http://vbox7.com/play:5d4f347c
Гледай тук Шопе !!! Ето като правостоящ това го е снимал един приятел . Виждаш ли какво е публика .Гледай и се учи
Публиката в Арена Армеец беше като на театър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!
а защо си мисличе, че софиянците са шопи? Аз съм софиянец, но корените ми не са шопски, двете неща са съвсем различни
Да ще взема да си лягам .А Пловдив ми е любимият град .Всеки месец съм там .Жена ми е пловдивчанка .И бих признал ,че Пловдив е по -любимият ми град дори от Варна . Град с дух и традиции от хилядолетия , я не бившо село допреди 100 години[/quote]
Да бе голямата разлика:
Пловдив е вторият по големина български град преди и по време на Освобождението, на 2-ро място след Стара Загора. Според данни от 1880 г. в града живеят 24 053 души.[2]. Стара Загора преди опожаряването е най-голям град с 25 480 жители[3], а столицата София има 20 501 жители по време на първото преброяване на Княжество България през 1880 г. След Съединението за няколко години става най-голям град с 33 032 жители, срещу 30 428 жители на София. Според преброяването от 1946 г. Пловдив е вторият по-големина град в България с 117 563 души, срещу 487 000 за София.
София - 1870г. - 19 000
Пловдив - 1878 г.
Население-24 053
българи-10 909
турци-5558
гърци-4781
евреи-1134
арменци-806
роми-865
други-902[/quote]
Не не тук не позна 1878 сте били не 19 000 а 11 000 т.е разлика от 2 пъти и отгоре за Пловдив. Усещаш ли разликата 2 пъти и отгоре . Не е малко .Да не говорим за развитостта на единият град и селото София . Нямало е канализация .Всеки е срал в Двора си и като куче си го е заравял. А още римляните отпреди хилядолетия са направили канализация в Пловдив
Да бе голямата разлика:
Пловдив е вторият по големина български град преди и по време на Освобождението, на 2-ро място след Стара Загора. Според данни от 1880 г. в града живеят 24 053 души.[2]. Стара Загора преди опожаряването е най-голям град с 25 480 жители[3], а столицата София има 20 501 жители по време на първото преброяване на Княжество България през 1880 г. След Съединението за няколко години става най-голям град с 33 032 жители, срещу 30 428 жители на София. Според преброяването от 1946 г. Пловдив е вторият по-големина град в България с 117 563 души, срещу 487 000 за София.

София - 1870г. - 19 000
Пловдив - 1878 г.
Население-24 053
българи-10 909
турци-5558
гърци-4781
евреи-1134
арменци-806
роми-865
други-902[/quote]
Не не тук не позна 1878 сте били не 19 000 а 11 000 т.е разлика от 2 пъти и отгоре за Пловдив. Усещаш ли разликата 2 пъти и отгоре . Не е малко .Да не говорим за развитостта на единият град и селото София . Нямало е канализация .Всеки е срал в Двора си и като куче си го е заравял. А още римляните отпреди хилядолетия са направили канализация в Пловдив
bouscule написа:а защо си мисличе, че софиянците са шопи? Аз съм софиянец, но корените ми не са шопски, двете неща са съвсем различни
А какви са корените ти . И на базата на какво се определяш като Софиянец. Истинските Софиянци са именно шопите.Всичко друго е прииждащ през годините талаш от селата наоколо. Това е като в Америка . Кои са американците. Индианците. Другите са имигранти от цял свят
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
fraport написа:Да ще взема да си лягам .А Пловдив ми е любимият град .Всеки месец съм там .Жена ми е пловдивчанка .И бих признал ,че Пловдив е по -любимият ми град дори от Варна . Град с дух и традиции от хилядолетия , я не бившо село допреди 100 години
Да бе голямата разлика:

