Интервю с Димитър Борисов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Борисов

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:46

BRF написа:
gentlemanxxx написа:ХАХА уникалния голмайстор, "Новият Стоичков" Делев се видя, че няма грам талант в Турция! Платини много бързо забравихте как го псувахте след като направи един единствен силен полусезон откакто бе на Армията :lol: И ти ми говориш за страшен вид? Като прибавяш Янев, Карачанаков :lol: :lol: Сериозно успокой се и помисли реално над нещата :lol:

Ми критериите ми са ниски и нищо не съм забравил.Ако ти не се притесняваш от нападението което изредих ОК.Аз бих се радвал да го имаме!

Само да добавя,че с Янев и Карачанаков всеки пряк свободен ще е като дуспа.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:48

gentlemanxxx написа:
BRF написа:
gentlemanxxx написа:ХАХА уникалния голмайстор, "Новият Стоичков" Делев се видя, че няма грам талант в Турция! Платини много бързо забравихте как го псувахте след като направи един единствен силен полусезон откакто бе на Армията :lol: И ти ми говориш за страшен вид? Като прибавяш Янев, Карачанаков :lol: :lol: Сериозно успокой се и помисли реално над нещата :lol:

Ми критериите ми са ниски и нищо не съм забравил.Ако ти не се притесняваш от нападението което изредих ОК.Аз бих се радвал да го имаме!

Не забравяй и Станко в това нападение както и Шеридън(виж за него да кажеш страшен съгласен съм) :lol: :lol: Тоя сезон ще е по смешен дори от предишния , само се чудя сега каква ще е директивата и кой ще е виновния :lol:

Я ми кажи на кой отбор би било по-силно нападението от това?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 юли 2012 13:48

Yoda написа:.... разбира се, ще е забавно ! То ще бъдат едни празненства, едни купони без край ! Ще си отиде и последното уродливо дете на комунизма !

Защо? илиян илиев ще направи това, което гонзю не успя и ще изпаднете? Дано! :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:49

Tony_CSKA написа:
Yoda написа:.... разбира се, ще е забавно ! То ще бъдат едни празненства, едни купони без край ! Ще си отиде и последното уродливо дете на комунизма !

Защо? илиян илиев ще направи това, което гонзю не успя и ще изпаднете? Дано! :lol:

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:49

BRF написа:
BRF написа:

Само да добавя,че с Янев и Карачанаков всеки пряк свободен ще е като дуспа.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: Е не ти сериозно май си пийнал :lol: :lol: Карачанаков с един гол от пряк свободен и вече е Бекъм :lol: И всеки корнер със Шеридън ще е като 99% гол :lol: Сериозно пич, нз какво си взел или пил ама се успокой

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:52

[в]
Ми критериите ми са ниски и нищо не съм забравил.Ако ти не се притесняваш от нападението което изредих ОК.Аз бих се радвал да го имаме![/quote]
Само да добавя,че с Янев и Карачанаков всеки пряк свободен ще е като дуспа.[/quote]
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: Е не ти сериозно май си пийнал :lol: :lol: Карачанаков с един гол от пряк свободен и вече е Бекъм :lol: И всеки корнер със Шеридън ще е като 99% гол :lol: Сериозно пич, нз какво си взел или пил ама се успокой[/quote]
Ми той да вкара 5-6 и Янев 5-6 а дали съм пил-не съм.Вземи малко ти се успокой и си мери думите.Интересуваисе повече гледаи мачове и тогава коментирай
Последна промяна от BRF на 05 юли 2012 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:52

Кое нападение би било по-силно? ххуахухаахахаахуахахауха Е това направо ме УБИ :lol: Няма да има по атомно нападение от това!!! Това ще стряска всяка защита от тук до Кюрасао и обратно :lol: :lol:

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:53

BRF написа:[в]

Само да добавя,че с Янев и Карачанаков всеки пряк свободен ще е като дуспа.[/quote]
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: Е не ти сериозно май си пийнал :lol: :lol: Карачанаков с един гол от пряк свободен и вече е Бекъм :lol: И всеки корнер със Шеридън ще е като 99% гол :lol: Сериозно пич, нз какво си взел или пил ама се успокой[/quote]
Ми той да вкара 5-6 и Янев 5-6[/quote]
ХАХАХАХАХАА 5-6 вика :lol: Ох немога излизам, че толкова смях не е на хубаво :lol: 5-6 :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 05 юли 2012 13:53

Yoda написа:
mertezaker написа:Този конфликт между Стойчо и Титаните ще свърши зле, като няма пари това ще ни е селекцията...За първи път може би откакто съм привърженик на отбора, нямам никаква надежда за титла.

Титла ли ?!?!?!?!?!?!?!?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако останете в А група ще е успех !

Самоубий се!
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 юли 2012 13:57

gentlemanxxx написа:ХАХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: Е не ти сериозно май си пийнал :lol: :lol: Карачанаков с един гол от пряк свободен и вече е Бекъм :lol: И всеки корнер със Шеридън ще е като 99% гол :lol: Сериозно пич, нз какво си взел или пил ама се успокой

Вие всички какво се навъртяхте тук? Това, че новините около вас се свеждат до празни от съдържание статии като да речем: "интересни упражнения на тренировка" или "райков и гаджев се шегуват на тренировка" и всичко е чудесно ли? Пак няма да знаете на кой свят се намирате, както и предния сезон, когато се наложи да ви правят спешен шпалир накрая. за да хванете 3-тото място.

Върни се в “ЦСКА”