Дори така да е, фактите са си факти... Разбрах ти сравнението, но както казах не е уместно, защото едното е грешка, а другото е престъпно действие-така насочваш мисълта на потребителите в определена посока, което не е много честен подход. Може пък да не ти е направило впечатление-надявам се.
За какви ПОТРЕБИТЕЛИ говориш ти?

Въобще, гънеш се като настъпен червей, каквито и доводи да ти се дадат ти бягаш по тъча и си знаеш твоята песен "Лошия Радо,а за Данчо&Ко или добро или нищо". Прозрачен си като шише от лимонада. Ако теб те уволнят и те върнат 3 пъти, обвинят те за предател, а утре ти се извинят, ти няма ли да теглиш една майна? Ама четно? Кое не му е достойното на постъпката? Напротив, това означава, че Радо не е в отбора за пари, договори и не знам кви прегрешения, които му приписват некадърниците. Това са точно техните грешки, които те прехвърлят много неумело на друг. Истината, че Радо и Матей са независими, не можаха да ги купят както купиха Любо Ганьов, Димо Тонев, МАртин Стоев, Пламен Константинов и т.н. Дори смъртни врагове като Инженера и Чукчето се обединиха срещу Радо в името на лапаницата. Ако не беше тоя скандал и напускането, никога нямаше да се разберат далаверите! Щеше пак тихомълком да се направи общо събрание, набързо гласувани отчети, нов мандат, по 200 лв на президентите, банкет и всичко както си е било последните 16 години. Данчо мениджър, прибира парички от всеки трансфер, грижи се за Любка да е националка, да играе редовно и си живеят живота. Аз по-големи далавераджии от Любо и Данчо не мога дори да си представя! Единия инженер със строителна фирма, другия бивш национал, с метан станции и представител на спортна екипировка, който се хвали как продал 25 бутилки водка на финладците?
В заключение ще кажа, че от позицията ми на 30 годишен житейски опит, образованието, морала и принципите, които отстоявам и които всеки честен и непредубеден човек споделя, ще кажа, че ни трябват още много Радовци и Матейчовци, за да се отървем от заразата като Данчовци и Любчовци! Времето ще покаже кой от нас е бил прав, но имам усещането, че развръзката за горните плазмодии наближава със страшна сила и те го усещат! Затова дават на заден ход, затова се крие инженера, затова търсят начини за помирение! Радо, Матей и Андрей имат още много какво да дадат на българския волейбол, а ние масата фенове го искаме и желаем от тях! И обратното - не желаем повече никаква асоциация с общоизвестните далавераджии и ветропоказатели от сегашното управление! Час по-скоро да се махат, за да се оправят нещата! Дано си ме разбрал!