clever_ написа:Borislav Borisov написа:Да не си правим излишни илюзий по-добре...Всяко лято поне 5-6 световни звезди се свързват с Юнайтед...Може би отново ни очаква постен трансферен прозорец...(дано не съм прав)

Какво за теб е постен трансферен прозорец?
Разбери,Юнайтед никога няма да купи 5-6 играча на куп, и поне 4 от който от висока световна класа.Фърги предпочита да взима по-млади съответно и по-евтини играчи,които да прави истински боици и лидери на отбора.Нима очаквате да вземем Модрич,Левандовски,Перси и т.н?

Постен трансферен прозорец за мен е, когато имаме огромна нужда от класни играчи и в защита, и в халфовата линия, а сме закупили единствено Кагава като класен играч, който веднага може да се отвърди в отбора.Пауел ще му трябва време, Клевърли често се контузва, Погба избяга.Трябва ни още един класен half за да печелим битките в средата на терена. Скоулс и Гигс ще играят все по-малко минути. Искам да ти припомня и неприятният момент, когато Рууни каза, че не иска да поднови договора си именно заради тази причина - не вижда развитие в Юнайтед, дори обратното. А колкото до това, което казах за звездите, нямам нужда от уроци за политиката на клуба. Следя отбора от достатъчно време, че да разграничавам реалното от приказното.Явно не си разбрал коментара ми, казах че се свързват с Юнайтед, а не че си правя илюзии, че ще ги взимаме, но не крия надеждите си да закупим някой готов боец, защото сезона, който се задава ще е тежък и ни трябват такива!