Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Dani » 06 юли 2012 17:23

Tony_CSKA написа:
PR_CSKA написа:
Kашчей написа:По тая логика Иво Димов трябваше да е най-якият футболист у нас :mrgreen: Тоя не ви ли беше скаут по едно време 8-) Кого успя да привлече за ЦСКА?

е па тоя ходи в Бразилия и много харесал Неймар и бил го препоръчал на Титан 8-)

Ами изглежда има набито око :roll: Аз бих препоръчал да вземем Лионел Меси на проби. Мисля, че става, но все пак трябва да видим дали ще пасне на схемата ни. :?

Меси ще се пропие по нашите дискотеки и нищо няма да стане от него. Плюс това е твърде нисък и хилав, а на нас ни трябва здрав нападател. ;) :lol:

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 06 юли 2012 17:34

Dani написа:Меси ще се пропие по нашите дискотеки и нищо няма да стане от него. Плюс това е твърде нисък и хилав, а на нас ни трябва здрав нападател. ;) :lol:

Тип таран казваш значи... Ами Марио Гомез? Или някой по-техничен ще ни е нужен? :lol:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 06 юли 2012 17:35

[quote="Dani"][quote="Tony_CSKA"][quote="PR_CSKA"][quote="Kашчей"]
По тая логика Иво Димов трябваше да е най-якият футболист у нас :mrgreen: Тоя не ви ли беше скаут по едно време 8-) Кого успя да привлече за ЦСКА?[/quote]
е па тоя ходи в Бразилия и много харесал Неймар и бил го препоръчал на Титан [/quote]

Ами изглежда има набито око :roll: Аз бих препоръчал да вземем Лионел Меси на проби. Мисля, че става, но все пак трябва да видим дали ще пасне на схемата ни. :?[/quote]
Меси ще се пропие по нашите дискотеки и нищо няма да стане от него. Плюс това е твърде нисък и хилав, а на нас ни трябва здрав нападател. ;) :lol:[/quote]
Е па що взехме джуджуето :roll: :roll: :roll: :roll

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 06 юли 2012 17:38

Важното е Станко да кърти на тренировките, скоро може и нов трансфер в чужбина да направи, между другото преди ад дойде при нас е играл в Ираклис. Е по скоро отбора който ираклис се обедини де ама то почти същото

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 17:49

гражданин от село написа:Когато става дума за Лудогорец все се заглеждам в едни други "играчи" извън футболния им отбор и мисля,че тяхна е основната заслуга,а не на отбора.

С други думи, щом шампионът не е от двойката ЦСКА-Левски, то винаги играят други игри?Само при тия два клуба титлата е прозрачна и неоспорима :mrgreen: Особено, ако шампион е ЦСКА, защото и при Левски има съмнения :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 06 юли 2012 17:49

PR_CSKA написа:Важното е Станко да кърти на тренировките, скоро може и нов трансфер в чужбина да направи, между другото преди ад дойде при нас е играл в Ираклис. Е по скоро отбора който ираклис се обедини де ама то почти същото

и аз предпочитам Станко Машината /ей..само казвате името и изскачам да драскам за него/. Нема Гомез, нема Меси, у Станко е надеждата.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 06 юли 2012 17:56

Kашчей написа:
гражданин от село написа:Когато става дума за Лудогорец все се заглеждам в едни други "играчи" извън футболния им отбор и мисля,че тяхна е основната заслуга,а не на отбора.

С други думи, щом шампионът не е от двойката ЦСКА-Левски, то винаги играят други игри?Само при тия два клуба титлата е прозрачна и неоспорима :mrgreen: Особено, ако шампион е ЦСКА, защото и при Левски има съмнения :mrgreen: :mrgreen:

Като албански реотан си, ама нищо де по добре късно от колкото никога 8-)

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 18:08

PR_CSKA написа:
Kашчей написа:

Като албански реотан си, ама нищо де по добре късно от колкото никога 8-)

Напротив!Отлично ви познавам дуалистичното мислене!Вие сте толкова влюбени в себе си (и двата отбора), че се изприщвате при мисълта, че някой друг може да е шампион на България.
Иначе, такива селекции, като в България, като в ЦСКА и Левски, надали някой свестен европейски отбор прави!Иначе се барате за грандове, ама като ви гледа човек политиката... друг път сте грандове!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 юли 2012 18:22

Ние не се бараме,барат се в Подуене,там са си онанисти спор няма. ;)

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 06 юли 2012 19:03

гражданин от село написа:Ние не се бараме,барат се в Подуене,там са си онанисти спор няма. ;)

Явно не мога да чета, но ще се науча, вервай ми! 8-)

Иначе, темата е страхотна, но как се прави подготовка, като няма селекция 8-) У нас под селекция се разбира да привикаш 10-15 свободни агента, които не са играли поне 10 месеца футбол, но имат по 1 мач в някой европейски голям отбор и се почва една..... 8-)

Върни се в “ЦСКА”