parvanoff написа:Действията и на двамата внасят и? С какво тогава Стойчев е по-добър от Лазаров в това отношение? Или по-точно бездействието на Лазаров и действието на Стойчев...
С това, че Лазаров провокира скандала, а Стойчев реагира.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
parvanoff написа:Действията и на двамата внасят и? С какво тогава Стойчев е по-добър от Лазаров в това отношение? Или по-точно бездействието на Лазаров и действието на Стойчев...
MayDay написа:
За какви ПОТРЕБИТЕЛИ говориш ти?![]()
MayDay написа:Въобще, гънеш се като настъпен червей, каквито и доводи да ти се дадат ти бягаш по тъча и си знаеш твоята песен "Лошия Радо,а за Данчо&Ко или добро или нищо".
MayDay написа:
Прозрачен си като шише от лимонада. Ако теб те уволнят и те върнат 3 пъти, обвинят те за предател, а утре ти се извинят, ти няма ли да теглиш една майна? Ама четно?
MayDay написа:
Кое не му е достойното на постъпката? Напротив, това означава, че Радо не е в отбора за пари, договори и не знам кви прегрешения, които му приписват некадърниците.
MayDay написа:
Това са точно техните грешки, които те прехвърлят много неумело на друг. Истината, че Радо и Матей са независими, не можаха да ги купят както купиха Любо Ганьов, Димо Тонев, МАртин Стоев, Пламен Константинов и т.н. Дори смъртни врагове като Инженера и Чукчето се обединиха срещу Радо в името на лапаницата.
MayDay написа:
Ако не беше тоя скандал и напускането, никога нямаше да се разберат далаверите!
MayDay написа:
Данчо мениджър, прибира парички от всеки трансфер, грижи се за Любка да е националка, да играе редовно и си живеят живота. Аз по-големи далавераджии от Любо и Данчо не мога дори да си представя! Единия инженер със строителна фирма, другия бивш национал, с метан станции и представител на спортна екипировка, който се хвали как продал 25 бутилки водка на финладците?![]()
MayDay написа:В заключение ще кажа, че от позицията ми на 30 годишен житейски опит, образованието, морала и принципите, които отстоявам и които всеки честен и непредубеден човек споделя, ще кажа, че ни трябват още много Радовци и Матейчовци, за да се отървем от заразата като Данчовци и Любчовци! Времето ще покаже кой от нас е бил прав, но имам усещането, че развръзката за горните плазмодии наближава със страшна сила и те го усещат! Затова дават на заден ход, затова се крие инженера, затова търсят начини за помирение! Радо, Матей и Андрей имат още много какво да дадат на българския волейбол, а ние масата фенове го искаме и желаем от тях! И обратното - не желаем повече никаква асоциация с общоизвестните далавераджии и ветропоказатели от сегашното управление! Час по-скоро да се махат, за да се оправят нещата! Дано си ме разбрал!![]()
Klaatu написа:parvanoff написа:Действията и на двамата внасят и? С какво тогава Стойчев е по-добър от Лазаров в това отношение? Или по-точно бездействието на Лазаров и действието на Стойчев...
С това, че Лазаров провокира скандала, а Стойчев реагира.
1982 написа:Първанчо, също така, много ми е любопитно как ще оправдаеш това, че УС на БФВ си гласува нов 4-годишен мандат на събрание, което не беше изборно ??? Това законно ли е ?? И ако не е, така защитаваният от теб Данчо Лазаров, този достоен и честен Мъж, защо го допусна ??
parvanoff написа:Уволнението на един треньор според теб е такъв огромен скандал, който си заслужава скандалите и напрежението в целия този спорт? Предполагам това визираш под Лазаров провокира скандалът?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
parvanoff написа:1982 написа:Първанчо, също така, много ми е любопитно как ще оправдаеш това, че УС на БФВ си гласува нов 4-годишен мандат на събрание, което не беше изборно ??? Това законно ли е ?? И ако не е, така защитаваният от теб Данчо Лазаров, този достоен и честен Мъж, защо го допусна ??
Не съм компетентен. Ти кажи дали е законно? И кой закон нарушава? И пак ще те призова да спреш с глупостите-никога не съм казвал за Лазаров, че е достоен и честен мъж!!!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:parvanoff написа:1982 написа:Първанчо, също така, много ми е любопитно как ще оправдаеш това, че УС на БФВ си гласува нов 4-годишен мандат на събрание, което не беше изборно ??? Това законно ли е ?? И ако не е, така защитаваният от теб Данчо Лазаров, този достоен и честен Мъж, защо го допусна ??
Не съм компетентен. Ти кажи дали е законно? И кой закон нарушава? И пак ще те призова да спреш с глупостите-никога не съм казвал за Лазаров, че е достоен и честен мъж!!!
А, не си компетентен...... защото така ти изнася. Само, че всичко си го има в Държавен вестник, там има дневния ред на събранието, провери го, ако не ми вярваш.
И не ми задавай глупави въпроси като "И кой закон нарушава?". Дете ли си, че да ти обяснявам такива елементарни неща, относно процедурата по провеждането на подобни събрания ??!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта