Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот mertezaker » 07 юли 2012 00:22

Селяните се надпреварват да пишат, ами да дойдат да викат! Аз съм ходил във Варна, но съм сигурен, че днес залата беше пълна със селяци!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 00:22

S1914 написа:
brat domingo написа:Уважаеми провинциалисти,
Проявявайте уважение към столицата, за да ви уважаваме и ние. Безсмислено е да завиждате за залата и да се заяждате на тема публика. Такава зала няма как да има извън София, защото няма как да се самоиздържа. Залата не се прави само за волейбол. Ясно е, че цените на билетите ще са по-евтини отколкото във Варна, защото едната вечер е волейбола, после ММА, после лейди Гага....Така 120 млн. инвестиция се изплаща. А във Варна залата цяла зима стои заключена, а лятото с цените на волейболните билети гледат да избият нещо да платят заплати на охраната.

Точно казано, но от къде се взе мита, че билетите са били по-евтини в София. За мачовете до сега билетите са вървяли по 5, 10, 15, 20 и 25 лв. в зависимост от разположението. Във Варна 15 лв билет стигал ли е?

25 лв за къде е за централната ложа ли :) Ако във Варна билета е 20 лв в София трябва да е 40 лв . Тогава ще ви видя . Днес пред мен едни лапета с по 6-7 лева в дбобчето си събираха стотинки за билетчета ама влязоха . Ако беше навсякъде билет по 20-25 лв щеше да има 1000 души .Така ли се избива многомилионната държавна инвестиция

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:23

way написа:
Налу в ЦЕЛИЯ СВЯТ правят националните стадиони и т.н. в столиците ?

Момче, ти искаш да се сравняваме с Австралия, САЩ, Германия, Китай ..... въобще съзнаваш ли какви глупави примери даваш ??! Ние сме България бе, когато се развием колкото тях, ще имаме и ние във всеки голям град по една 20 хилядна зала и по един 60-70 хиляден стадион. Но дотогава ще си го мерим с тези от нашата черга.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 юли 2012 00:23

Обичам Левски написа:
Eminem написа:
brat domingo написа:Уважаеми провинциалисти,
Проявявайте уважение към столицата, за да ви уважаваме и ние. Безсмислено е да завиждате за залата и да се заяждате на тема публика. Такава зала няма как да има извън София, защото няма как да се самоиздържа. Залата не се прави само за волейбол. Ясно е, че цените на билетите ще са по-евтини отколкото във Варна, защото едната вечер е волейбола, после ММА, после лейди Гага....Така 120 млн. инвестиция се изплаща. А във Варна залата цяла зима стои заключена, а лятото с цените на волейболните билети гледат да избият нещо да платят заплати на охраната.

Не виждам какво пречи Лейди Гага да пее във Варна или в Пловдим, ММА да е там и т.н., за да се самоиздържа залата.

Защото няма толкова големи зали и се събира по-малко публика.Съответно ще се съберат и по-малко пари от билети :) ;)
Ами най големия и най посетен концерт, който се е състоял до сега в България беше в Пловдив =60 000 души :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:24

1982 написа:
way написа:

Момче, ти искаш да се сравняваме с Австралия, САЩ, Германия, Китай ..... въобще съзнаваш ли какви глупави примери даваш ??! Ние сме България бе, когато се развием колкото тях, ще имаме и ние във всеки голям град по една 20 хилядна зала и по един 60-70 хиляден стадион. Но дотогава ще си го мерим с тези от нашата черга.

кои са те .. швейцария , словения , украйна ,черна гора , португалия ???
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:26

никки1912 написа:Ами най големия и най посетен концерт, който се е състоял до сега в България беше в Пловдив =60 000 души :lol:

ема да щот от София е имало 50 000 ;)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

hijacker
Контакти:

Мнениеот hijacker » 07 юли 2012 00:26

За каква софийска публика се говори тук изобщо?! 70 % от речта, която се чува около залата е някакво миекане и киекане, което не се търпи. На мачовете от квалификациите за Олимпиадата Теди Джорджо казва - "А сега ще помоля момиче от София да вдигне ръка" - съвсем плахо и неуверено 1 момиче се престраши. Така че скъпи варненци моля да бъдете по-сдържани и премерени в коментарите относно "софийската" публика. :idea: :!:

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 07 юли 2012 00:26

Пловдив по територия е почти колкото София, но по население е 5-6 пъти по-малък

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:27

Bartolomej написа:
1982 написа:
way написа:

кои са те .. швейцария , словения , украйна ,черна гора , португалия ???

Ми Беларус, Сърбия, Хърватска, Унгария, Гърция ..... и прочее, с които е по-реално да се мерим. Къде ме заби с Китай, Австралия, САЩ, Италия и всякакви такива. Нито сме им на населението, нито на ресурсите, нито на икономиката, нито на нищо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 00:28

fraport написа:
ros написа:От както националите играят в София не съм пропуснал мач на живо в залата. И искам да кажа, че моменти като онзи, когато Теди падна по очи след една блокада, с която бихме Франция и Арена Армеец се разтресе са впечатляващи. Бил съм и във Варна, моите уважения към всички варненци, но не избивайте комплексите си за малоценност на гърба на националния отбор по волейбол. Вече втора седмица нон стоп има класен волейбол в София, преди това още две... И билетите и сега са по 20 лева!!! Истината е, че и да мрънкате няма как Варна отново да приеме волейолните мачове на мъжете поне в близко бъдеще. Няма как!! Затова качвайте се на влака и елате в София като обичате толкова много да гледате волейбол. Давайте тон за песни, раздавайте се, а не търкайте на клавиатурите бутоните

Тук лъжеш .Преди малко излязох от залата :) :) :) а не съм плащал 20 лв за билет . :) А вчера влязох без пари :) И на кой мач във Варна си бил !! И колко плати за билет , я кажи . Защо имам чуството ,че и тук лъжеш !!!

Това, че не си си купил билет за 20 лева не значи чи не са продавани такива, затова по-добре не се изхвърляй неподготвен!!! Аз също се прибрах преди малко. За твое сведение за полуфиналите от утре продават билети и по 25 лева. За разлика от Андрешковци като теб, които се хвалят, че влизат без пари, аз дори за мача с Германия си КУПИХ билет, защото го направих много преди да пуснат безплатните.
Последна промяна от ros на 07 юли 2012 00:31, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”