Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 20:33

Направо няма да го преживея това, че загубих уважението на един от лакеите на Данчо Лазаров. :lol: :lol: :lol:

Естествено, че си психопат, виж се как оспорваш и отричаш до дупка дори очевадни неща. Толкова е силна любовта ти към инжинерчето.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 20:36

MayDay написа:айде бе, първанка? Нали искаше факти доказателства? Давам ти номера на сертификати за трансфер, статистика, публични данни. Ти не щеш да ги четеш сега :?: Дълго ти било, пречило ти да си гледаш мача? Ама иначе цял ден си на амбразурата и ми вадиш цитати и ми казваш, че съм голословен. Като ти дам източници и доказателства се покриваш. После се чудиш и се обиждаш що ти викам, че се гънеш като настъпен червей и си прозрачен? Ами ти сам си го показваш ;)

Още искаш ли доказателства?
Да си говорим за морал, чест, патриотизъм, национални интереси и лични интереси? Кога му е времето? :arrow:

Казах ти, че прочетох първите 100 реда, в които се говореше за някакви бременности, някакви купени треньорски постове и т.н. и съвсем в правото си съм да реша, че няма да чета 4594594 реда, за да видя, че не си написал нищо доказано, така че извини ме-няма да ти чета 45045849 реда! И това ти го написах, но ти отново не го видя... И как да те уважа и да ти чета мненията, като ти не ми отговори на малкото въпроси, които аз зададох... Ама да съм казал, че се гънеш като настъпан червей? Въпрос на култура...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 20:44

1982 написа:Направо няма да го преживея това, че загубих уважението на един от лакеите на Данчо Лазаров. :lol: :lol: :lol:

Естествено, че си психопат, виж се как оспорваш и отричаш до дупка дори очевадни неща. Толкова е силна любовта ти към инжинерчето.

Те хората виждат кой какъв е! Айде у лево!
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 21:13

Виждат, разбира се. Затова масово са против твоя любим - ДанчУ. :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 08:35

Първанка, недей чети бе! Може да научиш нещо което не искаш :lol: Пък и не ти плащат да четеш, а да драскаш. Спукан балон си ти като шефовете ти. Скоро ще сте само лош спомен :arrow:

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 08:40

Специално за първанката поствам нещо кратичко. Нека коментира ако смее:

Волейболистите ни са роби - само Матей е свободен състезател

България държи първото място в света по състезатели, обвързани с клубове.

Волейболистите излизат да играят в чужбина по два начина - като свободни агенти или като състезатели, чиито права се държат от някой клуб. Проверка на “168 часа” в електронния регистър на Международната федерация установи стряскащи данни. През този сезон зад граница играят общо 1375 състезатели от цял свят. От тях с договори към местен клуб са 199 души. Почти една трета от тях са българи - 73-ма! От родните волейболисти, играещи в чужбина, само Матей Казийски е свободен състезател! Всички останали са “вързани” с договори към клубове. От отборите в Суперлигата ЦСКА и “Левски” имат този сезон по 17 души зад граница, “Черно море” има 6, “Славия”, “Марек” и “Лукойл” - по 5, “Пирин” и “Арда” - по двама.
При жените положението не е по-различно. От 1097 състезателки зад граница 133 са обвързани с клубове.

От тях почти половината - 55, са българки! България е безспорен лидер в това отношение, на второ място е Беларус с едва 9 “вързани” състезателки! Справката сочи, че “Левски” има 21 състезателки в чужди клубове, ЦСКА - 14, “Славия” - 12, “Академик” - 3, “Плевен”, “Марица” и “Локомотив” (СФ) - по 2. Имаме само три свободни състезателки, едната от които е Тони Зетова, а другите са с двойно гражданство.
Това дългосрочно обвързване на състезателите си има обяснение. Родната федерация - в разрез с всички закони и правилници, продължава да иска от клубовете, сключващи договори със свободните ни състезатели, по 10 000 евро! Въпреки че в новия правилник на Международната федерация е записано, че приемащият свободен състезател клуб плаща такса само на Международната федерация, на родните волейболни шефове не им пука. Доскоро някои чуждестранни клубове се заканваха, че това е “рекет” и ще сезират Международната федерация. Сега и на тях не им пука и не им се занимава с дела, защото вече са намерили начин да не са потърпевши, като удържат тези 10 хил. евро от парите на съответния състезател! Затова и родните волейболисти - щат, не щат - сключват договори с клубове. Така от джоба им се удържат между 500 и 1500 евро. Толкова иска федерацията при обвързаните с клубове волейболисти.
В повечето случаи обвързването на даден състезател с клуб е само фиктивно и нерядко буди смях и съжаление. Страшимира Филипова например, която от години играе в руския “Уралочка”, се води собственост на “Марица” (Пловдив). Според правилника, за да е собственост на даден клуб, състезателят трябва да е играл в него поне една година. Колкото и да си напряга човек паметта, трудно ще се сети кога Страши е играла в този отбор...

Сега разбираш ли защо мъжете в отбора напуснах, а робите седят и мълчат? Или пак ти е дълго за четене? :roll: :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 юли 2012 10:14

MayDay написа:Специално за първанката поствам нещо кратичко. Нека коментира ако смее:

Волейболистите ни са роби - само Матей е свободен състезател

България държи първото място в света по състезатели, обвързани с клубове.

Волейболистите излизат да играят в чужбина по два начина - като свободни агенти или като състезатели, чиито права се държат от някой клуб. Проверка на “168 часа” в електронния регистър на Международната федерация установи стряскащи данни. През този сезон зад граница играят общо 1375 състезатели от цял свят. От тях с договори към местен клуб са 199 души. Почти една трета от тях са българи - 73-ма! От родните волейболисти, играещи в чужбина, само Матей Казийски е свободен състезател! Всички останали са “вързани” с договори към клубове. От отборите в Суперлигата ЦСКА и “Левски” имат този сезон по 17 души зад граница, “Черно море” има 6, “Славия”, “Марек” и “Лукойл” - по 5, “Пирин” и “Арда” - по двама.
При жените положението не е по-различно. От 1097 състезателки зад граница 133 са обвързани с клубове.

От тях почти половината - 55, са българки! България е безспорен лидер в това отношение, на второ място е Беларус с едва 9 “вързани” състезателки! Справката сочи, че “Левски” има 21 състезателки в чужди клубове, ЦСКА - 14, “Славия” - 12, “Академик” - 3, “Плевен”, “Марица” и “Локомотив” (СФ) - по 2. Имаме само три свободни състезателки, едната от които е Тони Зетова, а другите са с двойно гражданство.
Това дългосрочно обвързване на състезателите си има обяснение. Родната федерация - в разрез с всички закони и правилници, продължава да иска от клубовете, сключващи договори със свободните ни състезатели, по 10 000 евро! Въпреки че в новия правилник на Международната федерация е записано, че приемащият свободен състезател клуб плаща такса само на Международната федерация, на родните волейболни шефове не им пука. Доскоро някои чуждестранни клубове се заканваха, че това е “рекет” и ще сезират Международната федерация. Сега и на тях не им пука и не им се занимава с дела, защото вече са намерили начин да не са потърпевши, като удържат тези 10 хил. евро от парите на съответния състезател! Затова и родните волейболисти - щат, не щат - сключват договори с клубове. Така от джоба им се удържат между 500 и 1500 евро. Толкова иска федерацията при обвързаните с клубове волейболисти.
В повечето случаи обвързването на даден състезател с клуб е само фиктивно и нерядко буди смях и съжаление. Страшимира Филипова например, която от години играе в руския “Уралочка”, се води собственост на “Марица” (Пловдив). Според правилника, за да е собственост на даден клуб, състезателят трябва да е играл в него поне една година. Колкото и да си напряга човек паметта, трудно ще се сети кога Страши е играла в този отбор...

