Интервю с Димитър Борисов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Re: Интервю с Димитър Борисов
Докато не си оправите школата,така ще е.Това важи и за Левски.Испания за четири години постигна повече от други нации за цялата си история,защото испанските отбори имат по-добри детски школи и от холандците вече.
Без да искам да се заяждам с цесекарите, но ми се струва, че някой нещо премълчава в ЦСКА. Аз нещо не разбирам. Ако Борисов е недоволен от Стойчо Младенов, защо не го освободи? Все пак има голямо разминаване между това, което иска Стойчо като играчи и това, което Титан може да му осигури. От друга страна, ако Младенов е толкова недоволен от политиката на Титан, какъв го дири в Турция и тренира отбора? Не е ли по-добре да си подаде оставката, да даде една пресконференция и да каже - тръгвам си защото не ми дават пари, не ми дават играчи, условията за тренировки са лоши? Вярно, Титан не смеят да изгонят Младенов по две причини: ще трябва да плащат неустойка и рискуват поредно съдебно дело. Втората е, че феновете пак ще ги емнат. Обаче позицията на Младенов ми е пълна мъгла.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Единственото, което разбрах от интервюто е цифрата дадена за нови играчи. Не вярвам на Борисов, защото дошлите играчи са с доста съмнителни качества, че да имат толкова сериозни претенции. Знам, че Стойчо предпочита чужденци, но се съмнявам идващите на проби да са в ЦСКА по негово желание. Не случайно само след два мача ги изгони. Гирарди явно е пълна дупка щом и в контролите игра по 20-30 минути без да се забележи. Кода вкара гол и подаде за още един, но срещу някакви иранци. Що за играч е говори статистиката - 1 гол за цялата му професионална кариера. Сега идва някакъв от Кюрасао с два мача за Аякс и то преди години. Кой го е гледал, че чак да го вика на проби и троши пари за самолети и хотел. Най-странен ми се вижда случая с вратаря Черни. ЦСКА ще се бори за титлата и групите на Лига Европа със страж от шотландската Б група. Пълен смях! Козачик уж не преминал тестовете, но ще пази в Шампионската лига. Хайде стига глупости, явно е поискал пари и са му отказали. И какво излиза? Най-силен трансфер - Христо Янев на 33 години и три гола в контролите. Някак е несериозно за водещ отбор, като ЦСКА. Единственото, което може да ме зарадва е вероятния провал на трансфера на Мораес. Титан ще направят и невъзможното да го продадът за да вземат някакви пари. Харесвах Шеридън, като дойде, но се вижда, че трудно може да е водещ нападател. Не разбирам, какво му пречи? Може би е от играчите, които в голям отбор се спичат и не могат да се развият. Връщането на Платини също е грешка, защото бразилеца е голям особняк. Стойчо и той е остър камък и не знам, как ще се погодят. Мишел играеше добре, когато Радуканов не го закачаше за нищо. При Младенов такива номера не минават и можем да видим пак Платини - апатичния. Изобщо засега нещата са зле. Дано играчите и треньорите ме опровергаят, но за първи път от 25 години не съм оптимист за новия сезон. Надявам се, че в малкото останало време ще се вземат най-точните решения зада не се червим още на мача с Баку. Изобщо няма да е лесно!
dodo7271 написа:Без да искам да се заяждам с цесекарите, но ми се струва, че някой нещо премълчава в ЦСКА. Аз нещо не разбирам. Ако Борисов е недоволен от Стойчо Младенов, защо не го освободи? Все пак има голямо разминаване между това, което иска Стойчо като играчи и това, което Титан може да му осигури. От друга страна, ако Младенов е толкова недоволен от политиката на Титан, какъв го дири в Турция и тренира отбора? Не е ли по-добре да си подаде оставката, да даде една пресконференция и да каже - тръгвам си защото не ми дават пари, не ми дават играчи, условията за тренировки са лоши? Вярно, Титан не смеят да изгонят Младенов по две причини: ще трябва да плащат неустойка и рискуват поредно съдебно дело. Втората е, че феновете пак ще ги емнат. Обаче позицията на Младенов ми е пълна мъгла.
Става въпрос за пари.Любовта към отбора е за пред феновете.
СПУКАНОГЪРНЕ
- ralka_levskarka
- Контакти:
crap написа:Каквито са левскарите, такива сме и ние - драскачи у форим, търсещи с кой да се дракат. Малко са хората, които казват нещо съществено.
М не, просто футбола ни е такъв
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
amoros написа:Черни-Бандаловски,Спрокел,А.Попов,К.Стоянов-,Хр.Янев,Присо,Анисе,Мораеш,Платини,Шеридън.В този състав липсва опорен халф класен ,Хр.Янев ще е разиграващ халф ,там ще има нужда от някой като Марселиньо от Лудогорец.
нека и аз изкажа моето предположение за възможен състав:
Титуляри:
------------------------------------- Черни ------------------------------------
-- Бандловски --------- А. Попов ------------ Грънчов ------- Стоянов--
----------------------------------- Т. Янчев -----------------------------------
Присо ------------- Хр. Янев --------------- Анисе -------- Карачанаков--
-----------------------------------Мораеш--------------------------------------
Единствено на левия бек очаквам някое от новите попълнения да заиграе, че Стоянов е добър във фаза защита, но от бековете се изисква да играят активно и във фаза атака, нещо в което Костадин Стоянов не е особено добър - липсват му скорост и центриране.
В тази схема Мораес може да играе на мястото на Хр. Янев, който да играе зад него на мястото на Т. Янчев (последния не вярвам да успее да изкара цял сезон на високи обороти), като в такъв случай Платини ще играе ролята на централен нападател.
Не мисля, че беше необходимо да се вземат толкова играчи Поправете ме ако греша но май ляв бек нямаме Но имаме 5 - 6 централни защитници и още толкова дефанзивни халфа
Трябваше ни вратар, ляв бек, офанзивен халф, и бързо крило да допълнят миналогодишният отбор и съответният замесник на продаден титуляр
Трябваше ни вратар, ляв бек, офанзивен халф, и бързо крило да допълнят миналогодишният отбор и съответният замесник на продаден титуляр
.jpg)
Мисля че имаме нужда от още един халф, който да прави играта и както каза Стойчо поне още две, три нови попълнения в атака.
Rivar написа:Не мисля, че беше необходимо да се вземат толкова играчи Поправете ме ако греша но май ляв бек нямаме Но имаме 5 - 6 централни защитници и още толкова дефанзивни халфа
Нилсон е ляв бек.
Последна промяна от RedeviL на 05 юли 2012 19:56, променено общо 1 път.
Още не сте уловили рибата, а сложихте маслото да загрява... Нека изчакаме и видим, дали Мораес ще остане! Титаните разпродават каквото могат, така че не се захласвайте много по добрата новина.
YA GUNNERS YA
crap написа:Още не сте уловили рибата, а сложихте маслото да загрява... Нека изчакаме и видим, дали Мораес ще остане! Титаните разпродават каквото могат, така че не се захласвайте много по добрата новина.
Няма да се учудя!Каквото такова..Здраве да е!Наясно съм, че Мораес не е футболист за България, но преминаването му в отбор като Металург за мен е грешла.Все пак ако се върне е ясно, че ще бъде несменяем титуляр!