Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот никки1912 » 07 юли 2012 00:39

bouscule написа:
никки1912 написа:
bouscule написа:Пловдив по територия е почти колкото София, но по население е 5-6 пъти по-малък
София кога стана 3 милиона :o :lol:

сметни 300 000 х 6 и си отговори на въпроса :?
Че Пловдив не е 300 000 а доста повече
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 юли 2012 00:39

т Bartolomej на 07 Юли 2012 00:31

1982 написа:
Ми Беларус, Сърбия, Хърватска, Унгария, Гърция ..... и прочее, с които е по-реално да се мерим. Къде ме заби с Китай, Австралия, САЩ, Италия и всякакви такива. Нито сме им на населението, нито на ресурсите, нито на икономиката, нито на нищо.

Сръвнявам ги ,защото имат излаз на море , летища и развит транспорт . Докато при нас заради София и стремежа на всичките ни управници да се централизира управлението , България се развива в една единственна посока - Шопия

Bartolomej, дай да ти взема билет за утре и да викаш като за 50 шопи, за да мирясаш :lol: имаш си море, бира, цаца, какво се развива в София?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 00:40

Thsmith написа:Напълно нормално е най-много средства да се отделят за Столицата... не за град София, а за Столицата на България. Тя е столица на всички... дори на селяните. Що се отнася за градовете ... имат си бюджет ... да си строят каквото искат.

Вие също си имате . Защо тогава от него не е построена залата ? Или може би това не го знаеш :) :) Олеле колко сте зле не знаех ,че %-та на неинтелигентните хора и с ниска култура е толкова голям в София :)

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 07 юли 2012 00:41

Точно казано, но от къде се взе мита, че билетите са били по-евтини в София. За мачовете до сега билетите са вървяли по 5, 10, 15, 20 и 25 лв. в зависимост от разположението. Във Варна 15 лв билет стигал ли е?[/quote]
25 лв за къде е за централната ложа ли :) Ако във Варна билета е 20 лв в София трябва да е 40 лв . Тогава ще ви видя . Днес пред мен едни лапета с по 6-7 лева в дбобчето си събираха стотинки за билетчета ама влязоха . Ако беше навсякъде билет по 20-25 лв щеше да има 1000 души .Така ли се избива многомилионната държавна инвестиция[/quote]

Какви ложи какви глупости. Влез на сайта на залата и виж че 70% от капацитета на залата е на цени от 15, 20 и 25 лв за утрешния мач и залата ще е пълна. Добре осъзнаваш, че при тези цени малката варненска зала нямаше да се напълни никога в морската столица. Най-голямата платежоспособност е в София затова и там е концентриран и бизнес и самата зала.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 00:41

Първо- единствената зала дето има лиценз е в София. И е най-нормално в най-големият град 10 пъти по-голям от вторият по-големина да има и най-голямата зала. Дори тоя капацитет от 12 500 е много малко, злата трябваше да е между 16 000 и 18 000 човека.

Второ- Волейбола е ужасно скучен и тъп спорт за мен и пари да ми дават няма да ходя да гледам тая щуротия никога! На Волейбол съм ходил преди години, но само и единствено на мачове на ЛЕВСКИ в ШЛ и то заради атмосферата там. И на няколко мача с розовите във финалите преди години. Та аз на националният отбор по футбол не съм ходил на мач от този с Белгия преди години, та ше тръгна на волейбол да ходя! Дори пред нас да играят, нема да ги гледам честно.

Трето- На България и трябват СТАДИОНИ а не зали. Ние сме ФУТБОЛНА СТРАНА а не баскетболна, хокейна или волейболна. Хората тук се интересуват от ФУТБОЛ на първо място и след това от друг спорт. Трябва да се оправят стадионите в градовете и чак след това да се направят зали. До тогава тая в София, заедно с предстоящите в Пловдив и Русе стигат. Като се направят стадиони, да се направят и зали. Но по 1000, 2000 човека най-много 5000. Просто е безсмислено по-големи зали в България. То в Евролигата по-баскетбол има 6000 и 8000 зали, та за кво са ни на нас такива? За мач Габрово-Търново на женски Хандбал ли? Безумие!!!

