Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Аз продължавам да недоумявам как така редите футболисти, че ги слагате и на мястото на Тошко Янчев, които никога не сте виждали нито в игра, нито на картинка?! Станахме като левскарите, обърнахме го на фентъзи футбол и си храчим тука мнения, колкото дискусията да върви. Ще видим сега у Баку какво ще стане, щото тая подготовка яко ми намирисва и смятам, че покрай идващите и заминаващите ритнитопковци, няма да сме добре кондиционно.
YA GUNNERS YA
Не знам новите футболисти, не съм ги и гледал, рано е за схеми наистина. Значи за мене като играем в бг първенство срещу по-слаби и затворени отбори може да използаме Ицо Янев, но примерно ако Мораеш остане и Платини е в състава е най-добре Ицо да седне на пейката. Съществува и вариант Янев да го пуска Стойчо на крилото, то това изяжда меестата на Присо, Карачанака, Анисе. Не знам и какво ще стане с Шеридън, при положение, че Мораеш и Платини са в отбора той остава твърда резерва
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
crap написа:Аз продължавам да недоумявам как така редите футболисти, че ги слагате и на мястото на Тошко Янчев, които никога не сте виждали нито в игра, нито на картинка?! Станахме като левскарите, обърнахме го на фентъзи футбол и си храчим тука мнения, колкото дискусията да върви. Ще видим сега у Баку какво ще стане, щото тая подготовка яко ми намирисва и смятам, че покрай идващите и заминаващите ритнитопковци, няма да сме добре кондиционно.
Тошко от два сезона издиша тотално и ми прилича повече на талисман отколкото на капитан.Както и да е..Лошото е, че като изключим Саша нямаме никакви алтернативи в средата на терена!Силно се надявах на привлечем Адам Вас, който щеше да пасне идеално на отбора, но за съжаление трансферът му пропадна.Ако и този сезон ще разчитаме на играчи като Янчев, Дюлгеров и Присо не виждам какъв е смисъла да се притесняваме толкова много за Баку..Ясно е, че дори и да ги отстраним сме дотам.
Последна промяна от RedeviL на 06 юли 2012 11:08, променено общо 1 път.
Липсва ни в средата играч като Мурад Хидиуед. Това е! Не можем да рачитаме на Ицо Янев само в градивен план. Той е на 33 и не мисля че ще бъде твърд титуляр в отбора.Ще видим какво ще стане, нали все още има вариант с Хр. Златински. 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Аз също съм на мнение, че не може да разчитаме на Тошко, както и на ицо курвата, но няма как, това е... "селекцията" ни. За жалост, ако Мораес наистина напусне, не виждам как ще бием и Баку дори. Впрочем силните клубове в чужбина градят отбори точно по този начин, с един двама стари футболисти, верни на клуба до край, но с една много съществена разлика - налагат юноши, които хвърчат по терена като пчелички и вършат огромно количество работа. Ние нямаме школа, и събираме играчи от джунглите на Камерун, като Присо, и чакаме от тях да играят и да представят ЦСКА в Европа - няма как да стане. Пък тези Сашки-машки не ми говорят нищо. Имаше една Сашка в квартала, дето правеш разни неща доста добре, но мисля, че това не е тя.
YA GUNNERS YA
Проблемът не е в Мораеш, дали ще остане или не. За мене е нормално сега да го продадем и да вземем някой лев, ние даже няма да участваме в ШЛ. Проблемът е в ония боклуци дето се наричат Титан Проблемът беше че продадоха най-добрите играчи зимата и така ни лишиха от титлата този сезон Иначе сега е нормално да продадат Мораеш, ето взимаме Платини, който може да го замести. Но защо трябваше да продадат сигурната ни титла тази зима. Защо продадоха Платини зимата????А сега го връщат! Това е проблема, разберете го! Проблемът е един единствен и той се нарича Титан! Докато не ги изметем ще е така. Те са като като някакъв вид тумор в клуба. Това дали ще продадем сега Мораеш, дали ще дойде Вас или няма да дойде и т.н. , това са дребни неща. Такива проблеми има във всеки клуб, те са като дребни болести примерно. Но тези дребни болести се лекуват, да знаете! Но ракообразното заболяване не се лекува. Докато тоя тумор Титан е в отбора, винаги ще сме болни!
Ние няма как да ги "изметем", ако те самите не искат да се "изметат". Отбора е частен все пак, а не държавен...
YA GUNNERS YA
crap написа:Ние няма как да ги "изметем", ако те самите не искат да се "изметат". Отбора е частен все пак, а не държавен...
Има как! Хората са голяма сила. Ето сега се събраха хора на протест и спряха цял закон за горите. Хората са голяма сила, но трябва да са обединени. За съжаление е пълно с бездушници, които се наричат фенове на ЦСКА! Ако се обединим всички фенове, вярвам, че има как да ги принудим да продадат клуба максимално бързо.
А и кога по дяволите шибаното правителство ще се намеси. Може би трябва и ние феновете да намерим начин да апелираме за помощ от страна на държавата да помогнат ада изметем титан. А вместо това те им дават базата! Това аз наричам мечешка услуга от страна на Бойко Борисов! Намесиха се във волейбола, в какво ли не, намериха супербогат инвеститор на Левски да измислят нещо и да разкарат пернишките боклуци от ЦСКА. Бойко да не се прави на луд, защото ако тези бяха в Левски досега щяха да са ги изгонили 1000 пъти. Сигурен съм в това, но ние цесекарите сме някви мазохисти сигурно. Търпяхме какви ли не на власт в последните 20 години. Време е да дойдат нормални хора и инвеститори на Армията! Писна ми тва безчинство на гърба на най-великият бг отбор!
Kolec написа:НАЙ-НАКРАЯ! King Sir Stanko получи уважението, което заслужаваше!![]()
![]()
Невръстни фенове на футбола от турското селце Караджасу, които всеки ден идват да гледат тренировките на ЦСКА, си харесаха изявите на Станко Йовчев и често викат името му, докато "червените" провеждат заниманията си. Няколко малчугани от къщите край хотела на 31-кратните шампиони неизменно се събират край терена, винаги когато Стойчо Младенов изведе възпитаниците си за тренировка. Те бързо научиха кой е отборът, който гледат, а вече имат и нов любимец.
Нападателят Станко Йовчев е основна тема на техните разговори, а след няколко разменени думи с капитана на ЦСКА Тодор Янчев малчуганите измислиха и прякор на любимеца си. Така Станко стана "Станко Машина" и това е любимо скандиране на децата. Новият прякор на Йовчев видимо развесели състава на "червените", като футболистите на ЦСКА не пропуснаха да отбележат, че малките фенове много бързо са открили звездата в отбора.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=373791[/offtopic]
"Станко машина"

..и там го надушиха!

Станко е добър нападател, не знам защо му се подигравате.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!