Празнувате ли 4-ти юли ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Празнувате ли 4-ти юли ?
Разбира се че не ,нито 4 юли,нито Хелоуин т.н
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
radorezila написа:Драги ми капиталисти празнувате ли празника на нашите братя американците 4-ти юли деня на независимостта на ЮЕСЕЙ![]()
Нашите братя ?
Последна промяна от Eminem на 05 юли 2012 00:27, променено общо 1 път.
Кво да му празнувам...аз съм от България, не от някаква изкуствено създадена нацийка !

Абе хора... какво значи празнувате ли? Ако някой иска и му харесва го прави... макар и да не разбирам много какъв празник е. Все едно да питам празнувате ли на 3 ти март? Ще кажете - Да... ок и в какво се изразява празненството ви? Кажи речи единствено коледа и нова година се изразяват със специални празненства... всичко друго си го правят хората всеки ден... независимо дали е 4 или 5 юли... ходят си по клубове... пият си, музика и така.
Иначе днес видях, че в София в жк борово имаше един голям плакат пред бившата пица Италия с голям орел с американското знаме и приканваща хората за купон по случаи 4 ти юли. Карах и не можах да прочета всичко което пишеше, но ...
Иначе днес видях, че в София в жк борово имаше един голям плакат пред бившата пица Италия с голям орел с американското знаме и приканваща хората за купон по случаи 4 ти юли. Карах и не можах да прочета всичко което пишеше, но ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Да не съм луд?!
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
- Sunset
- Контакти:
Да, всяка година вдигам празненства и харча хиляди долара за фойерверки, както "братята" хамериканци. Пък за какво ни е 3-ти март, като имаме 4-ти "джулай" ?
Един приятел има рожден ден на 4-и юли и той го празнува. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
fuck amerika
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Нищо американско не празнувам 
Празнувам аз... и свети валентин и хелоин и деня на благодарноста, че да съм като тея от филмите... Излез навън да се разходиш вместо да пускаш такива теми.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."