Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimitar59
Контакти:

Re: Стефка Костадинова: Призовавам Стойчев и Казийски да бъдат в

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 06:53

1982 написа:
dimitar59 написа:В живота съм се сблъсквал много пъти с този тип хора - некадърници с жажда за власт и публичност.За жалост ги има в много сфери на живота ни на ръководни длъжности и броя им се увеличава.И се вижда накъде вървим.

Ти, момче, сигурен съм, че нямаш в професионалния си живот и една стотна от успехите на този "некадърник", ама плюеш тука какъв скапаняк бил и, че не ставал за нищо. Мега жалък ставаш вече.

Благодаря на такива успехи на чужд гръб.Успехите му са по-точно от добър PR и от подливане вода на конкурентите.Долният му и мръсен характер обаче цъфнаха с пълна сила.А какъв треньор е - за мен показателното е какво направи при работата си с българския национален отбор,защото съм запознат с качествата на играчите.И на база на това и на това,което беше постигнато от предшествениците му моята оценка е,че Стойчев е кръгла нула.С действията си сега спрямо отбора и характера му е същия - кръгла нула.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 08:09

parvanoff написа:
1982 написа:
parvanoff написа: Защо обвиняваш някого в нещо, за което не е виновен? Това си е чиста проба плюване.

За кое не е виновен ??
Не може организацията, която управляваш непрестанно да се тресе от скандали - мъжки и женски първенства, мъжки и женски национални отбори, при това години наред, и ти да не носиш вина. Щом допускаш това непрекъснато да става, значи си виновен. Рибата се вмирисва откъм главата. Но не, според Данчо Лазаров не носи никаква вина, все го оправдаваш.

Стига с това непрестанно се тресе от скандали... Казах ти кой е виновен за конкретните неща, а ти си пееш старата песен. Какво да направи Лазаров, според теб? Да се проведе мачът в Разлог и да убият например някой човек и ти отново да излезеш тук и да кажеш-виж каква федерация имахме-позволиха да се играе мач в тази зала... Тия заучени фрази ги запази за някъде другаде. Стига клишета, които даже в случая не са и верни, а само някакви общи приказки...

И незаконното преизбиране на УС на БФВ ли ще наречеш "клише". И там ли Данчо Лазаров пак е невинен ?? А може би подписът му е фалшифициран ..... той, горкият, жертва ще излезе накрая.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 08:14

dimitar59 написа:
Благодаря на такива успехи на чужд гръб.Успехите му са по-точно от добър PR и от подливане вода на конкурентите.Долният му и мръсен характер обаче цъфнаха с пълна сила.А какъв треньор е - за мен показателното е какво направи при работата си с българския национален отбор,защото съм запознат с качествата на играчите.И на база на това и на това,което беше постигнато от предшествениците му моята оценка е,че Стойчев е кръгла нула.С действията си сега спрямо отбора и характера му е същия - кръгла нула.

И какви са му действията спрямо отбора - че от БФВ се изгавриха с него и той не позволи да продължат да го мачкат ли ?? Не усещаш ли, че пишеш пълни глупости, в жалкия си стремеж да оплюеш един успял българин ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 08:39

1982 написа:

И какви са му действията спрямо отбора - че от БФВ се изгавриха с него и той не позволи да продължат да го мачкат ли ?? Не усещаш ли, че пишеш пълни глупости, в жалкия си стремеж да оплюеш един успял българин ??!

Върви и спешно се лекувай.Диагнозата ми е склероза в напреднала фаза.Навреманното лечение почти винаги дава резултат.Дано след него си спомниш поразиите,които един безполов субект когото защитаваш яростно - Стойчев - направи за отбора.Още веднъж отправям апел към теб - спешно се лекувай и пий редовно хапчетата,които ще ти изпишат.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 09:31

Кои поразии, моето момче, ти така и едно смислено нещо против Стойчев не можа да напишеш, само празни приказки, че бил олигофрен, пълен некадърник, кръгла нула и не знам още какви неща. А да, и че съсипал българския волейбол.

dimitar59 написа:Диагнозата ми е склероза в напреднала фаза.

Хубаво е, че си признаваш. :lol: :lol: :lol: :lol:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 09:44

1982 написа:Кои поразии, моето момче, ти така и едно смислено нещо против Стойчев не можа да напишеш, само празни приказки, че бил олигофрен, пълен некадърник, кръгла нула и не знам още какви неща. А да, и че съсипал българския волейбол.

dimitar59 написа:Диагнозата ми е склероза в напреднала фаза.

Хубаво е, че си признаваш. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето още веднъж потвърждаваш думите ми.Не можеш даже да разбереш,че това е твоята диагноза.
Лечение и то спешно - ето какво трябва да направиш.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 09:46

Лазаристите вече тотално изтрещяха. Радо и Матей са истински мъже, цял свят ги подкрепя. а данчо се е скрил при Любка и не смее да стъпи в Арена Армеец, защото ще бъде брутално изгонен и бит с камъни. Само служителите на федерацията, бранещи Шефа се правят на улави. :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 09:50

Данчо Лазаров, идолът на Димитърчо, е мишка. Той още на втората олимпийска квалификация избяга от България и не присъства на мачовете.
Сега, въпреки че за пръв път сме домакини на финали на Световна лига, Данчо пак се скри в чужбина. Жалък е вече.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 06 юли 2012 09:51

MayDay написа:Лазаристите вече тотално изтрещяха. Радо и Матей са истински мъже, цял свят ги подкрепя. а данчо се е скрил при Любка и не смее да стъпи в Арена Армеец, защото ще бъде брутално изгонен и бит с камъни. Само служителите на федерацията, бранещи Шефа се правят на улави. :roll:

Ето за това сме на такова дередже.Щом истински п..ки ги смятате за мъже.Мъжете са на терена,а не плетат интриги извън него.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 06 юли 2012 09:54

Доктора с диагнозите, ти май нещо си слънчасал? Експерт си по волейбол медицина, психология, психиатрия, политика и какво още? Сам ли ще си поставиш диагнозата? Радо и Матей 100% пак ще са част от националния отбор, за разлика от Инженера, Бидона, Чукчето и Сие. далавераджии. С тях ще се занимава прокуратурата и съда. Радо се оказа прав, че има страхотни нарушения и липси във федерацията, ако не беше ритнал кацата с лайната никога нямаше да се размирише, крадливата инженерна клика щеше да продължава да се прави на по-католик от папата и да проваля усилията на българските таланти. Още 12 дни остават до публичното обявяване на резултатите, уволнието на УС, назначаването на временно ръководство до края на Олимпийските игри, а след това ново Общо събрание и ново ръководство, без потомствените крадци и наглеци. Радо Стойчев сигурно е платил на Инспектората при финансовото министерство и лично на Дянков, за да омаскарят честния Инженер? :lol:

Върни се в “Волейбол”