gacobacov написа:финала ще може ли да се гледа някъде?
По БНТ 2 от 19:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gacobacov написа:финала ще може ли да се гледа някъде?
parvanoff написа:Не ги ли е срам , бият само с 3-1 , това е заради некадърника Данчо Лазаров .Успех момичета и утре на финала .
гарфилд написа:Мислех си след разговора ни онзи ден,да сме се разбрали някак си,ама не.Не мога да приема доводите ви,колкото и да се опитвам,затова няма да го правя повече.
-това не съм го казвал аз! Ако искаш го поправи, градски!Не ги ли е срам , бият само с 3-1 , това е заради некадърника Данчо Лазаров . Успех момичета и утре на финала
parvanoff написа:гарфилд написа:Мислех си след разговора ни онзи ден,да сме се разбрали някак си,ама не.Не мога да приема доводите ви,колкото и да се опитвам,затова няма да го правя повече.
Какво сме се разбирали-да не пиша повече във форума ли?Не ми отговори на конкретните въпроси, които са пряко свързани с това, което каза. Не съм имал за цел да убеждавам никого-просто изразяваме различни гледни точки
![]()
П.П. Не си ме цитирал правилно--това не съм го казвал аз! Ако искаш го поправи, градски!Не ги ли е срам , бият само с 3-1 , това е заради некадърника Данчо Лазаров . Успех момичета и утре на финала
гарфилд написа:Мислех си,че сме си изяснили позициите.Да не пишеш във форума,си е твоя идея,ти го каза.За гледните точки,да.Цитирах целия пост,като имах предвид само твоя офтопик.И за кое не ти отговорих,градски?Визирах част от интервюто което си постнал,за Ева и Страшимира.Всеки има право да играе или не в национала.Това,че атаката на Радо те е натъжила в този момент,си е твое чувство.И аз съм много натъжен от действията на ТИМ,дето са ни собственици,нов стадион,Тича е пред разпад и т.н.,но не е въпрос на тази тема.
П.П.В тази връзка,за последното,вече ти разбрах идеята.Извини ме,ако нещо съм те засегнал.
гарфилд написа:Виновен е дотолкова,че е президент и нещо не е направено както трябва,че Ева да го игнорира и да се откаже.Естествено,всеки треньор,ще я освободи,ама какво е такова освобождаване?Аз не искам да играя в нац.тим,треньора ще ме освободи.Никой доброволно няма да избяга.Ти да си виждал,пчела да избяга от меда?
parvanoff написа:гарфилд написа:Виновен е дотолкова,че е президент и нещо не е направено както трябва,че Ева да го игнорира и да се откаже.Естествено,всеки треньор,ще я освободи,ама какво е такова освобождаване?Аз не искам да играя в нац.тим,треньора ще ме освободи.Никой доброволно няма да избяга.Ти да си виждал,пчела да избяга от меда?
Да разбирам ли, че искаш президентът на федерацията да се меси в треньорски решения? Казийски доброволно ли се махна?
parvanoff написа:Говорил си с Янева ли?А Казийски кой го е освобождавал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта