Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз
Каквото очаквахме това и стана.Срамно отпадане от Дебрецен, които считахме за не чак толкова силен отбор (преди мачовете с тях).Реванша в Унгария започна добре за Левски, дори Сърмов уцели сглобката на вратата, на Полексич..До 13 минута, когато Варга с техничен удар преодоля (незнайно защо) излезлия на 5 метра в пеналта Гошо Петков.Естествено, той не е виновен, не можем да считаме никой за виновен, освен късмета си.Видя се, че унгарците не играят, те действат.Интересен отбор са за гледане, но това не може да ни задоволи.В 35 минута Рудолф (не елена на дядо Коледа), а унгарския национал, нападател в отбора на Дебрецен бе оставен да прави пируети с топката, пред наслаждението на Рабех (още неизтрезнял, вероятно).Та удара му мина зад голлинията, в горния десен ъгъл.Отчаянието налегна играчите на Левски, иначе Жоазиньо разката цялата унгарска защита, но без абсолютно никакъв ефект.Разбрахме схемата на унгарците, бутай, подавай, бий.Второто полувреме отчаяно чакахме Тасевски да влезе, но упорития Достанич реши да го вкара в 56 минута, когато нямаше особено значение дали ще играе или не..Имаше изпълнения отдалеч, от Йовов, Бардон, Димитров, но пък Полексич се справи идеално, колкото и да бяха трудни ударите.Обичайните пропуски на Христов бяха 3.С тези 2 мача се видя нашето ниво и до колко сме се развили.Нека направим анализ, нивото ни не мърда, играчите ни са свободни агенти, или под наем, над 30 годишни, пари за халф и нападател няма, обаче има премии, това е най-важно!Важно е, иначе Рабех няма как да отиде до „Червило” и да се напука, като прасе.Първенството ни е лошо, футбола ни е лош и базата е лоша.Има само едно нещо, за което можем да празнуваме, че поне сме в Лига Европа, то друго не ни и остана!Успех в Лига Европа!
[center]
[/center]

Re: ЗАЩО НЯМАМЕ НАПАДАТЕЛИ, ДРУГАРЮ БАТКОВ?
ЛЕВСКИ ЗАПАЗИ ТРАДИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА. 

Re: Кой е виновен за загубата
Малко прекалявате вече с това кой е виновен не смятате ли? Виновен е целия отбор стига сте си изреждали тия дето сте ги нарочили и всеки мач те са виновни..

labrador1 написа:ЛЕВСКИ ЗАПАЗИ ТРАДИЦИИТЕ СИ В ЕВРОПА.
Когато вие влезете в Лига Европа пак ще си говорим

Re: Що за вратар е Петков???
Бижутера написа:Гошо Петков е правил много за отбора, но срещу Дебрецен тотално ни провали...3 от 4-те им гола бяха абсолютно негови...двата тази вечер без коментар....
много си прав за сьжаление 3 от 4 са негови от майна си гьзина а той помежду другото ми е любимец,ама не и сега КОФТИ

Явно Модераторите получават някакви пари за да трият неудобни теми -и на мен три пъти ми триха тема за Жорето Христов.
takaw taktika ne sym wivdal: Супер крила и без таран-ХАХААХАХААХАХАХА
Всички 10 титуляра без Зе Соареш!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- Lord of memory
- Контакти:
Re: Полексич не е от плексиглас, а Рудолф не работи за дядо Мраз
Ми много ясно, Рудолф работи за дядо Коледа.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Виновни са Милко Балев и международния тероризъм.