Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Neron » 07 юли 2012 15:15

Nuke написа:
Neron написа:???

Тонев доведе сума ти народ. Всичките са добри футболисти, имам резерви само за Пелето, но пък съм търпелив. Записваш си дати, все едно Тонев нещо ти е длъжен. Непонятно ми е.

Щом са добри футболисти защо почти всичките бяха свободни агенти :lol: Тонев не ми е длъжен само на мен а на цялата синя част от България да направи Левски добър отбор ако той си мисли че не е длъжен да направи това да се маха.
Аз титлата за поредна година съм я отписал за купата се надявам някак да се доредим ама слабо вероятно но ще съм най-щастливия ако греша.
Миналия сезон отборчета като Каварна Видима идваха на Герена и ни се правеха на равностойни тая година ги няма но на тяхно място има по силни и не ми се мисли какво ще става.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

ma6inkata
Контакти:

Re: Португалски нападател от Евертън дойде в Левски

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2012 15:16

way написа:16 мача 3 гола много е добър този :)

Кажи ми само колко гола имаше Дембеле, преди да дойде в Левски и не вкара ли за нас повече голове от колкото през цялата си кариера? Той още не е подписал, разбирачите вече го отписаха, ама от българщина, за това няма да прокопсаме и цялата държава е на този хал.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 юли 2012 15:17

По-интересно е, дали ще му откупите правата или ще е под наем.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2012 15:17

Neron написа:
Nuke написа:

Тонев доведе сума ти народ. Всичките са добри футболисти, имам резерви само за Пелето, но пък съм търпелив. Записваш си дати, все едно Тонев нещо ти е длъжен. Непонятно ми е.

Щом са добри футболисти защо почти всичките бяха свободни агенти :lol: Тонев не ми е длъжен само на мен а на цялата синя част от България да направи Левски добър отбор ако той си мисли че не е длъжен да направи това да се маха.
Аз титлата за поредна година съм я отписал за купата се надявам някак да се доредим ама слабо вероятно но ще съм най-щастливия ако греша.
Миналия сезон отборчета като Каварна Видима идваха на Герена и ни се правеха на равностойни тая година ги няма но на тяхно място има по силни и не ми се мисли какво ще става.

Титлата ни е сигурна, вЕрвай ми ;)
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 юли 2012 15:17

Сега ако спретнат и двама централни защитници ще е добре , че с тая дантела ......

пп Пелето задължително опорен халф , а Гаджев и Йовов , твърди резерви.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 07 юли 2012 15:17

Е Аз не съм те обидил :roll: Ако си го приел така-ИЗВИНЯВАЙ!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 юли 2012 15:18

ma6inkata написа:

Кажи ми само колко гола имаше Дембеле, преди да дойде в Левски и не вкара ли за нас повече голове от колкото през цялата си кариера? Той още не е подписал, разбирачите вече го отписаха, ама от българщина, за това няма да прокопсаме и цялата държава е на този хал.

Няма какво да го сравняваме с Дембеле,Дембеле е 1:100000000 не всеки който има 5 гола ще стане новия Дембеле

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юли 2012 15:18

Neron написа:
Nuke написа:

Че да не ги тренира Иво Тонев ? Пък и до колкото знам Илиан Илиев също е харесал играчите ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 юли 2012 15:18

Каква титла бре хора какви Лиги Европа като защитата ни е Милиев Иванов и Диамутен като добавим Старокин и колебливия Мюлдер направо аз ни виждам вече в ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 07 юли 2012 15:19

ma6inkata написа:

Дембеле 1-во показа че има качества в Локо ПД а тоя къде ги е показал бе...това ще е новият Шеридан помни ми думата!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Върни се в “Архив”