Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стига сте ревали!
vladitol написа:все късмета и шанса ни убягва![]()
Еее и силите казах.Дебрецен бяха по-грамотния отбор от двете срещи.Няма нищо срамно в това да изгубиш.Срамна е истерията,която се създаде преди мачовете с азерите и този.
Сега не ми е до оптимизъм,много мрачни ги виждам нещата в Бг футбола,но не искам да развалям темата.
110 години любов!
!!! Вярно стига сме плакали .... мача можеше да се развие по корено различен начин ако положението на Сърмов беше влязло ... но това е футболът за това се обича най-много. И аз съм на мнение че играхме добре просто нямахме късмет и нападатели ! Това е дано да имаме повече късмет в ЛЕ ! и нападатели 

Re: Кой е виновен за загубата
ivo1964 написа:unist_gp написа:какво ви дреме, предстоят 6 мача в Лига Европа,в които ще вземем 3 победи, ще играем напролет и догодина сме пак поставени за шампионската лига. Само Левски и бъдете горди левскари! Имаме добър отбор
Не, пич, нямате добър отбор! Имате голяма публика, но не за този отбор. Не се самозалъгвайте. В БГ футболът има още накъде да се срине - помни ми думата. Дебрецен купиха Кулибали, за да играе в ШЛ, а вие се подсилвате с Дедо Сашо и бившите си величия. Ако утре ние се класираме за ЛЕ, ще е чудо. Ако отпаднем, ще е нормално, предвид разликата в класите. Но вие нямахте право ОТНОВО да пропускате шанса за ШЛ и да се успокоявате с мачовете си в ЛЕ, планове за пролетта и т.н. Мислиш ли, че в ЛЕ ще ви е по-лесно. Или треньорският гений на Ратко ще измисли някяква извънземна тактика? НЕ!
Абе не е баш така,ще имаме поне два отбора в ЛЕ за сравнение миналата година всички отпаднаха преди групите така че явно тръгва нагоре Българския футбол

Re: Наказани в Левски?
yasen написа:FC_LEVSKI написа:А има ли някакво значение.....?????![]()
![]()
![]()
Как да няма! Не виждаш ли, че едвам събираме свестни футболисти за един мач. Батков кога ще КУПИ (не под наем или свободен агент) някой качествен футболист най-накрая.
Имаме много добри играчи!!!Само,че няма кой да ги пусне........
А някой от тях ги дават в други отбори уж "да трупат опит".....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- Бижутера
- Контакти:
Re: Наказани в Левски?
Зе Соарес и Сърмов пропускат следващия мач...кой ще е опорен халф идея нямам...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
До г-дата Достанич, Иванов и Батков
Нека започна с г-н Достананич.
Г-н Достанич, втори пореден мач правите тактически грешки, които струват скъпо на любимия ми отбор. Какво имам предвид-за първия мач пускането на Минев като десен бек, във втори НЕПУСКАНЕТО на Дарко Тасевски като титуляр. иначе отбора като цяло играе добре-има мотивация, хъс, владее топката ,разиграва и иска победата, но ........не може.Защо?
И не мога да разбера аз ли не разбирам от футбол (въпреки че все още се занимавам с него) или няма треньор в Левски който да обясни на Христо Йовов, че с тази игра е за плажен футбол или футзал, НЕ СТАВА ЗА ТЕРЕН С ТАКИВА РАЗМЕРИ.
Г-н Иванов, разбирам,че вие доскоро играхте с тези футболисти, но след вашата контузия си мисля, че Левски няма нападател тип-таран, такъв какъвто сте вие.Жоро Христов поне доколкото гледам може спокойно да играе на позицията на която почна Йовов днес, и толкова ли е слаб Кръстовчев че не получава шанс, а вместо него играе НЯКАКЪВ СИ ОРТЕГА??? От вас зависи привличането на футболист който да се впише в състава на Левски за Европа, за нашето първенство тези стигат, но нали целите са достойно представяне в Европа. Мисля, че трябва да се помисли и за привличането на ДОСТАТЪЧНО ОПИТЕН ОПОРЕН ХАЛФ, при положение, че Владо Гаджев е контузен. И Бардон, и Тасевски и Сърмов са ОФАНЗИВНИ халфове, а каква е разликата между офанзивен и дефанзивен халф, не би трябвало аз да ви я обяснявам.
Г-н Батков, уважавам ви достатъчно, и предполагам, че не ви е лесно с издръжката на клуб като Левски, но си мисля, че е крайно време да поотпуснете средства ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСКАНАТА ЦЕЛ, А НЕ СЛЕД КАТО СЕ ПОСТИГНЕ. Все още има 5 дни за да направите нещо по въпроса за да може да излезем от групите на Лига Европа.
Вярвам във вас и САМО ЛЕВСКИ!!!
Г-н Достанич, втори пореден мач правите тактически грешки, които струват скъпо на любимия ми отбор. Какво имам предвид-за първия мач пускането на Минев като десен бек, във втори НЕПУСКАНЕТО на Дарко Тасевски като титуляр. иначе отбора като цяло играе добре-има мотивация, хъс, владее топката ,разиграва и иска победата, но ........не може.Защо?
И не мога да разбера аз ли не разбирам от футбол (въпреки че все още се занимавам с него) или няма треньор в Левски който да обясни на Христо Йовов, че с тази игра е за плажен футбол или футзал, НЕ СТАВА ЗА ТЕРЕН С ТАКИВА РАЗМЕРИ.
Г-н Иванов, разбирам,че вие доскоро играхте с тези футболисти, но след вашата контузия си мисля, че Левски няма нападател тип-таран, такъв какъвто сте вие.Жоро Христов поне доколкото гледам може спокойно да играе на позицията на която почна Йовов днес, и толкова ли е слаб Кръстовчев че не получава шанс, а вместо него играе НЯКАКЪВ СИ ОРТЕГА??? От вас зависи привличането на футболист който да се впише в състава на Левски за Европа, за нашето първенство тези стигат, но нали целите са достойно представяне в Европа. Мисля, че трябва да се помисли и за привличането на ДОСТАТЪЧНО ОПИТЕН ОПОРЕН ХАЛФ, при положение, че Владо Гаджев е контузен. И Бардон, и Тасевски и Сърмов са ОФАНЗИВНИ халфове, а каква е разликата между офанзивен и дефанзивен халф, не би трябвало аз да ви я обяснявам.
Г-н Батков, уважавам ви достатъчно, и предполагам, че не ви е лесно с издръжката на клуб като Левски, но си мисля, че е крайно време да поотпуснете средства ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИСКАНАТА ЦЕЛ, А НЕ СЛЕД КАТО СЕ ПОСТИГНЕ. Все още има 5 дни за да направите нещо по въпроса за да може да излезем от групите на Лига Европа.
Вярвам във вас и САМО ЛЕВСКИ!!!
Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?
Fichango написа:Има Левски нападатели - супер са
Да бе Бижутера с кашкавалените крака

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
но има и др нещо.1 отбор играе колкото противника му позволява нали ???
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- Бижутера
- Контакти:
е всеки път можеше и все не се развива...просто липсата на класа ни попречи да ги бием с 5-1 щото създадохме толкова голови положения,че до 10-та минута трябваше да водим с 2-0 

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!