Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 17:36

1982 написа:Никой не може да обвинява Стойчев заради това, че отказа да се върне и да работи с хората, които не само го уволниха, но и го оплюха публично веднага след уволнението. Той каза - аз с тях няма да работя, или те, или аз. Те не се махнаха и, логично, той се махна. Продължавам да не виждам нищо смущаващо в действията на Стойчев. Щеше да е смущаващо, ако си беше плюл на достойнството.

Никой не може да го обвинява, освен ако не е съдия! Но моето мнение е коренно различно... Така и не видях фактите, които да говорят в подкрепа на твоето мнение. ;) Някакви ясновидски догатки, че след Олимпиадата нямало да се вдигне такъв шум... това не са доводи-никой не е опитвал, следователно никой не е и вдигнал шум. Или ако е опитвал обстоятелствата са били коренно различни-като почнеш от правителството, което управлява, че като завършиш с гафовете, които се трупали постоянно.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 06 юли 2012 18:09

parvanoff написа:
1982 написа:Никой не може да обвинява Стойчев заради това, че отказа да се върне и да работи с хората, които не само го уволниха, но и го оплюха публично веднага след уволнението.
...

Никой не може да го обвинява, освен ако не е съдия! Но моето мнение е коренно различно...

Не си оставил впечатлението, че мнението ти е коренно различно.

Така и не видях фактите, които да говорят в подкрепа на твоето мнение. ;) Някакви ясновидски догатки, че след Олимпиадата нямало да се вдигне такъв шум... това не са доводи-никой не е опитвал, следователно никой не е и вдигнал шум. Или ако е опитвал обстоятелствата са били коренно различни-като почнеш от правителството, което управлява, че като завършиш с гафовете, които се трупали постоянно.

Това важи със същата сила и за теб - къде са фактите, които сочат, че след олимпиадата щеше да се вдигне такъв шум? Само предположения.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 18:16

Klaatu написа:Не си оставил впечатлението, че мнението ти е коренно различно.

Пак не разбра май. Точно мнението ми е, че може да се обвинява Стойчев. Ще е странно, ако не си го видял това...
Klaatu написа:Това важи със същата сила и за теб - къде са фактите, които сочат, че след олимпиадата щеше да се вдигне такъв шум? Само предположения.

Естествено, но с тази разлика, че действията му и вашите внасят напрежение и скандали във волейбола, нали?
само Левски и България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 18:27

parvanoff написа:
1982 написа:Никой не може да обвинява Стойчев заради това, че отказа да се върне и да работи с хората, които не само го уволниха, но и го оплюха публично веднага след уволнението. Той каза - аз с тях няма да работя, или те, или аз. Те не се махнаха и, логично, той се махна. Продължавам да не виждам нищо смущаващо в действията на Стойчев. Щеше да е смущаващо, ако си беше плюл на достойнството.

Никой не може да го обвинява, освен ако не е съдия! Но моето мнение е коренно различно... Така и не видях фактите, които да говорят в подкрепа на твоето мнение. ;) Някакви ясновидски догатки, че след Олимпиадата нямало да се вдигне такъв шум... това не са доводи-никой не е опитвал, следователно никой не е и вдигнал шум. Или ако е опитвал обстоятелствата са били коренно различни-като почнеш от правителството, което управлява, че като завършиш с гафовете, които се трупали постоянно.

Ти пак нищо не си видял, просто нямам думи. Пиша ти ги за последен път фактите, като на бавноразвиващ се:

1. БФВ уволни Радостин Стойчев - факт
2. Данчо Лазаров веднага след уволнението обвини Стойчев, че едва ли не е продал мача с Германия, Любо Ганев го оплю също.
3. БФВ изведнъж си промени мнението и пожела Стойчев да се върне.
4. Стойчев, след всички тези плювни, каза, че няма да работи повече с тези и единственият начин да се върне, е те да си заминат.
5. Те не си заминаха, Стойчев удържа на думата си.

Та това са фактите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 18:30

parvanoff написа:Естествено, но с тази разлика, че действията му и вашите внасят напрежение и скандали във волейбола, нали?

Значи действията на Стойчев внасяли напрежение във волейбола, а тези на Лазаров не. Ми да му вдигнем паметник тогава, църквата да го канонизира направо.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 06 юли 2012 18:33

parvanoff написа:
Klaatu написа:Не си оставил впечатлението, че мнението ти е коренно различно.
Пак не разбра май. Точно мнението ми е, че може да се обвинява Стойчев. Ще е странно, ако не си го видял това...

parvanoff написа:Никой не може да го обвинява, освен ако не е съдия! Но моето мнение е коренно различно...

Т.е., ти си съдия?

parvanoff написа:
Klaatu написа:Това важи със същата сила и за теб - къде са фактите, които сочат, че след олимпиадата щеше да се вдигне такъв шум? Само предположения.

