Tommi написа:Станко е добър нападател, не знам защо му се подигравате.
Точно там е проблемът!Прекалено е добър за нас...Мястото му е в по-добър отбор (Левски например).И без това имате проблеми в атака, идеално ще се впише в селекцията ви!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
danko_sot написа:crap написа:Ние няма как да ги "изметем", ако те самите не искат да се "изметат". Отбора е частен все пак, а не държавен...
Има как! Хората са голяма сила. Ето сега се събраха хора на протест и спряха цял закон за горите. Хората са голяма сила, но трябва да са обединени. За съжаление е пълно с бездушници, които се наричат фенове на ЦСКА! Ако се обединим всички фенове, вярвам, че има как да ги принудим да продадат клуба максимално бързо.
А и кога по дяволите шибаното правителство ще се намеси. Може би трябва и ние феновете да намерим начин да апелираме за помощ от страна на държавата да помогнат ада изметем титан. А вместо това те им дават базата! Това аз наричам мечешка услуга от страна на Бойко Борисов! Намесиха се във волейбола, в какво ли не, намериха супербогат инвеститор на Левски да измислят нещо и да разкарат пернишките боклуци от ЦСКА. Бойко да не се прави на луд, защото ако тези бяха в Левски досега щяха да са ги изгонили 1000 пъти. Сигурен съм в това, но ние цесекарите сме някви мазохисти сигурно. Търпяхме какви ли не на власт в последните 20 години. Време е да дойдат нормални хора и инвеститори на Армията! Писна ми тва безчинство на гърба на най-великият бг отбор!
RedeviL написа:Kolec написа:НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше!![]()
![]()
Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.
Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]
"Станко машина"
..и там го надушиха!
k_oleto написа:[quote="Заклет Левскар.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Tommi написа:Станко е добър нападател, не знам защо му се подигравате.
Pontioi Katerini 06-2010/01-2011 ?
Бдин Видин 03-2010/06-2010 6/1
Рилски спортис 01-2009/02-2010 16/1
Чавдар Етрополе 07-2008/01-2009 0/0
Вихрен Сандански 07-2007/07-2008 0/0
ЦСКА 01/2007/07-2007 6/0
копелееее![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта