СЛ: България - Германия 3-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: СЛ: България - Германия | 04.07.2012

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 00:26

yasen написа:
Eminem написа:
yasen написа:Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Отборът играл без напрежение ли ? Интересно, сигурно сме класирани директно на полуфинала ?

какви очаквания имаше ти преди този мач, въобще цялото общество?!
и сега ми отговори какви очаквания имаше към отбора преди онзи полуфинал на 12 май ?
Отборът игра без обществен натиск за задължителна победа, в събота на полуфинала няма да е така, тогава ще даваме оценки!
Каквото и да стане, Матей трябва да се върне, иначе отбора няма да е същия, сега ще ме грабнат много хора за тези думи, но след няколко загуби, доста хора ще мислят като мен!

Ясенчо, с ръка на сърцето си кажи ти днес искаше ли да победим?
Матей никой не го е спрял да се връща. Да се изредим всички да му се молим на колене ли? Ние не сме малоумни, за да не разбираме, че Казийски е нужен на отбора. Никой не го е гонил, никой повече няма и да му се моли да се връща.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 05 юли 2012 00:32

Честно казано Казийски не ни трябва.В момента отбора играе като отбор,не играе само за един човек.И изобщо не знам за какво тая тема Стойчев и Казийски трябва да се обсъжда при всяка загуба или победа на отбора.Махнала ли се?Да!И да го дъвчем тука,няма да си променят мнението.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 05 юли 2012 00:35

[/quote]Ясенчо, с ръка на сърцето си кажи ти днес искаше ли да победим?
Матей никой не го е спрял да се връща. Да се изредим всички да му се молим на колене ли? Ние не сме малоумни, за да не разбираме, че Казийски е нужен на отбора. Никой не го е гонил, никой повече няма и да му се моли да се връща.[/quote]
ее стига бе, човек, какви глупости говориш... България над всичко!
и представа си нямаш колко време, пари и нерви съм изпотрошил заради националния отбор по волейбол...
това, че имаме различни мнения, не ни прави по-малко българи...
но пак казвам - Матей трябва да се върне скоро в отбора, дано да има последствия след ревизията във федерацията

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 00:40

yasen написа:ее стига бе, човек, какви глупости говориш... България над всичко!

Да, ама Матейчо не е на това мнение. Ако не си го чул в интервюто му за Гонг, можеш да си го пуснеш пак. Чак и Томислав остана потресен от чутото на тази тема.

Искам да ме разбереш правилно. Аз искам Матей да играе. За мен той беше сериозно подведен от Радо, което е още по-жалкото.
Няколко пъти го повторих в този форум. През този и следващия месец Казийски можеше да се превърне в легенда на българския волейбол. Сега ще остане просто един много добър играч.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 юли 2012 00:57

Честита победа, БЪЛГАРИ! Страхотна атмосфера в залата! Невероятна победа! :) Много борбеност и страхотен характер от момчетата! Заслужена победа.... Много пъти съм казвал, че Владо е страхотен играч, но малък човек.... днес също бе на висота и няма как да не призная, че неговото включване обърна мача! Не беще това мача на Соколов. Владо влезе и като инстински капитан поведе отбора към победата! Инфарктен трети гейм и после в четвъртия ги смазахме с блокади и сервиси :) Такива моменти като днешния в Арена Армеец не могат да се купят.... не могат и да се заменят. Те просто трябва да се изживеят. :) :) :) :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юли 2012 01:03

Споделям всеобщото мнение, че направихме голям мач и заслужено спечелихме. Продължаваме да мечтаем :)
Само Левски!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 юли 2012 01:14

yasen написа:
Eminem написа:
yasen написа:Нека не се главозамайваме от успеха днес, отбора игра без напрежение, без натиск, няма да е така на полуфинала в събота

Отборът играл без напрежение ли ? Интересно, сигурно сме класирани директно на полуфинала ?

какви очаквания имаше ти преди този мач, въобще цялото общество?!
и сега ми отговори какви очаквания имаше към отбора преди онзи полуфинал на 12 май ?
Отборът игра без обществен натиск за задължителна победа, в събота на полуфинала няма да е така, тогава ще даваме оценки!
Каквото и да стане, Матей трябва да се върне, иначе отбора няма да е същия, сега ще ме грабнат много хора за тези думи, но след няколко загуби, доста хора ще мислят като мен!

Е, определено днеска е имало по-малко напрежение отколкото първата квалификация, защото ни се напълниха главите толкова месеци, че има 1 квалификация - 8 отбора от Европа и това е. А то се оказа,че имало още 3 квалификации още - в Япония и останалите зависи от развръзката в първата квалификация. Ама ние си знаеме - домакини живи мъртви трябва да я вземеме. Проблема дойде от там, че държавата изсипа яко пари, защото от федерацията и казали - имаме Радо, Казийски, Владо, Андрей - няма проблем - класираме се. Андрей контъжен, Братоев сигурно всеки мач расте, защото едно е да играеш пред 200 човека в родното първенство на супер ниско ниво, а друго е пред 12к, които очакват от тебе да играеш на нивото на останалите.
Аз подкрепям Радо, но не като мърлячите във форума, които си знаят едно отидох на мача и виках за отбора, а ми се искаше да има и повече антифедерацията скандирания, но нямаше.
На придворни лакей като sandi74 ще кажа е хубаво, че такива смешници като него си стоят по дупките вместо да ходят и да плюят всеки като не се харесва на Лазарофф.
p.p. не си мислите, че този отбор само ще печели мачове, защото такъв няма на този свят....ще има и загуби, а у нас те се приемат тежко и винаги някои го отнася.

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 05 юли 2012 01:31

хубава победа, само жалко че волейбола има малък авторитет като спорт и малък социален ефект! Едва ли някой по света се интересува особено от волейбол, освен състезателите и част от народите, където е по-силно развит!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2012 09:05

vasko1 написа:Е, определено днеска е имало по-малко напрежение отколкото първата квалификация, защото ни се напълниха главите толкова месеци, че има 1 квалификация - 8 отбора от Европа и това е. А то се оказа,че имало още 3 квалификации още - в Япония и останалите зависи от развръзката в първата квалификация. Ама ние си знаеме - домакини живи мъртви трябва да я вземеме.

Това, че ти не си знаел, че има още 3 квалификации, не значи, че никой не е знаел!
Но да те попитам, ако държавата не беше извадила още 500 хил долара за втората квалификация, знаеш ли къде щяхме да играем?
Най-вероятно не. Тогава аз ще ти кажа. Щяхме да играем във Франция. А там стените нямаше да ни помогнат.
Да не говорим пък ако Германия беше победила Италия на финала. Тогава вместо да играем с Франция, щяхме да сме с Куба. Супер, нали?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 09:06

bouscule написа:жалко че волейбола има малък авторитет като спорт и малък социален ефект! Едва ли някой по света се интересува особено от волейбол, освен състезателите и част от народите, където е по-силно развит!

Mмм ... Не бих казал, че Волейбола е с нисък социален статус по-света.
В страни като Бразилия, Аржентина, Австралия, Китай, Япония, Корея, Куба, Русия, Италия, Полша, Испания, Франция, Сърбия, Египет, Иран, волейболът е сред трите най-популярни спорта !
В последните години се наблюдава бум и в Централна Европа + САЩ и Канада.
А в някои ( Полша, Русия, Куба, Иран ) ... Си съперничи директно с Цар футбол. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Волейбол”