Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Публика-евробоец

Мнениеот stefani » 26 авг 2009 00:17

delije_sever написа:Най-силният играч днес на Левски беше 12 играч-публиката.Аз като безпристрастен фен(смисъл не съм фен на никой от грандовете) ми направиха прекрасно впечатление,не спряха да подкрепят цял мач своя любим отбор и надвикаха унгарците,които се оказват по-големи туристи и от испанските фенове.Такъв отбор,с такива фенове,не може да бъде евроидиот.Идиоти са всички ония,които единствената им физическа работа е ходенето до тоалетна,не знаят къде се намира стадиона на "любимият" им отбор,и използват главата си само за носене на шапка и очила.Тези фенове днес бяха евробойци,евробойци бяха и всички червени фенове,които пропътуваха цяла Европа за да гледат ЦСКА срещу Дери Сити,или създаха прекрасната атмосфера на националния срешу Динамо(М),показвайки за пореден път своята березервна любов към червения отбор.Любов която дори не може да се купи с милионите на колхозника Кержаков.Всички тези фенове-сини,червени,оранжеви и т.н,в тези икономически сътресения,когато доста хора не са получавали заплати с месеци,отделят средства,нерви и време за любимците си.Докато има такива фенове,футболът няма да умре ;)

Хубаво е че има оптимизъм , лошото е че в Лига Европа отборите ще са по силни от Дебрецен ! Футболът няма да умре ,но това не се отнася за Бг !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот PFC Litex » 26 авг 2009 00:17

Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.
Гаджев се контузил в един селски мач.

Да Ви е жив и здрав и пак е на бутилка уиски.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот PFC Litex » 26 авг 2009 00:17

Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.

Изображение

Потребителски аватар
heegs
Контакти:

Мнениеот heegs » 26 авг 2009 00:17

Поклон пред наще фенове!!!!!!!!!!!!!!!!!
Завинаги оставам аз Левскар !
Верен на отбора си до край !
Аз неще го предада !
За нищо на света !
За Левски аз на всичко съм готов !
Але але але ..............

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: До г-дата Достанич, Иванов и Батков

Мнениеот Бижутера » 26 авг 2009 00:18

PFC Litex написа:Батков: Доволен съм, че Левски има добър отбор. В Лига Европа ще покажем класа. Имаме добри нападатели, Христов днес игра много добре. Цачев ако беше останал в Левски щеше да търка пейката, защото Достанич залага на доказани играчи. Господ е решил така. Някакви аналогии с 2005 се очертават.

това не го ли има в предишната тема :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Наказани в Левски?

Мнениеот ros » 26 авг 2009 00:18

ЕКТ са под егидата на УЕФА и всеки негов турнир и една част от общото... Така както важат картони получени на мача от суперкупата на Европа за следващите срещи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 26 авг 2009 00:18

Ще кажа нещо по-логиката на левскарите. Тия унгарци си пазеха гласа за по-важните мачове в Европа. И какво ги топли, че са пяли момчетата, евала на тях раздадоха се ама до там. Ще се приберат недоволни. Според мене трябва това недоволство да се покаже по някакъв начин. Да не си помсилят играчите, че каквото и да правят вие ще ги подкрепяте. Тоест да не ги ебе особено.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 26 авг 2009 00:18

Бижутера написа:евала на феновете...цяло второ полувреме не спряха,те отдавна са в Шампионска лига.

Сега и футболиситите ни ако влязат....ехееее!

Иначе браво на феновете в Унгария!И в 85 минута надвикваха унгарците,независимо от резултата!
Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?

Мнениеот стичо » 26 авг 2009 00:19

Защото нямаме тактика! Не са един и два мачовете на Левски, в които играем по- добре от съперника, и това не пречи да отпадаме безславно! :( В България си знаем, нападаме тотално, и побеждаваме реално. Но в Европа, :oops: там се играе съвсем друг футбол.Две атаки... два гола........!!!!!?????? :o
За футбола който се опитваме да налагаме, нямаме изпълнители! Трябват много сериозни играчи! Не съм недоволен от играта на Левски но, нещо не ни достига да сме "динозаври".И това е гола! Виждаме хората как бързо ни забъркват и реализират!Като цяло футбола в България не се ли промени като манталитет, не ни чака нищо добро в близко бъдеще!!!

СПОРТА В БЪЛГАРИЯ УМРЯ!!! :cry: :oops:

ОСТАНАХА ГРИШОООО, ТОПАЛОВ,СТАНЧЕВ И НАДЕЖДИ ЗА НОВО ОКРИТИЕ!ДАНО В ЛИГА ЕВРОПА, ИМАМЕ ТРИ ОТБОРА, ПРЕСКОЧИЛИ ГРУПИТЕ!!! :P

brossy
Контакти:

Re: Стига сте ревали!

Мнениеот brossy » 26 авг 2009 00:19

ПилотКамикадзе написа:
Kruseiro написа:С този отбор, с тази игра ще играем там, където може би ни е мястото....... Няма нищо страшно - в държава, в която всичко е на пустопаш след управлението на комунистите, да очакваме някакви чудеса?!

Стига клишета, а молим ва! А това е едно от най-смешните клишета! Ако беше вярно нямаше 2004 пролетта да играем в Европа, нямаше есен/пролет(2005/2006) да достигнем четвъртфинал в УЕФА, а през 2006 есента да се класираме в групите на ШЛ след отстраняване на Киево, който наистина не е от големите отбори в Италия, но е поне с 3 класи над всички тия отборчета дето ни отстраняват вече 3 години поред! Демек МОЖЕ... и не е виновен нито космоса нито световното положение, още по-малко българското ни дередже. Виновни сме си ние клуба, по-скоро Батков, с некадърната си политика през тези 3 години! Ако беше кадърна, сега щяхме да сме в групите за 4 пореден път, ама нейсе!

Аз си мисля,че всичко е малшанс.Миналата година БАТЕ ги мислихме за аматьори,а те отстраниха Андерлехт,направиха 2 хикса с Юве и завършиха равен с Зенит(Носител на купата на УЕФА)сега си мисля,че Дебрецен ще направи силни мачове в ШЛ.Просто попадаме на отбори в "мензис"

Върни се в “Архив”