СЛ: България - Германия 3-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: СЛ: България - Германия | 04.07.2012

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 11:47

TodorT написа:Имаше и пайпове, и игра с центровете..... но всичко това бе благодарение на доброто ни посрещане :) Дано е така и на финала :)

Впечатляващо наистина !
Нашите отразиха 2-3 много силни сервиса на Грьойцер ... :)

Днес с интерес ще наблюдавам двубоят между янките и немците ...
Голямо е спокойствието като знае човек, че България въобще не зависи от резултатът помежду им ... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 юли 2012 14:36

Бях вчера в залата и се изкефих на максимум! Първият гейм беше същинско мъчение и сякаш съдбата не искаше да го спечелим. В третия беше същата история, но тогава беше и повратната точка - след онова стопяване на 4 точки пасив до края на мача германците сякаш не бяха на себе си.

[offtopic]И между другото доста ме дразни Макс Гюнтьор (номер 15 от съперника) - доста мачове изиграхме с Германия напоследък и повечето ги гледах, но никой от техния отбор не ми е толкова противен, колкото този младеж. Даже вчера по едно време си позволи да провокира публиката при една своя блокада... :evil:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 14:45

THE G.A.M.E написа:А в някои ( Полша, Русия, Куба, Иран ) ... Си съперничи директно с Цар футбол. ;)

В Русия волейболът въобще не може да се мери нито с футбола, нито к баскетбола. Само за сведение ще ти кажа, че миналото лято, когато руснаците спечелиха Световната лига, на летището в Москва не само, че и 1 фен не ги посрещна, ами дори и хората на летището не ги разпознаваха кои са.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 15:05

1982 написа:В Русия волейболът въобще не може да се мери нито с футбола, нито к баскетбола. Само за сведение ще ти кажа, че миналото лято, когато руснаците спечелиха Световната лига, на летището в Москва не само, че и 1 фен не ги посрещна, ами дори и хората на летището не ги разпознаваха кои са.

Аз знам, че залите на вътрешният им Шампионат са пълни, а руските волейболни Клубове са с бюджет, почти равносилен на този, на футболните ... ;)
Когато Матей играеше в Динамо М. бюджетът на този тим беше около 30-35 млн. евро.
А това беше преди години ...
Също така в руското волей-първенство играят едни от най-големите звезди в този спорт.
А за самото отразяване на волейбола ... То не е за разправяне.
Просто трябва да се види !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 юли 2012 15:20

Те залите не са големи в Русия. Гледал съм мачове на ЦСКА Москва в Евролигата по баскетбол и играят в зала за 4-5 хиляди. А все пак говориме за Русия.
От отразяването на мачовете по националната телевизия Сашо Йовков е казвал, че в Полша е номер 1 спорт, а даже и по някоя време спират мача, за да пускат рекламите и се правели много игри с публиката и т.н.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 15:21

Да, в Русия във волейбол се наливат огромни средства, това е така. Но популярността, най-вече в големите градове, страшно куца. В по-малките, които имат и развити добри клубни отбори, е по-различно.
Докато за Полша си прав - там наистина волейболът може да се мери дори с футбола като популярност (е, не напълно, но почти)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: СЛ: България - Германия 3-1 FT

Мнениеот I.A » 06 юли 2012 00:12

Някъде има ли пълен запис на мача?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: СЛ: България - Германия 3-1 FT

Мнениеот Eminem » 06 юли 2012 00:18

I.A написа:Някъде има ли пълен запис на мача?

http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/ ... 89432.html

Върни се в “Волейбол”