Контрола:Левски-Гьор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Контрола:Левски-Гьор
след като оставиха рендето Иванов защитата продължава да е в окаяно състояние ,досега не виждам промяна и в средата ,единствената промяна е в нападение където сме по-зле от миналата година ,след като изгониха Калво ,Жуниньо и Цветков вече няма кой и една атака да направи .дано не спат още дълго и да се разшетат и навреме да върнат Дембеле ,че и тази година ще я отпишем рано-рано
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:Лично за мен (а и за много хора) резултатите не са важни. Точно в тези мачове е важно да се видят слабостите на отбора. Бихме Металург изкефихме се и в мачът с Черноморец (Одеса) видяхме реалността
Стига с тези клишета.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Щом резултатът няма значение, какво всъщност има значение?
Има значение това ,че например ЛЕВСКИ се опита и игра в дълги периоди от мача преса което е похвално дано така да продължават пък като се сработят отделните линии и резултатите ще дойдат.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tommi написа:ralka_levskarka написа:Лично за мен (а и за много хора) резултатите не са важни. Точно в тези мачове е важно да се видят слабостите на отбора. Бихме Металург изкефихме се и в мачът с Черноморец (Одеса) видяхме реалността
Стига с тези клишета.Може всеки мач да ни бият, ама важното е да си виждаме слабостите.
Казвам, че точно в тези мачове е важно да ги видим

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ТЪМНО СИН написа:Tommi написа:Щом резултатът няма значение, какво всъщност има значение?
Има значение това ,че например ЛЕВСКИ се опита и игра в дълги периоди от мача преса което е похвално дано така да продължават пък като се сработят отделните линии и резултатите ще дойдат.
Ура! Няма значение, че нямаше резултат от пресата...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:ralka_levskarka написа:Лично за мен (а и за много хора) резултатите не са важни. Точно в тези мачове е важно да се видят слабостите на отбора. Бихме Металург изкефихме се и в мачът с Черноморец (Одеса) видяхме реалността
Стига с тези клишета.Може всеки мач да ни бият, ама важното е да си виждаме слабостите.
Само че тях ги виждат също толкова добре и конкурентите, не че не ги знаят отдавна.
ralka_levskarka написа:Tommi написа:ralka_levskarka написа:Лично за мен (а и за много хора) резултатите не са важни. Точно в тези мачове е важно да се видят слабостите на отбора. Бихме Металург изкефихме се и в мачът с Черноморец (Одеса) видяхме реалността
Казвам, че точно в тези мачове е важно да ги видим, по скоро е важно треньора да ги види и да намери нужното решение. Как я предпочиташ загубата от Х в контролите или от ЦСКА в А група? Но както обичате да казвате тук: "Всеки има право на мнение".
В тези мачове резултатът не е важен, важна е играта, а чак след това идва и резултата
В подкрепа на Ралка ще кажа, че през по-миналия сезон (с Дембеле) направихме много слаби резултати в контролите, а видяхте после какво стана.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Tommi написа:ТЪМНО СИН написа:Tommi написа:Щом резултатът няма значение, какво всъщност има значение?
Ура! Няма значение, че нямаше резултат от пресата...
С Одеса може да нямаше ,но днес може и да има.
Аз искам да видя добра игра и играчи по титулярните си постове не Йовов вратар или баскетболист .... пък ако ще и с 10-0 на паднем
-
- Контакти:
1:1
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]