Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:37

1982 написа:
fraport написа:Правилно във ВАрна има туристи от цял свят , а в София бедни ,злобни и миризливи кравари от чукарлаците и махалите на България

Сельо, във Варна сякаш не се пълните с всякакви пришълци от страната. Ти как мислиш, че от 20 000 град едно време, сега сте 330 000 ??!

Много е тъпо да приписваш само на София подобно нещо. 300 пъти ти обясниха вече, че едно време населението е било почти изцяло селско. С течение на времето обаче, постепенно то се преселва в градовете. И този процес засяга не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас и т.н.

За 130 години ,това е след освобождението до сега .Населението на Варна се е увеличило 10 пъти , а на София ...... около 200 ...познай сега къде са повечето селяци и дали ти не си един от тях .Шанса да си гражданин е 200 към едно

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:38

Темата беше за публиката , не за градовете.Типично по български центърът на всичко се измести
Последна промяна от HEATSEEKER на 07 юли 2012 11:39, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 11:38

Ето кадри от "пълния" ДКС във Варна (36 сек.)
http://www.vbox7.com/play:5739d913
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:40

1982 написа:
fraport написа:Правилно във ВАрна има туристи от цял свят , а в София бедни ,злобни и миризливи кравари от чукарлаците и махалите на България

Сельо, във Варна сякаш не се пълните с всякакви пришълци от страната. Ти как мислиш, че от 20 000 град едно време, сега сте 330 000 ??!

Много е тъпо да приписваш само на София подобно нещо. 300 пъти ти обясниха вече, че едно време населението е било почти изцяло селско. С течение на времето обаче, постепенно то се преселва в градовете. И този процес засяга не само София, а и Пловдив, Варна, Бургас и т.н.

Виждаш ли сега къде е злобата само това знаете ,, селю , мелю ,кравари '' .Кажете нещо интересно за вашата столица . Отвори учебника ,прочети нещо . Ти въобще знаеш ли историята и .Културните забележителности на града където живееш . Не знаеш само '' селяни '' и нищо друго .

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 07 юли 2012 11:41

е да верно, че във Варна ходеха по ЦЕЛИ 4000 души, което си е мазало направо :) ако беше 12 хилядна залата не ми е ясно как щяхте да я напълните.... много ми е интересно как па точно "морските" се хвалите с публика при положение, че нито един футболен отбор не може събере свястна публика, сега се извадихте волейболни специалисти .... Пловдив - да... обаче Варна Бургас и тем подобни... айде стига... Черно море - ПСВ Айндховен колко точно имаше... на Черноморец на мачовете докато пускаха безплатно и даваха кебапчета само и само да ходите имаше хора.. после 1000 човека... така айде само за публика да не си говориме
Има само един Кралски клуб, всички други са поданици ! HALA MADRID
FORZA FIORENTINA VIOLA !
GO GO GUNNERS !

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:42

ros написа:Ето кадри от "пълния" ДКС във Варна (36 сек.)
http://www.vbox7.com/play:5739d913

Да ти пусна ли едно видео от мача с Португалия миналата седмица
1300 души . Никога във Варна е нямало толкова ниска посещаемост . НИКОГА

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:43

fraport написа:Виждаш ли сега къде е злобата само това знаете ,, селю , мелю ,кравари '' .Кажете нещо интересно за вашата столица . Отвори учебника ,прочети нещо . Ти въобще знаеш ли историята и .Културните забележителности на града където живееш . Не знаеш само '' селяни '' и нищо друго .

Злобата е в този, който отвори темата, за да си избива комплексите от София. На мен никога не би ми и хрумнало да отварям подобни малоумни теми. Никога не съм си и помислял да деля публиката на софийска, варненска или чукуровска, за мен тя е българска. Правя го сега за пръв път, защото ми писна да ти чета помиите, цяла нощ друго не правиш, освен да плюеш по София.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 11:44

Едно време се играеше в ЗИМНИЯТ ДВОРЕЦ!!! Какви Универсияди, какви Фестивални го гонят изобщо!!! :lol: :lol: :lol: Толкова и помните!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:45

Знаете ли, кое е най-интересното за новата зала.Тя е един вид ''недоносче''.Проектирана е да има лекоатлетическа писта.
Заради гениалният ум на Боко, е наредено да бъде смалена,това обаче никой не го споменава...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:45

TaseFski написа:е да верно, че във Варна ходеха по ЦЕЛИ 4000 души, което си е мазало направо :) ако беше 12 хилядна залата не ми е ясно как щяхте да я напълните.... много ми е интересно как па точно "морските" се хвалите с публика при положение, че нито един футболен отбор не може събере свястна публика, сега се извадихте волейболни специалисти .... Пловдив - да... обаче Варна Бургас и тем подобни... айде стига... Черно море - ПСВ Айндховен колко точно имаше... на Черноморец на мачовете докато пускаха безплатно и даваха кебапчета само и само да ходите имаше хора.. после 1000 човека... така айде само за публика да не си говориме

Абе момче ти не разбра темата е за ВОЛЕЙБОЛНАТА ПУБЛИКА . Не за агитки на Цска и Левски . пАК ТИ ПОВТАРЯМ ВОЛЕЙБОЛНА . НЕ говори за футбол . аз на футбол не ходя аз съм само волейболен фен Това го има като понятие само във Варна .Разбра ли . Не ми говори за агитки на футболни отбори. Сега стана ли ти ясно

Върни се в “Архив”