Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:08

Имаш и то зверски комплекси, виж се как цяла нощ плюеш по София, не си спал от злоба.
На мен не ми пука за лайняното ти смрадливо село и никога няма да ме видиш да отварям тема, за да се изхождам по него. Просто не ми пука за вас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:13

1982 написа:Имаш и то зверски комплекси, виж се как цяла нощ плюеш по София, не си спал от злоба.
На мен не ми пука за лайняното ти смрадливо село и никога няма да ме видиш да отварям тема, за да се изхождам по него. Просто не ми пука за вас.

Като гледам думите които използваш ....ми е ясно при кого е злобата . Ти май си дрогиран .Аз му обяснявам ,че в момента съм на плажа с бира в ръка , а той гние някой миризлив квартал на София и ти пак аз съм злобчл . Абе човек аз не злобея , аз те съжалявам . Хайде пали си Голфа 3-ка и отивай в някой МОЛ с климатик ,че ще пукнеш от жега в панелката . Аз се мяткам в басейна и след това на плаж . ....ххмммм Направо умирам от злоба :) :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:15

1982 написа:Имаш и то зверски комплекси, виж се как цяла нощ плюеш по София, не си спал от злоба.

А вчера наистина не спах ....трябваше да си тръгвам от най-смешната столица на Европа . Пътувах цяла нощ . Добре ,че има такива като мен да ви пълнят залата .То ако се разчита на Софиянци ,я доидат 500-600 човека я не

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:15

fraport написа:Като гледам думите които използваш ....ми е ясно при кого е злобата .

Естествено, че такива думи ще използвам, след като се начетох на толкова помия, която изляхте тук по София. Ти какво искаш, само да ви чета плювните и да си трая ли ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:18

fraport написа:А вчера наистина не спах ....трябваше да си тръгвам от най-смешната столица на Европа . Пътувах цяла нощ . Добре ,че има такива като мен да ви пълнят залата .То ако се разчита на Софиянци ,я доидат 500-600 човека я не

Какво ми се перчиш, когато играеха във Варна знаеш ли `що софиянци имаше в залата ??! И не само, летуващи от цялата страна пълнеха грозната ви заличка. Хич не казвай, че публиката била варненска тогава.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:20

:) :) Един шоп отишъл в църквата да се помоли на Бог:
- Боже, защо всички хубави момичета са от Пловдив?
Бог му отговаря:
- Незнам бе, майна!!! :) :)

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 11:21

На плажа ли си, на басейна ли си, в замък ли живееш - все си оставаш жалък комплексар. Добре че бяха туристите лятото да ви пълним залата, дали имаше и 1% местни на мачовете? Трай си и се наслаждавай на баровския си живот. :arrow:

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:22

1982 написа:
fraport написа:А вчера наистина не спах ....трябваше да си тръгвам от най-смешната столица на Европа . Пътувах цяла нощ . Добре ,че има такива като мен да ви пълнят залата .То ако се разчита на Софиянци ,я доидат 500-600 човека я не

Какво ми се перчиш, когато играеха във Варна знаеш ли `що софиянци имаше в залата ??! И не само, летуващи от цялата страна пълнеха грозната ви заличка. Хич не казвай, че публиката била варненска тогава.

Що тогава Вие по хубава ли зала имахте . Универсиада - физкултурен салон със седалки :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:24

MayDay написа:На плажа ли си, на басейна ли си, в замък ли живееш - все си оставаш жалък комплексар. Добре че бяха туристите лятото да ви пълним залата, дали имаше и 1% местни на мачовете? Трай си и се наслаждавай на баровския си живот. :arrow:

Правилно във ВАрна има туристи от цял свят , а в София бедни ,злобни и миризливи кравари от чукарлаците и махалите на България

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 11:24

Само от любопитство, варненски гъзарю, какво бачкаш? Сервитьор, барман, общ работник на строеж, готвач? С какво изкарваш пачките? Или мама и тате те дундуркат?

Върни се в “Архив”