Контрола Левски-Черноморец Одеса - 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: Контрола Левски-Черноморец Одеса

Мнениеот 1977 » 05 юли 2012 23:43

milen.hristov написа:Проблемът си е в халфовата линия, не създават почти никакви положение, и логично нападателя няма как да ги реализира. Отделно слабата офанзивна част като не създава напрежение, в защита ни се подлага на напрежение и при нейната нестабилност все още, става страшно.

Проблема не е халфовата линия.
Черноморец Одеса ни бяха проблем.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 юли 2012 00:03

Изгледах малкият репортаж в спортал и тези се разхождаха из защитата ви без никой да ги притеснява.
Това определено е липса на сработеност, но дано се оправите, че мачовете вече чукат на портите.
Когато треньорското ви ръководство спре да преквалифицира футболистите може и да заиграят по-добре.
Към момента все едно гледам Берое в сини фланелки.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 юли 2012 08:23

Гледах мача директно, не репортаж. Още не сме готови. Не знам, Илиян ли криво го каза или те криво го разбраха, но това вчера си беше пълно фиаско. Имаме остра нужда от голаджия. Василчо не става. Поне на този етап. Голяма грешка е връщането на Гаджев. Трябваше да бъде трансфериран където и да е. Само пречи. След като прибрахме обратно и Милиев, какво да коментирам? От дефанса единствено Башлиев все още устисква. Другите са под нивото си. Искам някой да коментира действията на футболиста от Левски с №5 на гърба при двата гола. Има го в репортажа на спорталите. За головете какво да кажа? Когато имаш вратарче миньонче всяка висока топка е потенционално опасна. Явно най- добрият младежки вратар на Европа е преотстъпен да трупа игрови опит и до година да застане под рамките на вратата на Герена. Като гледах Пелето как се открояваше сега, откровено в по- слаба форма от предишния му престой, и с болка осъзнах колко далече е днешния Левски от дрийм тима.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 юли 2012 12:29

Това са контроли. Рано е да се правят генерални изводи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tommy77
Контакти:

Мнениеот tommy77 » 06 юли 2012 13:40

Дайте възможност на отбора поне да си изиграе контролние мачове преди да го критикувате. При толкова нови футболисти е нормално да не са се сработили. Пак и тепърва се налучква титулярния състав. Нали затова са контролните мачове.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2012 14:31

tommy77 написа:Дайте възможност на отбора поне да си изиграе контролние мачове преди да го критикувате. При толкова нови футболисти е нормално да не са се сработили. Пак и тепърва се налучква титулярния състав. Нали затова са контролните мачове.

И аз това казвам!Очевидно украинците са в края на подготовката си,а ние сме в началото(айде по средата).Това е осмият им мач!Да не говорим,че нямат нови състезатели.Изобщо...

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 06 юли 2012 16:14

alexveselinov написа:3-0 чакам голове от Вкарвальо и от Опоку :lol:

чакаш ама няма ялов отбор бая срам ще берем отново в европа пак ще напомним кои са евроидиотите

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 юли 2012 17:29

dragoni написа:

чакаш ама няма ялов отбор бая срам ще берем отново в европа пак ще напомним кои са евроидиотите

И кои са евроидиотите ? Тези, които са стигнали 1/4 финал за УЕФА и са играли в групите на ШЛ, кой друг български отбор е бил поне малко близо до това и кой сега може дори да мечтае за такова нещо ? Тези ли са евроидиотите ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юли 2012 17:58

dragoni написа:

Красавец, от висините на кое го казваш това? И аз съм фен на Ливърпул, ама никак не ме топлят миналите успехи. Иска ми се нещо по-ново.
Да вземете малко да се опитате да повторите поне част от това, което сте правили още преди да си бил роден, че иначе думите ви звучат като смешка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: Контрола Левски-Черноморец Одеса - 0:2

Мнениеот сини шампиони » 06 юли 2012 21:11

ehh написа:Единственият отзвук, който се чува на все по-вехтата "Армия", е от времето, когато Младенов е бил играч.

ама какъв ек само дори и тия които скоро са проходили и те са го подели :lol:
И само Левски оле

Върни се в “Архив”