Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Beck's » 05 юли 2012 20:26

Блу , няма как да знаеш какво е Мораеш и Зику за ЦСКА, защото те играха за "лошите"....
Вие сините може да знаете имената на нашите футболисти, но не знаете колко уши имате на главата, а мозъка който ти е дал дедо Господ, го пропиляваш в Бла Бла бла .......

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 юли 2012 20:28

Червени_шампиони написа:
Точно в 20 ч. българско време Жуниор Мораес се върна в лагера на ЦСКА в Турция. С него бе и Антон Карачанаков, който, както по-рано съобщи Гонг, ще се присъедини към "червените" за последните 6 дни от подготовката им в южната ни съседка.

Преди 4 дни Мораес отпътува за лагера на Металург Донецк, но преговорите по трансфера му в украинския отбор забуксуваха, поради което от ръководството на "армейците" му наредиха да се връща обратно.

От снимките поне се вижда, че има настроение в отбора. :)

Как няма да има настроение, като му се провали трансфера в отбор за който нямаше желание да играе !

Именно заради тези олигофрени, Мораес за малко да си провали кариерата.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 21:16

Beck's написа:
Червени_шампиони написа:
Точно в 20 ч. българско време Жуниор Мораес се върна в лагера на ЦСКА в Турция. С него бе и Антон Карачанаков, който, както по-рано съобщи Гонг, ще се присъедини към "червените" за последните 6 дни от подготовката им в южната ни съседка.

Преди 4 дни Мораес отпътува за лагера на Металург Донецк, но преговорите по трансфера му в украинския отбор забуксуваха, поради което от ръководството на "армейците" му наредиха да се връща обратно.

От снимките поне се вижда, че има настроение в отбора. :)

Как няма да има настроение, като му се провали трансфера в отбор за който нямаше желание да играе !

Именно заради тези олигофрени, Мораес за малко да си провали кариерата.

+1 Мораес многократно заявяваше, че няма проблем да остане в ЦСКА и през следващия сезон.Като цяло не бях изнденадан от трансфера, бях изненадан от отбора, в който щеше да играе, затова съм много щастлив, че се върна при нас!!! ;)

Изображение
Ето и състава, на който смятам, че ще залага Стойчо.От вчерашното му интервюто стана ясно, че най-вероятно ще разчитаме на схема 4-3-3.Мисля че имаме нужда от още един халф, който да прави играта и както каза Стойчо поне още две нови попълнения в атака.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 05 юли 2012 21:24

Ще е супер, ако Мишел Платини се върне. Бяха направили атомно дуо с Мораес миналия прозорец!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 юли 2012 21:27

RedeviL написа:+1 Мораес многократно заявяваше, че няма проблем да остане в ЦСКА и през следващия сезон.Като цяло не бях изнденадан от трансфера, бях изненадан от отбора, в който щеше да играе, затова съм много щастлив, че се върна при нас!!! ;)

Изображение
Ето и състава, на който смятам, че ще залага Стойчо.Мисля че имаме нужда от още един халф, който да прави играта и както каза Стойчо поне още две, три нови попълнения в атака.

Изображение

Нещо такова не мислиш ли, че ще е по-добре? А Галчев не го смятай въобще в титулярния състав. Стойчо каза, че не го иска, а и нали уж ще го размениме с Динамо Букурещ Галчев + 50 000 евро за Мишел Платини. Нека да изчакаме до неделя, че нали Стойчо каза, че иска още 3-4 офанзивни футболисти до неделя в ЦСКА. :)

Немога да разбера защо не искат Валентин Илиев и Спас Делев. Вальо Илиев със Апата биха оформили най-добрата двойка централни защитници в цялата А група според мен, а Спас Делев е много по-добър на дясното крило от Присо.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 21:37

Червени_шампиони написа:
RedeviL написа:+1 Мораес многократно заявяваше, че няма проблем да остане в ЦСКА и през следващия сезон.Като цяло не бях изнденадан от трансфера, бях изненадан от отбора, в който щеше да играе, затова съм много щастлив, че се върна при нас!!! ;)

Изображение
Ето и състава, на който смятам, че ще залага Стойчо.Мисля че имаме нужда от още един халф, който да прави играта и както каза Стойчо поне още две, три нови попълнения в атака.

Изображение

Нещо такова не мислиш ли, че ще е по-добре? А Галчев не го смятай въобще в титулярния състав. Стойчо каза, че не го иска, а и нали уж ще го размениме с Динамо Букурещ Галчев + 50 000 евро за Мишел Платини. Нека да изчакаме до неделя, че нали Стойчо каза, че иска още 3-4 офанзивни футболисти до неделя в ЦСКА. :)

Повярвай ми и аз не го харесвам, но Янчев (с цялото ми уважение към него) още предния сезон трябваше да се пенсионира! ;) Затова споменах, че ни е необходим още един халф, който да прави играта.За Коце мнението ми е, че в центъра на защитата се чувства доста уязвим.Всичко друго е окей! :)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 юли 2012 21:40

RedeviL написа:
Червени_шампиони написа:

Изображение

Изображение

Повярвай ми и аз не го харесвам, но Янчев (с цялото ми уважение към него) още предния сезон трябваше да се пенсионира! ;) Затова споменах, че ни е необходим още един халф, който да прави играта.За Коце мнението ми е, че в центъра на защитата се чувства доста уязвим.Всичко друго е окей! :)

Не е каквото ни харесва на мен и на теб. Стойчо ще го пуска титуляр със сигурност. Дано Христо Златински да не си намери отбор в чужбина и да дойде в ЦСКА. Представяш ли си Златински и Саша дефанзивни полузащитници.

В момента нито Петър Стоянов, Коста Янев, Дюлгеров или Тошко Янчев са на нивото на Саша, но последния (Тодор Янчев) определено е с предимство пред другите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hristo_Zlatinski

Златински гледам, че вече някой го е трансферирал в ЦСКА. :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 21:51

За Платини не знам до колко е достоверно..За сега май чакаме само южно-американчето Ди Вани ли беше, не го знам, ако го пуснат преждевременно.Даже и билет са му взели.. :mrgreen:

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 05 юли 2012 21:55

Стига с тоя Присо бе, баси ментето е тоя. Търчи като гламав по крилото и му взимат топката! Трябва ни спешно едно крило и плеймейкър!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 юли 2012 21:59

Dani написа:Стига с тоя Присо бе, баси ментето е тоя. Търчи като гламав по крилото и му взимат топката! Трябва ни спешно едно крило и плеймейкър!

Напълно те разбирам, че не ти харесва и на мен ми се искат много работи, но реалностите са други...Не случайно отдолу съм подчертал, че ни трябва един разиграващ халф и поне две попълнения в атака - единият задължително на мястото на Присо, а другият да го менкат с Карачанаков (все още няма добра физика, за да разчитаме постоянно на него). ;)

Върни се в “ЦСКА”