Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот Обичам Левски » 06 юли 2012 23:46

fraport написа:4.Как ще събере 20 000 когато залата събира 13 000 почти.Идиот :)

Точно това се опитвам да ти обясня ШОПЕ ама не схващаш . Вие 13 000 не може да напълните а трябва поне 20 000 да са . Нали сте 2-3 милиона . Как 300 000 души пълнят зала 5000 а 3 милиона не могат да напалнят 13 000 . Смешни сте .[/quote]

Аз не живея във София :) :) :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2012 23:47

Ами да беше ходил като националите бяха при вас преди 10 години . Защо се събирахте тогава 1000 души . Затова преместиха отбора във Варна . Заради '' Софийската '' мощна подкрепа :)[/quote]

Ами мен тати не ме е водил какво да направя, че съм млад да си тегля ножа ли ? и да не е по закон този спорт се играе тук, а онзи там ? Я вижте колко национални отбори си играят всичките спортове в столиците ??? 90% поне ;) нормално е, а има и такива на ротационен принцип, но не е толкова популярно :)

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 06 юли 2012 23:48

Истината е, че шопите и в частност софиянци са крайно завистливо комплексарско и крадливо племе. Когато видят, че някъде има и се прави нещо добро и успешно те с всякакви средства се опитват да го заграбят възползвайки се от положението си на столица, а и премиера също е шоп. Така откраднаха волейбола от Варна тениса от Пловдив също се опитаха преди време да ни откраднат и панаира и като не успяха направиха сумати мръсотии за да го провалят. Защо вместо да дадат 50 милиона лева за стадион Пловдив и България да има хубав и голям стадион те са готови да хвърлят 300мил. за нещо на, което дори не могат да му намерят терен а и нали сме в криза парите трябва да се пестят, но за шопите може за останалите не може. За шопите всичко което е извън София огън да го гори .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 23:48

А помниш ли през 1994-а, 1995-а, 1996-а и т.н., каква беше атмосферата в Зимния дворец, а ??! Ако не знаеш, питай Любо Тумбака, той ще ти разкаже.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:48

Обичам Левски написа:
fraport написа:4.Как ще събере 20 000 когато залата събира 13 000 почти.Идиот :)

Точно това се опитвам да ти обясня ШОПЕ ама не схващаш . Вие 13 000 не може да напълните а трябва поне 20 000 да са . Нали сте 2-3 милиона . Как 300 000 души пълнят зала 5000 а 3 милиона не могат да напалнят 13 000 . Смешни сте .

Аз не живея във София :) :) :)[/quote]
И правилно правиш !!! ......а и оправи правописа не '' във София '' , а '' в София '' :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 юли 2012 23:48

S1914 написа:
Не съм пропуснал и 1 мач на волейболистите ни в новата зала, както и на Левски на герена и националния. А ти сигурно още незнаеш къде се намира самата зала, защото си от скоро в столицата и ти се струва много шумна и голяма и не можеш да се оправиш сам да стигнеш до залата и обратно.

А колко мача извън София си пропуснал :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юли 2012 23:48

S1914 написа:Не съм пропуснал и 1 мач на волейболистите ни в новата зала, както и на Левски на герена и националния. А ти сигурно още незнаеш къде се намира самата зала, защото си от скоро в столицата и ти се струва много шумна и голяма и не можеш да се оправиш сам да стигнеш до залата и обратно.

:lol: Само това оставаше... Да живея в най-грозния град в Европа.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юли 2012 23:50

Принципно ми е през онази работа за залата :lol: Аз спортове различни от футбол и голф не гледам и не ме вълнуват... ама няма как да не отрека, че ми е много забавно да гледам виещи и пикаещи от газ селяни :lol: :lol:

Да напълно нормално е националните отбори във всички видове спортове да домакинстват в столицата си. Напълно е нормално националните съоръжения да са в столицата... не съм чул някой да си е направил национален стадион извън столицата. Ако дадена община си направи зала/стадион или каквото там им трябва със собствени пари и е достатъчно добре направено... няма проблем да се играе някой мач на дадени национали там, но НАЦИОНАЛНИТЕ бази се правят в столицата... навсякъде по света е така.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2012 23:51

Оти ми говоуиш мноо разбираимо шти кажа ей тъй ти може и да не идваш, както аз не съм доаждал до Варната да гледам :roll: ама ние не сме дигнали вой до небето, че не може да видим националите нали ? и тогава нямаше проблеми, а защо сега има ?[/quote]
Щот Ви направиха зала специално по случая с пари на цяла България и се тупнахте в гърдите ,че сте най-великите.
А сега сичко ви е в краката и една зала не може да напълните , та стана 1 година безплатно Ви карат насила едва ли не .[/quote]

Кой се тупа ? Кой я е искал тая зала точно в София ? Ние не сме казали нека да е в София ... вие просто почнахте да храчите по направеното, ама сега има зала и в Пловдив и в Русе се дооправя до колкото знам и всички се радват за тях, ама като се направи нещо тук и яко храчки :roll: Защо не се ремонтира залата във Варна ? Защо не се разшири или защо направо не се построи нова на същото място ? Искайте бе, явно вие си имате проблем не ние

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 23:52

Аз пак да питам - къде бяхте на мачовете на жените бе, велики краварненци ?? :lol: :lol: По 100 човека на мач и ми се пъчите тук колко велика публика сте.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”