Благодаря на всички за загрижеността, съветите и споделения опит. Изчетох всичко мн внимателно! Засега изгледите са да не е летния вирус, който е повалил всяко второ дете в района на Борисовата градина, защото не повръща и няма разтройство. Сливиците са огромни и много червени, а детето има мн висока температура. За температурата и слагаме свещички в дупето, трием и гръбначния стълб със спирт, слагаме тантум верде спрей в гърлото защото една позната аптекарка каза, че трябва. Отделно взима и някакъв антибиотик. Снощи се събуди в 2 през нощта, направо изгаряше милата...Възглавницата беше все едно взела душ...Не можеше да заспи после мн време, тази сутрин температура няма, но е пак леко унила, което ме навява на мисълта, че до 11-12 пак ще е с висока такава. Абе да можеше аз да ги изкарам тия болести вместо нея - веднага приемам. Аз поне всичко карам на крак (да чукна на дърво де)
От това да ти е болно детето по-лошо няма!
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
[center]Member of Old School Boys [/center]
калпазанчо написа:Благодаря на всички за загрижеността, съветите и споделения опит. Изчетох всичко мн внимателно! Засега изгледите са да не е летния вирус, който е повалил всяко второ дете в района на Борисовата градина, защото не повръща и няма разтройство. Сливиците са огромни и много червени, а детето има мн висока температура. За температурата и слагаме свещички в дупето, трием и гръбначния стълб със спирт, слагаме тантум верде спрей в гърлото защото една позната аптекарка каза, че трябва. Отделно взима и някакъв антибиотик. Снощи се събуди в 2 през нощта, направо изгаряше милата...Възглавницата беше все едно взела душ...Не можеше да заспи после мн време, тази сутрин температура няма, но е пак леко унила, което ме навява на мисълта, че до 11-12 пак ще е с висока такава. Абе да можеше аз да ги изкарам тия болести вместо нея - веднага приемам. Аз поне всичко карам на крак (да чукна на дърво де)
При температура не трябва да използвате спирт,ракия и тем подобни.Те сгряват.За сваляне на температура оцет и вода и с кърпички на китките,глезените и челото.
BRF написа:калпазанчо написа:Благодаря на всички за загрижеността, съветите и споделения опит. Изчетох всичко мн внимателно! Засега изгледите са да не е летния вирус, който е повалил всяко второ дете в района на Борисовата градина, защото не повръща и няма разтройство. Сливиците са огромни и много червени, а детето има мн висока температура. За температурата и слагаме свещички в дупето, трием и гръбначния стълб със спирт, слагаме тантум верде спрей в гърлото защото една позната аптекарка каза, че трябва. Отделно взима и някакъв антибиотик. Снощи се събуди в 2 през нощта, направо изгаряше милата...Възглавницата беше все едно взела душ...Не можеше да заспи после мн време, тази сутрин температура няма, но е пак леко унила, което ме навява на мисълта, че до 11-12 пак ще е с висока такава. Абе да можеше аз да ги изкарам тия болести вместо нея - веднага приемам. Аз поне всичко карам на крак (да чукна на дърво де)
При температура не трябва да използвате спирт,ракия и тем подобни.Те сгряват.За сваляне на температура оцет и вода и с кърпички на китките,глезените и челото.
Или направо я увивате в чаршаф с оцет и вода. Горещо е и няма страшно. Оправяйте се бързо!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Нямайте грижи, ще се оправите. Децата ги понасят много по-безболезнено нещата от нас, дано и лекарите са направили правилната диагноза и са изписали верните лекарства. А тати ще бачка, да спечели кинти през това време 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
Адашите от О`деса биха Левски с 2:0 и впечатленията са ,че ...
защитата на Левски е кат синьо сирини
защитата на Левски е кат синьо сирини
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- hristo1306
- Контакти:
Като чуят "Черноморец" и краката им се подкосяват.
Нека традицията да продължи.
- калпазанчо
- Контакти:
Малката е ок, няма температура, общо взето антибиотикът е помогнал, спряхме свещичките. Вече е същото палаво калпазанче, както преди няколко дена
Благодаря за съветите!
Вече мога спокойно да работя...
Вече мога спокойно да работя...
[center]Member of Old School Boys [/center]
ЧРД, Любчо! Пожелавам ти догодина да гледаш Шампионска лига и нашият Черноморец ей там вътре 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
Жив и здрав да си Любчо. Всичко най-хубаво ти желая. Нека всичко, каквото си пожелаеш да се сбъдва...и граби от живота с пълни шепи. Сега ти е времето.
ПС: Честитя празника и на "Акула"... Довечера съм на запой - ще го "посветя" на вас...Наздраве.
ПС: Честитя празника и на "Акула"... Довечера съм на запой - ще го "посветя" на вас...Наздраве.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Жив и здрав да си Любчо. Всичко най-хубаво ти желая. Нека всичко, каквото си пожелаеш да се сбъдва...и граби от живота с пълни шепи. Сега ти е времето.
ПС: Честитя празника и на "Акула". Довечера съм на запой - ще го "посветя" на вас...Наздраве.
Да взема да мина или да мина да те взема довечера?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта