Обичам Левски написа:4.Как ще събере 20 000 когато залата събира 13 000 почти.Идиот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:4.Как ще събере 20 000 когато залата събира 13 000 почти.Идиот
Обичам Левски написа:Bartolomej написа:абе само оправдания
поичето от тук пишещити , даже не знаят де с намира тас арменец арена .
Колко грешки във едно изречение
S1914 написа:На заблудените хейтъри на софия трябва да им се обяснат някои неща
1. В София са най-запалените спортни фенове у нас. Единсвено и само Пловдив представлява удачна алтернатива за домакинство на какъвто и да е спорт и не зареди големината, а поради наличието на истинската фенска маса на локо и ботев, които са способни да създадат атмосфера.
2. В София има повече варненци отколкото в самата варна. В софия е една трета от населението на страната.
3. Атмосфера като на тази България:Франция няма как да се създаде извън софия или пловдив именно защото само в тези 2 града има достатъчно на брой запалени спортни фенове.
4. Запалените по спорта им е много болно, че ни се разпадна отбора и изпуснаха безценна възможност да спечелим лигата и ядрото на феновете бойкотират турнира. Подобна мега глупост не може да се преглътне лесно и е нормално да помрачи атмосферата в залата. Затова и в момента повечето зрители са нередовни любители.
5. Комплексарски варненци броят празни седалки в залата при положение, че имаше 10000 зрители, колкото не е събирал черно море на мач в А група за последните 20 години.
magga написа:Понеже аз бях на мача с Германия, а сега не бях, защото хората у градо работим ще ви кажа, че атмосферата е много яка, а това какво виждате по ТВ не го бърка никой, както и не усещам атмосферата на Алианц Арена и на който и да е стадион, така е нормално и да не настръхваш като гледаш волейбол по ТВ + че ние имаме точно две скандирания за национален отбор за какъвто и да е спорткак искате да се получи нещо уникално ?! няма как ... а тука избиване на комплекси по оста София и останалия свят не е уместна, защото ако искате да видите как играят момчетата палите колите и след работа идвате е къде е Пловдив час и половина път е, а може и по-малко и мача е от 9 ! проблем ? Няма ... останалото са оправдания
Обичам Левски написа:Bartolomej написа:абе само оправдания
поичето от тук пишещити , даже не знаят де с намира тас арменец арена .
Колко грешки във едно изречение
Bartolomej написа:magga написа:Понеже аз бях на мача с Германия, а сега не бях, защото хората у градо работим ще ви кажа, че атмосферата е много яка, а това какво виждате по ТВ не го бърка никой, както и не усещам атмосферата на Алианц Арена и на който и да е стадион, така е нормално и да не настръхваш като гледаш волейбол по ТВ + че ние имаме точно две скандирания за национален отбор за какъвто и да е спорткак искате да се получи нещо уникално ?! няма как ... а тука избиване на комплекси по оста София и останалия свят не е уместна, защото ако искате да видите как играят момчетата палите колите и след работа идвате е къде е Пловдив час и половина път е, а може и по-малко и мача е от 9 ! проблем ? Няма ... останалото са оправдания
а ако са фаниш от варна, русе , бургас да ходиш на мач до шопско ... колко дена по раничко да тръгнем
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта