Контрола Левски-Черноморец Одеса - 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Контрола Левски-Черноморец Одеса

Мнениеот ss1914 » 05 юли 2012 14:40

според мен Иво трябва да получи шанс а и Пелето е нисък и бавен не ми вдъхва доверие като защитник но без него остават 2ма така че за резерва горе дол бива а за Опоку да играе зад нападателя не съм съгласен Марсиньо е за там а за самия нападател дано най-после дойде че Маймунте не го бива (лично мое мнение) по-добре Чаворски да играе и в ляво на защитата като се оправи ще играе Пинто а Старокин резерва
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 юли 2012 15:25

Илиан каза, че във всеки мач ще играем за победа: 2-1 от мен
[offtopic]Ако някой иска да гледа мача на Сараево довечера в 20:30 ч. - http://www.oleoletv.com/tv/video/channe ... rnian.html :roll:[/offtopic]

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 05 юли 2012 15:27

---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------

--Рамос----------------------------------------------------------------------Прохазка--

----------------------------Гаджев-----------------Марсиньо--------------------------

--------------Нуно Пинто---------Ангелов----------Ели-------------------Мюлдер--

------------------------------------------Пламен Илиев--------------------------------

За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва :) . Милиев и Башлиев са добри резерви. Старокин, той може да бъде салган вместо Пинто и Мюлдер, не лош играч, възможно е Илиан Илиев да го налага като титуляр този сезон. Общо взето това е всичко, мисля, че не съм пропуснал нищо. :)

ДОБАВЯМ: Може да на продаваме Сьорд Арс след като се върне от Китай, защото там се представя добре.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 05 юли 2012 15:41

sweetchinmusic написа:---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------

--Рамос----------------------------------------------------------------------Прохазка--

----------------------------Гаджев-----------------Марсиньо--------------------------

--------------Нуно Пинто---------Ангелов----------Ели-------------------Мюлдер--

------------------------------------------Пламен Илиев--------------------------------

За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва :) . Милиев и Башлиев са добри резерви. Старокин, той може да бъде салган вместо Пинто и Мюлдер, не лош играч, възможно е Илиан Илиев да го налага като титуляр този сезон. Общо взето това е всичко, мисля, че не съм пропуснал нищо. :)

Не разбрахте ли ,че Елие е левичар .... слагайте го от лявата страна на защитата ( говоря за централните защитници ) , а Марсиньо е зад нападателя .... не е халф , който трябва да седи до Гаджев ...... Според мен Прохазка и Гаджев център халфове , пред тях Марсиньо , крила - Райков и Рамос ( защото Опоку не показва кой знае каква игра засега ) , и нападател Карвальо ( докато не дойде новия разбира се ) , Чаворски си е дръвче ..... ама ако играе и вкарва що пък да не разчитат и на него ;)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 05 юли 2012 15:43

За сега в Спортал няма нещо писано ,че ще предават мача , така че не се надявайте на видео :? ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 юли 2012 15:44

evgenimilenov написа:За сега в Спортал няма нещо писано ,че ще предават мача , така че не се надявайте на видео :? ;)

Е как?
Виж жълтата линия над новините.

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 05 юли 2012 15:49

evgenimilenov написа:
sweetchinmusic написа:---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------

Не разбрахте ли ,че Елие е левичар .... слагайте го от лявата страна на защитата ( говоря за централните защитници ) , а Марсиньо е зад нападателя .... не е халф , който трябва да седи до Гаджев ...... Според мен Прохазка и Гаджев център халфове , пред тях Марсиньо , крила - Райков и Рамос ( защото Опоку не показва кой знае каква игра засега ) , и нападател Карвальо ( докато не дойде новия разбира се ) , Чаворски си е дръвче ..... ама ако играе и вкарва що пък да не разчитат и на него ;)

Прохазка е атакуващ халф или крило. Съжелявам ако съм сгрешил за Ели, защото нямах информация, а за Марсиньо чак сега видях, че е атакуващ, но според мен не пречи да е център или да се разменят с Прохазка.

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 05 юли 2012 16:01

4-2-3-1: Примерна група от 19 за даден мач:

Карвальо
/Чаворски/

Райков Марсиньо Рамос
/Опоку/ /Вутов/ /Тонев/ г
/Йовов/

Гаджев Прохазка

Пинто Ангелов Ели Мюлдер
/ Старокин/ /Иванов/ /Милиев/ /Башлиев/

Илиев

Заб.Ангелов и Старокин могат да играят на мястото на Гаджев и Прохазка /при нужда/

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 05 юли 2012 16:06

gevel написа:4-2-3-1: Примерна група от 19 за даден мач:

Карвальо
/Чаворски/

Райков Марсиньо Рамос
/Опоку/ /Вутов/ /Тонев/ г
/Йовов/

Гаджев Прохазка

Пинто Ангелов Ели Мюлдер
/ Старокин/ /Иванов/ /Милиев/ /Башлиев/

Илиев

Заб.Ангелов и Старокин могат да играят на мястото на Гаджев и Прохазка /при нужда/

+1
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 16:24

Явно това са стартовите 11 днес ...

Ето и изборът на Илиан Илиев, който тръгна за Сараево, но преди това определи отбора, който да почне срещу украинците: 23. Пламен Илиев, 2. Дъстли Мюлдер, 4. Станислав Ангелов, 5. Иво Иванов, 8. Роман Прохазка, 45. Владимир Гаджев, 31. Марсиньо, 11. Симеон Райков, 16. Кристовао Рамос и 19. Базил Де Карвальо

Това е подредбата:

Илиев

И. Иванов - Ангелов
Мюлдер ......................... Старокин

Гаджев ..............
.............. Прохазка

Марсиньо
Рамос ......................... Райков
Де Карвальо

Както Илиан вече спомена неколкократно - Няма да променя схемата от предишните години.
Значи - 4-2-3-1 ...

Това очевидно е плануваният титулярен състав !
С 1-2 изключения ...

Надявам се на игра, подобна на тази през вторите 45 мин. срещу Металург.
Поне докато повечето от тези играчи са на терена ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”