delije_sever написа:Най-силният играч днес на Левски беше 12 играч-публиката.Аз като безпристрастен фен(смисъл не съм фен на никой от грандовете) ми направиха прекрасно впечатление,не спряха да подкрепят цял мач своя любим отбор и надвикаха унгарците,които се оказват по-големи туристи и от испанските фенове.Такъв отбор,с такива фенове,не може да бъде евроидиот.Идиоти са всички ония,които единствената им физическа работа е ходенето до тоалетна,не знаят къде се намира стадиона на "любимият" им отбор,и използват главата си само за носене на шапка и очила.Тези фенове днес бяха евробойци,евробойци бяха и всички червени фенове,които пропътуваха цяла Европа за да гледат ЦСКА срещу Дери Сити,или създаха прекрасната атмосфера на националния срешу Динамо(М),показвайки за пореден път своята березервна любов към червения отбор.Любов която дори не може да се купи с милионите на колхозника Кержаков.Всички тези фенове-сини,червени,оранжеви и т.н,в тези икономически сътресения,когато доста хора не са получавали заплати с месеци,отделят средства,нерви и време за любимците си.Докато има такива фенове,футболът няма да умре
Хубаво е че има оптимизъм , лошото е че в Лига Европа отборите ще са по силни от Дебрецен ! Футболът няма да умре ,но това не се отнася за Бг !