Одобриха системата на голлинията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Одобриха системата на голлинията
Малко са излишни тези технологии, но все пак е по-добре от нищо. Щеше да е достатъчно (и по-евтино) да въведат видеоповторения и да сложат по една камера на голлииите и по няколко камери да следят за засади. Съдията ще види повторението, както ние гледаме по телевизията, и ще вземе решение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Малко са излишни тези технологии, но все пак е по-добре от нищо. Щеше да е достатъчно (и по-евтино) да въведат видеоповторения и да сложат по една камера на голлииите и по няколко камери да следят за засади. Съдията ще види повторението, както ние гледаме по телевизията, и ще вземе решение.
Скъпо да и не знам как ще накарат африканци и българи и подобни страни от 3тия свят да си ги сложат
way написа:Tommi написа:Малко са излишни тези технологии, но все пак е по-добре от нищо. Щеше да е достатъчно (и по-евтино) да въведат видеоповторения и да сложат по една камера на голлииите и по няколко камери да следят за засади. Съдията ще види повторението, както ние гледаме по телевизията, и ще вземе решение.
Скъпо да и не знам как ще накарат африканци и българи и подобни страни от 3тия свят да си ги сложат
Най-вероятно ще дадат правото на всяка федерация да избира дали да въведе технологиите за вътрешното първенство. И е ясно, че у нас няма да се въведе. БФС прави какви ли не компромиси, за да даде лицензи, сега остава да изисква и такива тахнологии.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Време беше да я одобрят. На Евро 2012 (давам го, като най- пресен пример) изгоряха доста отбори заради съдийски грешки.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Време беше да я одобрят. На Евро 2012 (давам го, като най- пресен пример) изгоряха доста отбори заради съдийски грешки.
Съдийството беше много добро.

- ralka_levskarka
- Контакти:
Tommi написа:ralka_levskarka написа:Време беше да я одобрят. На Евро 2012 (давам го, като най- пресен пример) изгоряха доста отбори заради съдийски грешки.
Съдийството беше много добро.Никой не е "изгарял".
И затова изгониха няколко съдии нали - само 4.
- puhisamolevski
- Контакти:
Tommi написа:ralka_levskarka написа:Време беше да я одобрят. На Евро 2012 (давам го, като най- пресен пример) изгоряха доста отбори заради съдийски грешки.
Украйна и Хърватска
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Това е педерастия със всяко нововъведение изчезва романтиката и се опорочава играта.
ralka_levskarka написа:Tommi написа:ralka_levskarka написа:Време беше да я одобрят. На Евро 2012 (давам го, като най- пресен пример) изгоряха доста отбори заради съдийски грешки.
И затова изгониха няколко съдии нали - само 4.
Това не означава, че съдийството беше слабо. Веднъж сгреши лайнсмена, като не вдигна засадата на украинците (след това и допълнителният съдия не видя гола) и два пъти главните съдии сгрешиха, като не отсъдиха дузпи. Това беше за цялото първенство.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Tommi написа:Това не означава, че съдийството беше слабо. Веднъж сгреши лайнсмена, като не вдигна засадата на украинците (след това и допълнителният съдия не видя гола) и два пъти главните съдии сгрешиха, като не отсъдиха дузпи. Това беше за цялото първенство.
Колкото и да съм за испанците - точно заради дузпа, (Нарушение на Рамос срещу Манджукич) която не отсъди Щарк, костваше отпадането на Хърватия