Вие кво искате екипи по 30 лева ли?
Всеки си прави избора. За мен също спортните стоки на водещите производители са нереално скъпи, но толкова струват в цял свят. И точно марката ги прави скъпи и вероятно им дублира цената.
Както вече се каза, ако сме с Легеа, Улшпорт, Бургелов или Космос, фланелките ни ще са по 20-30 лева и ще се продават в Метро, Карфур и т.н. Ама това надали някой нормален го иска. .Това ,че някой си мисли ,че за нас трябва да е по евтино жестоко се лъже .
Левски с нови екипи!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски с нови екипи!!!!
Eminem написа:Вместо да давате стотици левове за цигари и за долнопробни чалготеки, може част от тях да ги дадете за един екип на Левски.
Най-обичам някой да генерализира... Разбира се, без да познава човека отсреща. Хората режат от бюджета си далеч по-важни неща от фланелка на Левски за да изкарат месеца. А ти си имаш право да мислиш за всеки от нас във форума от кои сме.
Аз не обичам да давам пари заради "идеята" да имам фланелка, особено като не ми харесва. Купих си преди време Пума на националният отбор воден от еуфория покрай някой си мач (май с Ирландия). Струваше към 80 лева и честно казано си беше грешка, че я взех. Не я нося хептен. Като видях екипа си казах - това ще си го купя само ако е на разумна цена. За моите виждания тази цена не е разумна - за твоите може да е, а някой от другите ми харчове да ти се струват безумия - лично виждане

flo, знам, че струват толкова фланелките. Нюкасъл играе с Пума също и мисля, че в момента се продава за към 50 паунда фланелката (+ още към 7-8 за име и номер - с Ба си на далавера

Сега обаче се сещам и нещо друго - преди на картите имаше отстъпка за официални артикули, 15% мисля (може и повече да е), с което фланелката става с минимум 13-14 лева по-евтина.
Накрая, не знам колко пари от една фланелка влизат в отбора. Имената на нашите футболисти не продават като тези на големите отбори и няма да се учудя ако фланелките са ни на консигнация от Пума и с малка печалба или ако въобще не взимаме нищо от тях, т.е. печалбата ни да е това, че ни предоставят екипировка.
RIR написа:Eminem написа:Вместо да давате стотици левове за цигари и за долнопробни чалготеки, може част от тях да ги дадете за един екип на Левски.
Най-обичам някой да генерализира... Разбира се, без да познава човека отсреща. Хората режат от бюджета си далеч по-важни неща от фланелка на Левски за да изкарат месеца. А ти си имаш право да мислиш за всеки от нас във форума от кои сме.
Аз не говоря за хора, които си режат от бюджета, за да изкарат месеца. Говоря за хора, на които НЕ им е проблем да дават по 100 лв. на месец за цигари, за алкохол или за входа на дискотеките, а не могат за фланелка на любимия отбор.
- vladitol
- Контакти:
Екипа на Найк беше 70 лева, сега го гледам даже 45 лева, а Пума, която за мен е по-слабата марка екипа е 90 лева ... Нелогично ми се струва

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Екипите са непродаваеми на тази цена. Не знам маркетинговият отдел в клуба каква работа върши. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Eкипи в магазините на Пума най-рано в края на Август.... поне така ми казаха от техен магазин 

- santiliana
vladitol написа:Екипа на Найк беше 70 лева, сега го гледам даже 45 лева, а Пума, която за мен е по-слабата марка екипа е 90 лева ... Нелогично ми се струва![]()
![]()
този екип на Найк, който е на аватара ти, си ми харесваше доста. Изчистен от каквито и да е кантчета, обшивки, якички и т.н. Отстъпва единствено на Диадора-та от `90-те... Но тя беше просто уникална...
- blue avalanche
- Контакти:
djambaza написа:Егати ценитеТея екипи да не вървят с по един футболист към тях
Христо Йовов лично ще ги доставя по домовете!

- santiliana
blue avalanche написа:djambaza написа:Егати ценитеТея екипи да не вървят с по един футболист към тях
Христо Йовов лично ще ги доставя по домовете!
стига обаче да уцели вратата...

- martoparto
- Контакти:
Абе хора да ви попитам ... ние вобще имаме ли маркетинг отдел ... защото ... нито сайта е обновен .... а тия малоумници там ... в офиса .. дето седят по цял ден и си клатят краката ... не са ли помислили ... , че 90 лева за една фланелка ПУМА ... са много ... ?! Найк дето е 300 пъти по - хубава като изработка и така нататък ... и вобще като .. дизайн като всичко ...