репортаж за 20-годишния юбилей на Ботев при това във времена в които всички от автори до публика са били свидетели на раждането на Ботев Пловдив.

На този няма смисъл да му се обяснява. Нарочил си е младежа феновете на Ботев и си прави каквото си иска, но да е жив и здрав, нека поне това му носи радост в живота.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 юли 2012 00:06

Забелязвам че когато поставя въпорси които водят до парадокси ако се следва теориите на гурутата няма отговори! Това може да значи само 1
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 08 юли 2012 07:26

slavia_forever написа:На вас все някой трябва да ви доказва историята, която сами не можете да си аргументирате с друго, освен с изрезки, сказания и пътеписи!

Нали се сещаш, че документи с историческо съдържание трябва да са достояние на всички, а не да седят в хола на Венци?
Или не се сещаш...?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1912 » 08 юли 2012 08:51

Не мога да разбера защо се обръща внимание на 7 човека публика?
Документите рано или късно ще се появят при нас, но тези господа никога няма да могат да напълнят втора маршрутка с фенове!
100100100100

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 08 юли 2012 13:01

Призовавам да спрете да му обръщате внимание на форевъра.
Документите ще бъдат в нашия архив съвсем скоро, колкото и да им е неприятно на някои хора ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”