Сега разбираш ли защо мъжете в отбора напуснах, а робите седят и мълчат? Или пак ти е дълго за четене? :roll: :lol:

Специално това нещо го прочетох и изкоментирах. Тези неща сме ги коментирали в други теми. За мен това е начин да влязат пари в клубовете и федерацията. Нещо като комисионните при мениджърите. Ако това бе незаконно, вероятно отдавна да е сезирана международната федерация и някой съд, защото за тези неща се говори отдавна. Освен това тук говорим за нищожни суми, които повечето клубове, а дори и състезатели ще покрият без проблем. И е много по-добре така, отколкото да се отмъкват състезатели без пари. Във футбола, доколкото знам има едно правило, че си има минимални суми, които трябва да получи клубът, който е развил определен състезател и не може да се трансферира в друг клуб без трансферна сума, дори и да му е изтекъл договорът... Освен всичко друго сега във футбола често се подписват договори с проценти от бъдещ трансфер-това си е същото, като да държи даден клуб процент от играча. И теб лично какво те притеснява, че чуждетранни клубове трябва да вложат пари в развитието на българския волейбол? ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 10:20

Само `дето във волейбола това не е наложено правило, а от БФВ принуждават играчите да подписват подобни договори, така, че да ги доят. Въобще не е същото. Също така във футбола тези пари отиват в клуба-родител, а у нас и БФВ намазва.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 юли 2012 10:21

MayDay написа:Първанка, недей чети бе! Може да научиш нещо което не искаш :lol: Пък и не ти плащат да четеш, а да драскаш. Спукан балон си ти като шефовете ти. Скоро ще сте само лош спомен :arrow:

[offtopic]Прибери се в апартаментчето, което ти купиха мутрите, стоящи зад Радо Стойчев и си вземи един буквар, за да се научиш да четеш-барабар с приятелчето ти и може би любовниче с цифров ник... Защото на вас двамата и 100 пъти да ви се повтори, че Лазаров е грешал често, вие ще си пеете като латерна старата песен, че някой го бил подкрепял. Изглежда ви е страх да застанете пред фактите и се криете в лъжи и заблуди... или може би не можете да четете. А вероятно ви притеснява и това, че аз не подкрепям Лазаров, но се притеснявате, че Стойчев не е нищо повече от него... За пореден път слагам нещо в офтопика, защото все пак въпреки милионите простотии, които написахте, несъобразявайки се, нито с теми, нито с лично пространство, аз смятам да си остана културен човек до край. Лесно е да се пишат простотии-показах го на подобието на човек с цифровия ник-сега ти го показах и на теб в първите няколко реда. По-трудното е да се изправиш и да признаеш истината-нещо, което хората с нечиста съвест никога не биха сторили...[/offtopic]
само Левски и България

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 07 юли 2012 10:48

Прибери се в апартаментчето, което ти купиха мутрите, стоящи зад Радо Стойчев и си вземи един буквар, за да се научиш да четеш-барабар с приятелчето ти и може би любовниче с цифров ник... Защото на вас двамата и 100 пъти да ви се повтори, че Лазаров е грешал често, вие ще си пеете като латерна старата песен, че някой го бил подкрепял. Изглежда ви е страх да застанете пред фактите и се криете в лъжи и заблуди... или може би не можете да четете. А вероятно ви притеснява и това, че аз не подкрепям Лазаров, но се притеснявате, че Стойчев не е нищо повече от него... За пореден път слагам нещо в офтопика, защото все пак въпреки милионите простотии, които написахте, несъобразявайки се, нито с теми, нито с лично пространство, аз смятам да си остана културен човек до край. Лесно е да се пишат простотии-показах го на подобието на човек с цифровия ник-сега ти го показах и на теб в първите няколко реда. По-трудното е да се изправиш и да признаеш истината-нещо, което хората с нечиста съвест никога не биха сторили...

Аз още по-културно и възпитано ще ти кажа - Плувай бе, л@йно зелено! :arrow: Ти си уникален дебил! :arrow: Лижи з@дника на Данчу лижи го :oops: На мен Радо не ми е купил апартамент, купи ми яхта и вила на Сен Тропе, яд ли те е? Даже си пера прането безплатно в пералнята му. Имам влог в швейцарска банка, който Радо и мутрите ми пълнят редовно :lol: Айде пукни сега и ходи да се молиш за повишение. Взе ли си служебното билетче и знаменце за мача довечера? :roll: :arrow: И си остани все същия културен олигофрен, сега да не забравиш да се извисиш интелектуално и да заемеш поза стил "ощипана госпожица" :lol:

Върни се в “Волейбол”