София - 1870г. - 19 000
Пловдив - 1878 г.
Население-24 053
българи-10 909
турци-5558
гърци-4781
евреи-1134
арменци-806
роми-865
други-902[/quote]
Не не тук не позна 1878 сте били не 19 000 а 11 000 т.е разлика от 2 пъти и отгоре за Пловдив. Усещаш ли разликата 2 пъти и отгоре . Не е малко .Да не говорим за развитостта на единият град и селото София . Нямало е канализация .Всеки е срал в Двора си и като куче си го е заравял. А още римляните отпреди хилядолетия са направили канализация в Пловдив[/quote]
къде е тая римска канализация в съветските блокове от 60те години ли?
Пловдив, както София, така и Варна, Бургас та дори до градове като Търново са СЕЛСКИ ГРАДОВЕ!!! Защото населението на България до 1880г. е било на 95% СЕЛСКО!!! Дори до 60те години на миналия век по-голямата част от хората още се живеели в селата си. Това, че някой се пише чист Софиянец или пловдивчанин. Не значи, че е такъв!!!
В Пловдив са същите селяни като в София поне едно 90%. Преселници от цяла Ю.България и региона! Който твърди обратното просто лъже нагло. България е била селска държава чак до 70те години. Чак тогава населението в градовете измества това на селото!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
ros написа:fraport, за отворковци като теб аз си пазя билета с цена и дата... ти обаче продължаваш да се излагаш, след като не си разбрал, че и за онзи ден (4/7/2012) приходи във федерацията имаше, защото билетите БЯХА ПЛАТЕНИ от откозолия се спонсор "Доверие". Хубаво е поне, че сам се отказа от спора... когато губиш с достойнство ставаш малко по-симпатичен
Ти май не разбираш разликата. В момента в София има финал за световната лига .Стана ли ти ясно. Форум от много високо световно ниво. Какво сравняваш билетите .Във Варна такова нещо е нямало , а само обикновенни мачове .Кфалификационни . А я кажи на мача с Португалия колко имаше -цели 1300 зрители. Страшна публика . А сега погледай малко истинска публика
http://vbox7.com/play:5d4f347c
- mertezaker
- Контакти:
Ами да има правостоящи , а в София не могат да се запълнят дори местата за седящи. Смятай за каква разлика става въпрос . В едната зала хората няма къде да седнат а другата не може да се напълни . А залата е точно за 4800 СЕДЯЩИ МЕСТА !!! А за тези +2500 може и да си прав
Разликата е има-няма 10 000, ама иначе няма лошо, да не говорим, че лятото варненската зала е пълна със...софийска публика

Bartolomej написа:Eminem написа:Националите трябва да играят в Пловдив.
Абе къдет и да е в България , само не и по шопско . Там трябва забранят с указ къвто и да е спорт
У Бургазззззз сте страшни, нема що. Бегай да си играеш некъде, глупак!
Не не тук не позна 1878 сте били не 19 000 а 11 000 т.е разлика от 2 пъти и отгоре за Пловдив. Усещаш ли разликата 2 пъти и отгоре . Не е малко .Да не говорим за развитостта на единият град и селото София . Нямало е канализация .Всеки е срал в Двора си и като куче си го е заравял. А още римляните отпреди хилядолетия са направили канализация в Пловдив[/quote]
Пловдив, както София, така и Варна, Бургас та дори до градове като Търново са СЕЛСКИ ГРАДОВЕ!!! Защото населението на България до 1880г. е било на 95% СЕЛСКО!!! Дори до 60те години на миналия век по-голямата част от хората още се живеели в селата си. Това, че някой се пише чист Софиянец или пловдивчанин. Не значи, че е такъв!!!
В Пловдив са същите селяни като в София поне едно 90%. Преселници от цяла Ю.България и региона! Който твърди обратното просто лъже нагло. България е била селска държава чак до 70те години. Чак тогава населението в градовете измества това на селото!!![/quote]
Принципно си много прав . Но усети и една друга разлика. През преброяването в края на 70-те София е около 750 000 души . А сега е 2 милиона ,че и повече според някой твои колеги. Как при отрицателен естествен прираст и постоянно бягащи хора от България този град за последните 30 години се е увеличил троино - ще ти кажа с попълнения от село. 70 % от моментното население на София не е раждано в Града.Във Варна и Пловдив също има подобна тенденция но е в пъти по-малко . През 70-те години Пловдив и Варна са нямало но са гонели 280-000 души сегга са по 330 000 . А е хубаво да видиш така наречените '' акведукти '' в Пловдив от Римско време където наистина е течяло вода
В Пловдив са същите селяни като в София поне едно 90%. Преселници от цяла Ю.България и региона! Който твърди обратното просто лъже нагло. България е била селска държава чак до 70те години. Чак тогава населението в градовете измества това на селото!!![/quote]
Принципно си много прав . Но усети и една друга разлика. През преброяването в края на 70-те София е около 750 000 души . А сега е 2 милиона ,че и повече според някой твои колеги. Как при отрицателен естествен прираст и постоянно бягащи хора от България този град за последните 30 години се е увеличил троино - ще ти кажа с попълнения от село. 70 % от моментното население на София не е раждано в Града.Във Варна и Пловдив също има подобна тенденция но е в пъти по-малко . През 70-те години Пловдив и Варна са нямало но са гонели 280-000 души сегга са по 330 000 . А е хубаво да видиш така наречените '' акведукти '' в Пловдив от Римско време където наистина е течяло вода
САМО ЦСКА написа:Bartolomej написа:Eminem написа:Националите трябва да играят в Пловдив.
Абе къдет и да е в България , само не и по шопско . Там трябва забранят с указ къвто и да е спорт
У Бургазззззз сте страшни, нема що. Бегай да си играеш некъде, глупак!
Страшни сме, да. Не сме мишки като вас шопите.