Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2012 13:32

Neron написа:Последните няколко години имахме само 1 сезон тежък нападател и резултата беше на лице.Сами се сещате за кой говоря.Дано да престанем с тия лекички нападателчета веднъж завинаги.

Ами,предполагам,че визираш Дембеле,обаче за "резултата" нещо не се сещам...Ако може да ни го припомниш!Ама,ако можеш,без "Влязохме в Групите,бихме Гент..."Нещо друго?
ПП.Г.Иванов "тежък нападател" ли беше?И,изобщо,какво значи "тежък нападател"?Тежък колкото А.Керъл и Йоренте или колкото Солдадо и Кержаков?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 юли 2012 13:37

blue avalanche написа:
Neron написа:Последните няколко години имахме само 1 сезон тежък нападател и резултата беше на лице.Сами се сещате за кой говоря.Дано да престанем с тия лекички нападателчета веднъж завинаги.

Ами,прдполагам,че визираш Дембеле,обаче за "резултата" нещо не се сещам...Ако може да ни го припомниш!Ама,ако можеш,без "Влязохме в Групите,бихме Гент..."Нещо друго?
ПП.Г.Иванов "тежък нападател" ли беше?И,изобщо,какво значи "тежък нападател"?Тежък колкото А.Керъл и Йоренте или колкото Солдадо и Кержаков?

Резултата беше резултатност.А под тежък нападател имам в предвид че не е като Цветков да се връща назаде и да организира играта или като Жуниор.Левски е силен когато има типична 9ка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 юли 2012 13:37

blue avalanche написа:

Ами,прдполагам,че визираш Дембеле,обаче за "резултата" нещо не се сещам...Ако може да ни го припомниш!Ама,ако можеш,без "Влязохме в Групите,бихме Гент..."Нещо друго?

И що ако може без "влязохме в групите и т.н"? Или викаш тва за теб, на фона на "невероятната" класа на БГ футбола не е успех?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 13:38

Neron написа:Аз говоря от 2007 наса. щото от тогава насам само с Гарата се радвахме истински на отбора

Е да, но Гара-та си е доста радвижен тип ...
В смисъл, не е типичен "тежък център", например като Арш ...

Ние все още незнаем, каква е концепцията на Илиан за стилът ни.
Но наличието на Чаворски ( раздвижен нападател ) и Де Карвальо ( по-скоро доближаващ се определението - "Таран") ... Говори, че ще използваме два типа атаки - и с центрирания от флаговете, и с извеждащи подавания от дълбочина.

На мен ми е любопитни, що за птица ще е евентуално търсеният в момента нападател ...
Но ако не е поне 2 класи над наличните ( в това число и Опоку ) ... То няма смисъл да се привлича !
И аз лично не мисля, че ще е особен проблем да играем с настоящите играчи.

И без това нямаме шансове да спечелим "Лига Европа" ... :lol:
Но в първенството не би трябвало да имаме проблеми ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 13:57

Опоку и без това си е централен нападател, да го използват като такъв. Карвальо я вкара на високосна година, я не.

way
Контакти:

Мнениеот way » 05 юли 2012 14:05

Eminem написа:Опоку и без това си е централен нападател, да го използват като такъв. Карвальо я вкара на високосна година, я не.

От това което видях първия мач тича много и е здрав физически и според мен би разхвърлял защитата в БГ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2012 14:08

terata написа:
blue avalanche написа:

И що ако може без "влязохме в групите и т.н"? Или викаш тва за теб, на фона на "невероятната" класа на БГ футбола не е успех?

Щом като слагаш класата на БГ футбола в кавички,защо тогава финиширахме 2-ри?Нали бяхме много яки и биехме наред в ЛЕ?Бием Гент,а правим хикс със Сливен! :oops: Някакво обяснение?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 юли 2012 14:11

way написа:
Eminem написа:Опоку и без това си е централен нападател, да го използват като такъв. Карвальо я вкара на високосна година, я не.

От това което видях първия мач тича много и е здрав физически и според мен би разхвърлял защитата в БГ

Дано. Нямам му много доверие, дано ме опровергае.

way
Контакти:

Мнениеот way » 05 юли 2012 14:13

blue avalanche написа:Щом като слагаш класата на БГ футбола в кавички,защо тогава финиширахме 2-ри?Нали бяхме много яки и биехме наред в ЛЕ?Бием Гент,а правим хикс със Сливен! :oops: Някакво обяснение?

Играчите са мърди това е отговора

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 05 юли 2012 16:12

"Вижте какво каза изпълнителният директор на "сините"
Иво Тонев от няколко дни е в лагера на Левски в Линдабрун. Изпълнителният директор на "сините" се съгласи да говори пред Livesport.bg. Ето какво каза той в телефонен разговор относно случващото се в клуба.

Господин Тонев, клиширан, но дежурен въпрос – как ви се струва отборът преди началото на шампионата и битките в Лига Европа?
- Рано е да говоря, няма как да съм категоричен, тъй като не сме изиграли още и един официален мач. От това, което виждам, всичко върви по план, настроение има, а дали сме си свършили работата ще видим по време на шампионата и предстоящите мачове в Лига Европа.

Какво става с нападателя, когото чакате? Кога трябва да се присъедини той към Левски?
- Преговорите са доста сериозни, да не кажа тежки. Ние, като клуб, сме се разбрали с футболиста, постигнали сме съгласие той да подпише с Левски, но причината това да не е станало се крие в отбора, в който играе в момента. Нападателят е млад, а до момента в него е инвестирана немалка сума пари, поради което сегашният му клуб не иска да се раздели лесно с него.

Кога ще има яснота около транфера на този футболист?
- До утре. Ако не се стигне до сделка, сме готови с План Б. Имаме варианти, все пак сме сериозен клуб.

За португалеца Уилсон Едуардо ли става дума?
- Не, от теб го чувам сега. Име няма да ти кажа, нито пък от коя държава е. За него знаем точно трима човека – аз, Илиан Илиев и Дончо Донев. Разбира се, и Тодор Батков е в течение, все пак е собственик. Категорично обаче ти казвам, че не е този футболист за когото питаш, нито пък онзи поляк (б.а. - Пиех). Честно казано, доста се забавлявам когато чета някакви имена, които нямат нищо общо с реалността.

Как ще коментирате думите на Сержиньо Грийн, че футболисти на Миньор са се „навеждали“ в последните два мача срещу Левски?
- (Смее се). Така ли?! Това, което видях през пролетта бе един освирепял Миньор, който дойде и ни победи насред „Георги Аспарухов“. Предполагам и ти видя същото, нали? За предишни мачове не мога да коментирам, тъй като не съм бил в клуба.

В един седмичник се появи информация, че сте се срещал със Спас Делев? Вярно ли е?
- Не съм, а и не го познавам лично."

Няной искаше нова дата, ето...

Върни се в “Архив”