СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 14:56

siniq_fen написа:Моите очаквания са от другата група да се класират Полша и Куба. Не знам обаче кой ще е победител. Ние все пак ще можем утре да знаем евентуалните съперници на полуфинали и (разбира се, при възможност) да избегнем един от двата отбора. Кой според вас би бил по-добрият вариант за нас? Аз мисля, че е по-добре да срещнем Полша на финала (дай Боже да стигнем до там).

Аз искам на полуфинал да срещнем Бразилия. Колкото и нелепо да звучи, според мен в момента имаме по-голям шанс срещу тях, отколкото срещу Куба и Полша. Кубинците няма да играят на Олимпиадата и ще дадат абсолютно всичко от себе си, за да спечелят СЛ, а и са в добра форма и само един път са печелили турнира. Полша е в страшна форма и мисля, че ще се хвърлят здраво за СЛ, още повече, че и никога не са го печелили. Бразилия не е в толкова добра форма и сякаш мислите им са насочени към Лондон.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 юли 2012 15:08

Eminem написа:
siniq_fen написа:Моите очаквания са от другата група да се класират Полша и Куба. Не знам обаче кой ще е победител. Ние все пак ще можем утре да знаем евентуалните съперници на полуфинали и (разбира се, при възможност) да избегнем един от двата отбора. Кой според вас би бил по-добрият вариант за нас? Аз мисля, че е по-добре да срещнем Полша на финала (дай Боже да стигнем до там).

Аз искам на полуфинал да срещнем Бразилия. Колкото и нелепо да звучи, според мен в момента имаме по-голям шанс срещу тях, отколкото срещу Куба и Полша. Кубинците няма да играят на Олимпиадата и ще дадат абсолютно всичко от себе си, за да спечелят СЛ, а и са в добра форма и само един път са печелили турнира. Полша е в страшна форма и мисля, че ще се хвърлят здраво за СЛ, още повече, че и никога не са го печелили. Бразилия не е в толкова добра форма и сякаш мислите им са насочени към Лондон.

Не ги подценявай бразилците, защото най-малко са си бразилци, а второ вчерашната загуба може много бързо да бъде преодоляна, ако днеска направят 1 силен мач, макар че поляците ги биха 3 пъти в групата.
p.p. защо промениха в тия групи с по 4 отбора регламента? Нали преди беше немците ни гостуват и играеме няколко мача тука и после ние гостуваме там и така. Заради Олимпиадата ли или вече така ще го правят занапред, защото така финансово е много прецакано понеже мач България - Германия в Аржентина е малко не на мясотото си.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2012 15:09

baywatchfan написа:
1982 написа:Ами почти всички класирали се на олимпиядата отбори експериментираха постоянно със съставите си и никой не се хвърли на макс. Това би трябвало да ти подскаже, че Световната лига не е волейболната ШЛ.

Точно волейболната ШЛ е.

Не се хвърли никой на макс, заради Олимпиадата, която, ако продължим да правим паралел с футбола, се явява нещо като Световното по футбол - най-престижното първенство за спорта. Дори и при футбола го имаше същото преди години, когато Световното все още беше най-голямото събитие (не че сега не е, но не до такава степен) и тогава футболистите се пазеха за него.

Айде посочи ми поне едно европейско или световно, на което някой отбор не се е хвърлял на макс ???

Защото аз следя волейбола откакто съществува тая Световна лига и мога да ти кажа, че само в нея отборите си позволяват да играят с много от резервите си, или пък въобще само с такива. На всички други турнири - олимпиада, световно и европейско, всеки излиза само с най-доброто. Защото това са най-престижните турнири.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 15:30

vasko1 написа:Не ги подценявай бразилците, защото най-малко са си бразилци, а второ вчерашната загуба може много бързо да бъде преодоляна, ако днеска направят 1 силен мач, макар че поляците ги биха 3 пъти в групата.
p.p. защо промениха в тия групи с по 4 отбора регламента? Нали преди беше немците ни гостуват и играеме няколко мача тука и после ние гостуваме там и така. Заради Олимпиадата ли или вече така ще го правят занапред, защото така финансово е много прецакано понеже мач България - Германия в Аржентина е малко не на мясотото си.

Разбира се не трябва да се подценяват. Те винаги си правят сметки и почти винаги са на финал.
Колкото до регламента, той е такъв заради Олимпиадата.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 16:48

Как може БНТ да не дава мача Полша - Бразилия ? Срам!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 юли 2012 16:49

Eminem написа:Как може БНТ да не дава мача Полша - Бразилия ? Срам!

БНТ Свят или БНТ 2 :?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 16:52

MuFc1878 написа:
Eminem написа:Как може БНТ да не дава мача Полша - Бразилия ? Срам!

БНТ Свят или БНТ 2 :?

По БНТ 2 в момента дават волейболните ни националки срещу Сърбия. В програмата на БНТ, БНТ 2, БНТ Свят не фигурира двубоя Полша - Бразилия.
Иначе, който иска да го гледа, може да го направи тук - http://www.laola1.tv/en/pl/volleyball/f ... 89036.html
Последна промяна от Eminem на 05 юли 2012 16:54, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 16:54

Ммм ... Снощи Йовков нали каза, че днес ще предават Полша - Бразилия ? ... :roll:

Те мисля, че са от 17:30 ч.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 16:55

THE G.A.M.E написа:Ммм ... Снощи Йовков нали каза, че днес ще предават Полша - Бразилия ? ... :roll:

Те мисля, че са от 17:30 ч.

Те са от 17:30ч., но в програмата не фигурира двубоя.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 16:59

Eminem написа:Те са от 17:30ч., но в програмата не фигурира двубоя.

Може да е някакъв пропуск в самата програма, защото съм сигурен, че Йовков спомена, че мачът ще се предава ... :?

Абе карай ... пускай си Левски, точно почват ... Има какво да се гледа. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”