Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво става със Христо Златински?
Явно жегата не прощава на никой.За какво вие Златински?Той не става за нищо.Когато няма риба и раците са риба.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ако Златински не става за нищо да те питам кой става?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
За Златински не знам, но не мога да се начудя защо не взимаме Делев?
- cskarcheto92
- Контакти:
sandi74 написа:Явно жегата не прощава на никой.За какво вие Златински?Той не става за нищо.Когато няма риба и раците са риба.
Като се загледаш в отбора на Лудогорец ще ти направи впечетление, че повечето от българите им са били резерви или бивши играчи на грандовете ни. Мишо Алекснадров - Отиде в Разград след сезон с отбора на Академик София. Светослав Дяков - Сега е твърд титуляр в националния отбор, а иначе в Локо София се представяше на приливи и отливи.Емил Гъргоров, Иван Стоянов, Генчев, Мирослав Иванов също може би не са били смятани за живи от повечето, но те станаха шампиони с отбора на Лудогорец. Като добавим Урош Гулобович (мисля, че дълго беше резерва на Баривейра) и Александър Барт, които не правиха добри впечетления в Литекс, отбора им е почти съставен от резерви на други състави и такива, които са се върнали да ритат в България поради липсата на оферти от Чужбина.
За това мисля, че Златински ще покаже по-добри игри в и ще пастне идеално в схемата на ЦСКА.
ПП: Не мислите ли, че Юнес Бенжелюн щеше да е по-качествен трансфер от този на Споркел ? Все пак Юнес е натурпал опит в България, а и предполагам е научил езика и щеше да се разбира с другите играчи в състава.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Tony_CSKA написа:За Златински не знам, но не мога да се начудя защо не взимаме Делев?
Защото има лоша визитка след престоя си в Турция.Титаните трудно вземат нещо, което е трудно продаваемо след 6 месеца!
-
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Когато става дума за Лудогорец все се заглеждам в едни други "играчи" извън футболния им отбор и мисля,че тяхна е основната заслуга,а не на отбора.
Kашчей написа:Tony_CSKA написа:За Златински не знам, но не мога да се начудя защо не взимаме Делев?
Защото има лоша визитка след престоя си в Турция.Титаните трудно вземат нещо, което е трудно продаваемо след 6 месеца!
Много си хитър. Баба ти да не е била лисица?
и аз съм против Златински. Имаме достатъчно играчи на неговата позиция. Прости ни трябват друг тип играчи.
Чета днес и Ваниловия жабар търсил играчи. Ми то всички отбори си търсят, аз му предлагам да вземе и да намери, не само да търси
Чета днес и Ваниловия жабар търсил играчи. Ми то всички отбори си търсят, аз му предлагам да вземе и да намери, не само да търси
Kашчей написа:dreben23 написа:Поне човека обръща внимание на външния си вид и винаги е с елегантно излъскан рижав косъм!![]()
По тая логика Иво Димов трябваше да е най-якият футболист у насТоя не ви ли беше скаут по едно време
Кого успя да привлече за ЦСКА?
е па тоя ходи в Бразилия и много харесал Неймар и бил го препоръчал на Титан

PR_CSKA написа:Kашчей написа:По тая логика Иво Димов трябваше да е най-якият футболист у насТоя не ви ли беше скаут по едно време
Кого успя да привлече за ЦСКА?
е па тоя ходи в Бразилия и много харесал Неймар и бил го препоръчал на Титан
Ами изглежда има набито око