Контрола Левски-Черноморец Одеса - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контрола Левски-Черноморец Одеса
според мен Иво трябва да получи шанс а и Пелето е нисък и бавен не ми вдъхва доверие като защитник но без него остават 2ма така че за резерва горе дол бива а за Опоку да играе зад нападателя не съм съгласен Марсиньо е за там а за самия нападател дано най-после дойде че Маймунте не го бива (лично мое мнение) по-добре Чаворски да играе и в ляво на защитата като се оправи ще играе Пинто а Старокин резерва
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
- amstel_beer
- Контакти:
Илиан каза, че във всеки мач ще играем за победа: 2-1 от мен
[offtopic]Ако някой иска да гледа мача на Сараево довечера в 20:30 ч. - http://www.oleoletv.com/tv/video/channe ... rnian.html
[/offtopic]
[offtopic]Ако някой иска да гледа мача на Сараево довечера в 20:30 ч. - http://www.oleoletv.com/tv/video/channe ... rnian.html

- sweetchinmusic
- Контакти:
---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------
--Рамос----------------------------------------------------------------------Прохазка--
----------------------------Гаджев-----------------Марсиньо--------------------------
--------------Нуно Пинто---------Ангелов----------Ели-------------------Мюлдер--
------------------------------------------Пламен Илиев--------------------------------
За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва
. Милиев и Башлиев са добри резерви. Старокин, той може да бъде салган вместо Пинто и Мюлдер, не лош играч, възможно е Илиан Илиев да го налага като титуляр този сезон. Общо взето това е всичко, мисля, че не съм пропуснал нищо. 
ДОБАВЯМ: Може да на продаваме Сьорд Арс след като се върне от Китай, защото там се представя добре.
--Рамос----------------------------------------------------------------------Прохазка--
----------------------------Гаджев-----------------Марсиньо--------------------------
--------------Нуно Пинто---------Ангелов----------Ели-------------------Мюлдер--
------------------------------------------Пламен Илиев--------------------------------
За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва

ДОБАВЯМ: Може да на продаваме Сьорд Арс след като се върне от Китай, защото там се представя добре.
- evgenimilenov
- Контакти:
sweetchinmusic написа:---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------
За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва. Милиев и Башлиев са добри резерви. Старокин, той може да бъде салган вместо Пинто и Мюлдер, не лош играч, възможно е Илиан Илиев да го налага като титуляр този сезон. Общо взето това е всичко, мисля, че не съм пропуснал нищо.
Не разбрахте ли ,че Елие е левичар .... слагайте го от лявата страна на защитата ( говоря за централните защитници ) , а Марсиньо е зад нападателя .... не е халф , който трябва да седи до Гаджев ...... Според мен Прохазка и Гаджев център халфове , пред тях Марсиньо , крила - Райков и Рамос ( защото Опоку не показва кой знае каква игра засега ) , и нападател Карвальо ( докато не дойде новия разбира се ) , Чаворски си е дръвче ..... ама ако играе и вкарва що пък да не разчитат и на него

- evgenimilenov
- Контакти:
За сега в Спортал няма нещо писано ,че ще предават мача , така че не се надявайте на видео

evgenimilenov написа:За сега в Спортал няма нещо писано ,че ще предават мача , така че не се надявайте на видео![]()
Е как?
Виж жълтата линия над новините.
- sweetchinmusic
- Контакти:
evgenimilenov написа:sweetchinmusic написа:---------------------------------Карвальо----------------Опоку-------------------------
За мен такъв трябва да е титулярният състав за сезона, като може и вместо Ангелов да сложим Иванов. Ако някой от нападателите е провал може да го заменим с Чаворски или да сложим още един централен или атакуващ халф (най-добре между в такъв случай е Прохазка да е между Райков и Рамос. При халфовете може да налагаме Вутов в по-лесните мачове. Димов също може да получава време за игра, а Йовов ще е златната резерва. Милиев и Башлиев са добри резерви. Старокин, той може да бъде салган вместо Пинто и Мюлдер, не лош играч, възможно е Илиан Илиев да го налага като титуляр този сезон. Общо взето това е всичко, мисля, че не съм пропуснал нищо.
Не разбрахте ли ,че Елие е левичар .... слагайте го от лявата страна на защитата ( говоря за централните защитници ) , а Марсиньо е зад нападателя .... не е халф , който трябва да седи до Гаджев ...... Според мен Прохазка и Гаджев център халфове , пред тях Марсиньо , крила - Райков и Рамос ( защото Опоку не показва кой знае каква игра засега ) , и нападател Карвальо ( докато не дойде новия разбира се ) , Чаворски си е дръвче ..... ама ако играе и вкарва що пък да не разчитат и на него
Прохазка е атакуващ халф или крило. Съжелявам ако съм сгрешил за Ели, защото нямах информация, а за Марсиньо чак сега видях, че е атакуващ, но според мен не пречи да е център или да се разменят с Прохазка.
4-2-3-1: Примерна група от 19 за даден мач:
Карвальо
/Чаворски/
Райков Марсиньо Рамос
/Опоку/ /Вутов/ /Тонев/ г
/Йовов/
Гаджев Прохазка
Пинто Ангелов Ели Мюлдер
/ Старокин/ /Иванов/ /Милиев/ /Башлиев/
Илиев
Заб.Ангелов и Старокин могат да играят на мястото на Гаджев и Прохазка /при нужда/
Карвальо
/Чаворски/
Райков Марсиньо Рамос
/Йовов/
Гаджев Прохазка
Пинто Ангелов Ели Мюлдер
Илиев
Заб.Ангелов и Старокин могат да играят на мястото на Гаджев и Прохазка /при нужда/
gevel написа:4-2-3-1: Примерна група от 19 за даден мач:
Карвальо
/Чаворски/
Райков Марсиньо Рамос
/Йовов/
Гаджев Прохазка
Пинто Ангелов Ели Мюлдер
Илиев
+1
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
-
Явно това са стартовите 11 днес ...
Това е подредбата:
Както Илиан вече спомена неколкократно - Няма да променя схемата от предишните години.
Значи - 4-2-3-1 ...
Това очевидно е плануваният титулярен състав !
С 1-2 изключения ...
Надявам се на игра, подобна на тази през вторите 45 мин. срещу Металург.
Поне докато повечето от тези играчи са на терена ...
Ето и изборът на Илиан Илиев, който тръгна за Сараево, но преди това определи отбора, който да почне срещу украинците: 23. Пламен Илиев, 2. Дъстли Мюлдер, 4. Станислав Ангелов, 5. Иво Иванов, 8. Роман Прохазка, 45. Владимир Гаджев, 31. Марсиньо, 11. Симеон Райков, 16. Кристовао Рамос и 19. Базил Де Карвальо
Това е подредбата:
Илиев
И. Иванов - Ангелов
Мюлдер ......................... Старокин
Гаджев ..............
.............. Прохазка
Марсиньо
Рамос ......................... Райков
Де Карвальо
И. Иванов - Ангелов
Мюлдер ......................... Старокин
Гаджев ..............
.............. Прохазка
Марсиньо
Рамос ......................... Райков
Де Карвальо
Както Илиан вече спомена неколкократно - Няма да променя схемата от предишните години.
Значи - 4-2-3-1 ...
Това очевидно е плануваният титулярен състав !
С 1-2 изключения ...
Надявам се на игра, подобна на тази през вторите 45 мин. срещу Металург.
Поне докато повечето от тези играчи са на терена ...