11 000 души от които 6000 българи .Половината са били турци и цинаги .Според мен това съотношение не се е променило и до днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ти дрогиран ли си ? Току шо ти обясних ,че билетите във Варна са по 20 лв е вчера 100 00 души влязоха в София без пари
mertezaker написа:именно дай пак хората от България да Ви пълнят заличката . Еми ако си беше във Варна море, цаца, бира ..кеф.. ма не трябва да е в изгнилата София[/quote
Ок нека ги редуват София, Варна, Бургас, Пловдив, няма лошо...Ама финалите от Световната лига няма как да са в зала за 1500
mertezaker написа:Ти дрогиран ли си ? Току шо ти обясних ,че билетите във Варна са по 20 лв е вчера 100 00 души влязоха в София без пари
Моля ти се, във Варна съм влизал за 3 лв, не знам на кои мачове е имало билети по 20 лв?
bouscule написа:не е нужно да идваш в София, заради парите, а просто да намериш подходящата среда за теби да смениш неподходящата обстановка в твойто място! Най-голямото богатсво на София са хората, да не говорим че тук се намират 4 планини
Брато, не му се обяснявай на този не виждаш ли, че е някакъв жител на десетките пришити към София села и сега се пъчи за кореняк.fraport написа:bouscule написа:и колко е тогава загиващия Пловдив, откъдето всеки малко способен човек гледа да се спаси къде в София къде в чужбинаБях скоро в Пловдив, е честно това е най-изостаналия град в България
Истински способните хора не ходят в София .Там ходят селяците с болни амбиции ,които си мислят ,че могат нещо а в същото време са уникални некадърници .Тръгнали за Софето с призива '' отивам да се развивам'' . Начетените и можещи хора никога няма да отидат в София а в чужбина. Какво да правя в София . Сега във Варна вземам 1200 лв . В София за същата работа ще ми дадат 1500-1600 .Разликата от 400 лв ще ги дам за квартира . А тук съм в къща на 100 метра от морето . и какво излиза .За какво да ходя там ,В софия ходят само селяците които бягат от най-затънтените и миризливи села . Не случайно като вляза в нашата столица преобладаващият мирис е на крави и лютеница , подсказващ за милионите селяни дошли да се '' развиват '' да стават ''граждани ''
bouscule написа:не е нужно да идваш в София, заради парите, а просто да намериш подходящата среда за теби да смениш неподходящата обстановка в твойто място! Най-голямото богатсво на София са хората, да не говорим че тук се намират 4 планини! Можеш да дойдеш в София дори, за да срещнеш твойта половинка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта