СЛ: България - САЩ 0-3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: СЛ: България - САЩ | 06.07.2012

Мнениеот daniel875 » 05 юли 2012 23:31

Този отбор тъкмо се съвзе, нека не правим сметки. Просто е обидно спрямо момчетата. Желанието ми е утре да попилеем САЩ, защото си го заслужават за всичко, което са ни причинили през годините. Трябва да излезем, за да ги победим. Ако го направим "на нула", ще е идеално, но надали ще се получи. И все пак опитът си заслужава. Сега ни е паднало да ги унижим, като ги изхвърлим от турнира.
Тъкмо Германия ще продължи в пакет с "лъвовете" и ще се създава напрежение дали на съседите от Полша, дали отново на Куба.
Просто трябва да си играем играта. В момента нямаме право да искаме друго от момчетата в това им състояние. Борба до последно, пък каквото стане.
Евентуален финал с Куба или нов мач с Германия ще са идеалният повод да си го върнем или на едните, частично естествено за първенството в София от едно време, или отново да "сложим в джоба си" кубинците. През 1994 година направо ги разбихме с онзи обрат от нищото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 23:37

Хамериканците играят много добре през центъра. Ще имаме много проблеми там.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 юли 2012 23:38

Eminem написа:Хамериканците играят много добре през центъра. Ще имаме много проблеми там.

Някой да е казал, че ще е лесно. Традиционно американците ни взимат гейм, дори и два, когато ги бием нали.
Имаме да си връщаме, но момчетата не трябва да си мислят подобни неща, а да играят за самите себе си и за България.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 06 юли 2012 00:03

Честит полуфинал на всички.Какво сте я замислили толкова с Полша ли или с Куба?Куба е в отлична форма и няма друга алтернатива освен първото място в Лигата,а Полша са ни супер крив противник.Излизаме и играем..........у дома и стените помагат.Няма непобедими отбори.Успех на отбора.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 юли 2012 09:41

май само аз мисля, че Полша е по-неудобен противник за нас от Куба.
По-добре довечера да играем по-леко, да не се влагаме излишно, защото който и да срещнем от Полша или Куба все ще е много много трудно! Най-важното е да влезем в събота на полуфинала свежи и отпочинали максимално, пък вече каквото стане. Полша и Куба и те няма да се напрягат кой знае колко днес, предвид, че и двата отбора вече са се класирали за полуфиналите и все им е тая дали ще играят срещу нас, Германия или САЩ. Най-силният отбор на планетата отсъства от финалите на Св.лига.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2012 11:12

yasen написа:май само аз мисля, че Полша е по-неудобен противник за нас от Куба.
По-добре довечера да играем по-леко, да не се влагаме излишно, защото който и да срещнем от Полша или Куба все ще е много много трудно! Най-важното е да влезем в събота на полуфинала свежи и отпочинали максимално, пък вече каквото стане. Полша и Куба и те няма да се напрягат кой знае колко днес, предвид, че и двата отбора вече са се класирали за полуфиналите и все им е тая дали ще играят срещу нас, Германия или САЩ. Най-силният отбор на планетата отсъства от финалите на Св.лига.

Абсолютно на същото мнение съм !
Тази вечер е важно, нашите да се забавляват и да изпробват някои неща.
Въобще не трябва да гледаме, срещу кой евентуално ще играем в полуфинала ...
И Полша и Куба са страхотни отбори, като аз лично, почти не виждам разлика в класите между двата тима.
И стиловете им също не се различават ...

Иначе те кубинци и поляци, и да искат да си изберат съперник за 1/2 финалите, няма да могат. :lol:
Просто нашият мач с янките е след тяхният ! ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2012 14:28

yasen написа:май само аз мисля, че Полша е по-неудобен противник за нас от Куба.

Не, не си единствен. Написах го още снощи в другата тема. Куба са по-добрия вариант за нас. Надявам се да играем с тях на полуфинала.
Кубинците са много добър, но и много млад и неопитен отбор. Повечето от тези играчи рядко са играли в препълнени зали, където публиката вика с пълно гърло срещу теб.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2012 14:36

daniel875 написа:или отново да "сложим в джоба си" кубинците. През 1994 година направо ги разбихме с онзи обрат от нищото.

Това беше култов мач, но годината беше 1995. През 94-та играхме полуфинал, след като в групата победихме Холандия с 3:2 и Русия с 3:0 в нашия дебют в Св. лига.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 06 юли 2012 16:13

Дреме ми срещу кого ще играем на полуфинал.Да си играем играта,а пък ако ще и срещу Скрита Сила Мъдрево да играем.Имам доверие на Найденов(засега не ме е разочаровал),както и в момчетата

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 06 юли 2012 18:00

Абе, пичове.. Какви сметки, какви 5 лева? Бой по тъпите хамериканци и т'ва е. Който и опонент да ни се падне, няма да е лесно. Понякога е по-добре да срещнем по-труден съперник, защото падне ли се този, който е искан, започва едно подценяване от типа: '' Тея са по-слаби от онея, ще ги бием.'' .. Ама след мача гледат като наакани.
Който и опонент да се падне на полуфиналите, мисълта трябва да е една.. Блъскане по каските!!!
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Волейбол”