Четвърто- На тоя от Варна дето пишеше за некви бройки мога само да му кажа едно. Когато отбора ти получи и 1/10 от подкрепата която момчетата от Сектор Б могат да правят, тогава говори. Феновете на Черно Море са СРАМ, както за отбора си, така и за града си. Това е 300 000 хиляден град в който и 1/3 да са само от тоя отбор може да има невероятна публика, може ама НЯМА!!! Вместо да вземете пример от Пловдив, вие се излагате като кифладжии, дори вече няма как да се сравнявате с феновете на Берое, Миньор, Нефтохимик и дори и Спартак Вн а тръгнали да се сравняват с Левски и розовите. Разликата между публиката на Левски и Черно Море е като между тая на Левски и Бока Хуниорс бе хора!

Не ми пука грам кво сте правили на Волейбол във Варна ни най малко, не ми пука кво правят и хората в новата зала. Пука ми само и единствено какво става в сектора в който ходя от дете. И това което може Сектор Б! Вие да тичате срещу нас няма да ни стигнете. И тук не става дума за заяждане а за чистата истина. Когато феновете на Черно Море направят агитка като тази на Левски, дори на половината на нея. Когато покажат поне малко развитие, тогава ще говорят! Защото е смешно да имаш агитка максимум от 100 човека, в град с население над 300 000 човека. В А група само тия на Литекс и Черноморец са по-зле от вас, дори вече със Славия и Локо Сф не може да се сравнявате. Ние си знаем кусурите, но само след 10 дни ние ще сме над 6000 момчета на Герена във сектора и ще помагаме на отбора колкото можем. Лошото е, че се събираме много, много рядко и това е самият факт. Но едно е да се събираме много рядко, друго е такова нещо да сте го виждали само по телевизията или Youtube както вас!!! Защото съм обеден на 100% че няма толкова смешна агитка като вашата в друг град на Балканите с население от 300 000 човека! Може и да е гадно, но е истина!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 07 юли 2012 09:14, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 юли 2012 00:41

Браво на теб !!! Интерено безплатните бяха 10 000 хиляди. Явно ти си от малкото които си си купили си оформил зашеметяващият оборот от няколко стотин лева вчера :) :) Като ви гледах вчера как ги грабите искрено се съмнявам ,че си си купил билет. Но ЗАПОМНИ ВЪВ ВАРНА никога е нямало безплатен билет , никога !!!! Така ,че пруключвам спора с теб . Като направят не 2-3 % от билетите 20 лв а всички тогава ще си говорим !!!

Колега не ми сравнявай физкултурен салон с по 3 лв билет и тази зала!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:42

Абе, Фрапортчо, а вашият ДКС от кого е построен бе ??! От същата държава, `дето я плюеш, не от баба ти, какво хленчиш само?!
Последна промяна от 1982 на 07 юли 2012 00:42, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:42

mertezaker написа:
т Bartolomej на 07 Юли 2012 00:31

1982 написа:
Ми Беларус, Сърбия, Хърватска, Унгария, Гърция ..... и прочее, с които е по-реално да се мерим. Къде ме заби с Китай, Австралия, САЩ, Италия и всякакви такива. Нито сме им на населението, нито на ресурсите, нито на икономиката, нито на нищо.

Сръвнявам ги ,защото имат излаз на море , летища и развит транспорт . Докато при нас заради София и стремежа на всичките ни управници да се централизира управлението , България се развива в една единственна посока - Шопия

Bartolomej, дай да ти взема билет за утре и да викаш като за 50 шопи, за да мирясаш :lol: имаш си море, бира, цаца, какво се развива в София?

именно дай пак хората от България да Ви пълнят заличката . Еми ако си беше във Варна море, цаца, бира ..кеф.. ма не трябва да е в изгнилата София
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 00:42

fraport, за отворковци като теб аз си пазя билета с цена и дата... ти обаче продължаваш да се излагаш, след като не си разбрал, че и за онзи ден (4/7/2012) приходи във федерацията имаше, защото билетите БЯХА ПЛАТЕНИ от откозолия се спонсор "Доверие". Хубаво е поне, че сам се отказа от спора... когато губиш с достойнство ставаш малко по-симпатичен ;)
Последна промяна от ros на 07 юли 2012 00:45, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 00:43

сметни 300 000 х 6 и си отговори на въпроса :?[/quote]Че Пловдив не е 300 000 а доста повече[/quote]
Откъде да знаят Шопите бе брат :) Те не знаят днес какъв мач е имало ама споряд по него .

Върни се в “Архив”