1982 написа:fraport написа:Коментарите ти по долу друго доказват .Определено делиш публиката и още по-лошо хората. Пуснах темата да видя злобата на шопа .Наглостта му и неподплатеното самочуствие .И установих едно ....... жална и майка на тази Държава ....нищо добро не я чака . До 10-20 години Шопите ще изсмучат всичко от цялата държава . И най-накрая щото няма да имат какво да смучат ще почнат себе си да се самоизяждат
Кого лъжеш бе, пусна темата за да плюеш София, не ми обяснявай глупости. Злобата и комплексите ти лъщят отдалеч.
И да, имам самочувствие. Като гледам такива жалки комплексари като теб, няма как да нямам самочувствие. Най-малкото няма как да ме видиш да отварям подобни комплексарски теми, защото аз нямам за цел в живота да плюя други български градове. Направих го тук, по адрес на Варна, единствено защото ми писна да ти чета помията, която лееш по моя град. Иначе, ако трябва да съм честен, нямам нищо против този град. Дори ми харесва. Жалко, че в него има и подобни жалки индивиди като теб, които само го загрозяват.
Нормално е да ти хареса . На много ''Софиянки '' им е харесъл . На много жени от там съм им показвал залеза и лунната пътека по морето . Нямаш си на представа след това какво правят . Тази романтика ако знаеш колко жени е вкарала в леглото. Ако ти кажа и ти ще се преместиш във Варна или в Бургас