Естествено, но с тази разлика, че действията му и вашите внасят напрежение и скандали във волейбола, нали?

1) Обвиняваш Стойчев, че внася напрежение в отбора преди олимпиадата, 2) след като може да постигне същия резултат (свалянето на Лазаров) след олимпиадата, без да има напрежение преди нея, но всъщност не си сигурен, че 2) е така, което не ти пречи да го допуснеш и да го използваш, за да оправдаеш 1). Това ми прилича на кръгов аргумент.
Последна промяна от Klaatu на 06 юли 2012 18:38, променено общо 1 път.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 18:33

1982 написа:
parvanoff написа:Естествено, но с тази разлика, че действията му и вашите внасят напрежение и скандали във волейбола, нали?

Значи действията на Стойчев внасяли напрежение във волейбола, а тези на Лазаров не. Ми да му вдигнем паметник тогава, църквата да го канонизира направо.

Действията и на двамата внасят и? С какво тогава Стойчев е по-добър от Лазаров в това отношение? Или по-точно бездействието на Лазаров и действието на Стойчев...
само Левски и България

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 18:34

Дори така да е, фактите са си факти... Разбрах ти сравнението, но както казах не е уместно, защото едното е грешка, а другото е престъпно действие-така насочваш мисълта на потребителите в определена посока, което не е много честен подход. Може пък да не ти е направило впечатление-надявам се.

За какви ПОТРЕБИТЕЛИ говориш ти? :shock: Въобще, гънеш се като настъпен червей, каквито и доводи да ти се дадат ти бягаш по тъча и си знаеш твоята песен "Лошия Радо,а за Данчо&Ко или добро или нищо". Прозрачен си като шише от лимонада. Ако теб те уволнят и те върнат 3 пъти, обвинят те за предател, а утре ти се извинят, ти няма ли да теглиш една майна? Ама четно? Кое не му е достойното на постъпката? Напротив, това означава, че Радо не е в отбора за пари, договори и не знам кви прегрешения, които му приписват некадърниците. Това са точно техните грешки, които те прехвърлят много неумело на друг. Истината, че Радо и Матей са независими, не можаха да ги купят както купиха Любо Ганьов, Димо Тонев, МАртин Стоев, Пламен Константинов и т.н. Дори смъртни врагове като Инженера и Чукчето се обединиха срещу Радо в името на лапаницата. Ако не беше тоя скандал и напускането, никога нямаше да се разберат далаверите! Щеше пак тихомълком да се направи общо събрание, набързо гласувани отчети, нов мандат, по 200 лв на президентите, банкет и всичко както си е било последните 16 години. Данчо мениджър, прибира парички от всеки трансфер, грижи се за Любка да е националка, да играе редовно и си живеят живота. Аз по-големи далавераджии от Любо и Данчо не мога дори да си представя! Единия инженер със строителна фирма, другия бивш национал, с метан станции и представител на спортна екипировка, който се хвали как продал 25 бутилки водка на финладците? :shock:

В заключение ще кажа, че от позицията ми на 30 годишен житейски опит, образованието, морала и принципите, които отстоявам и които всеки честен и непредубеден човек споделя, ще кажа, че ни трябват още много Радовци и Матейчовци, за да се отървем от заразата като Данчовци и Любчовци! Времето ще покаже кой от нас е бил прав, но имам усещането, че развръзката за горните плазмодии наближава със страшна сила и те го усещат! Затова дават на заден ход, затова се крие инженера, затова търсят начини за помирение! Радо, Матей и Андрей имат още много какво да дадат на българския волейбол, а ние масата фенове го искаме и желаем от тях! И обратното - не желаем повече никаква асоциация с общоизвестните далавераджии и ветропоказатели от сегашното управление! Час по-скоро да се махат, за да се оправят нещата! Дано си ме разбрал! :!: :arrow:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 18:36

Първанчо, също така, много ми е любопитно как ще оправдаеш това, че УС на БФВ си гласува нов 4-годишен мандат на събрание, което не беше изборно ??? Това законно ли е ?? И ако не е, така защитаваният от теб Данчо Лазаров, този достоен и честен Мъж, защо го допусна ??

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 юли 2012 18:39

Klaatu написа:Т.е., ти си съдия?

[offtopic]Т.е. моето мнение е, че може да се обвинява Стойчев. Аз лично и да кажа нещо не мога да го играя обвинител. Така разбра ли го? ;) И да-и аз направих грешка-не става дума за съдия, а прокурор. Нещо взе надребно да играеш ми се струва. Това ли ти е проблемът-отново лични нападки към мен? ;) И отново ще помоля-когато говорите за мен в офтопик. Отнасяйте се с уважение към останалите потребители-никой не се интересува какъв съм аз точно. ;)[/offtopic]
само Левски и България

Върни се в “Волейбол”