Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 21:42

THE G.A.M.E написа:Последните изяви на "адвоката" са определено - антиЛевски !
И друг път е говорил тотални небивалици, но от началото на подготовката тези небивалици са анти Левски.

Това показва само едно - Батков бавно и мъчително ( за него самият ) ... Е изтикван от Клуба.
Дните му са преброени ...

Що да е мъчително? Хем да му оправят бакиите, хем да е в клуба-е не става!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 07 юли 2012 15:35

Синьо сърце написа:
THE G.A.M.E написа:Последните изяви на "адвоката" са определено - антиЛевски !
И друг път е говорил тотални небивалици, но от началото на подготовката тези небивалици са анти Левски.

Това показва само едно - Батков бавно и мъчително ( за него самият ) ... Е изтикван от Клуба.
Дните му са преброени ...

Що да е мъчително? Хем да му оправят бакиите, хем да е в клуба-е не става!

Батков е като Иван Костов.Единият съсипва ЛЕВСКИ,а другият съсипа СДС.
Баткоff вън

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 юли 2012 12:45

Тодор Батков: Чудя се дали да продължа

Не се чуди, Тодоре. Каквото можа - съсипа. Повече недей, моля те. Поне едно добро направи през последните 5 години - иди си.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Тодор Батков: Чудя се дали да продължа

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юли 2012 13:10

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви на летище София, че се чуди дали да продължи издръжката на „сините“.

„Не знам дали има смисъл. Най-лесно е да се откажа. Минава ми през главата, но съм отговорен човек“, заяви благодетелят на клуба от „Георги Аспарухов“.

„Като че ли вече свикваме. Първо беше БАТЕ Борисов, след това Търнава, а сега и Сараево. Босна и Херцеговина е млада страна, в която се е проляло много кръв. Средната заплата в отбора им е 500 евро, но виждате как играят“, каза още Тодор Батков.

Свободен сте да си идете г-н. Тодор Батков. Направихте повече от достатъчно и не мисля, че ще липсвате на някого.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тодор Батков: Чудя се дали да продължа

Мнениеот CTAHKO » 27 юли 2012 13:14

Споко,накрая ще каже:Айде от мен да мине,ще остана още десетина години,за да "помагам" на Левски :lol: Ще се изкара ебати благодетеля и радетеля и че без него следва края на света и нещата ще си продължат по същия начин 8-) Има една приказка,че глупавите хора се учат от собствените си грешки,а умните от грешките на другите.Е,за този все още не е измислено определение :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 27 юли 2012 13:16, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 юли 2012 13:15

CTAHKO написа:Споко,накрая ще каже:Айде от мен да мине,ще остана още десетина години,за да "помагам" на Левски :lol: Ще се изкара ебати благодетеля и радетеля и нещата ще си продължат по същия начин 8-) Има една приказка,че глупавите хора се учат от собствените си грешки,а умните от грешките на другите.Е,за този все още не е измислено определение :lol:

Нека той и Тонев заслужават, да останат в Левски.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 юли 2012 13:16

Няма какво да се чуди.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 юли 2012 13:20

Батков и той като "Титан" тръгнал да се заканва и да плаши, но те понеже вечно са пияни и не осъзнават, че на никой няма да липсват! Може би поне разбраха какво искаме от тях.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 27 юли 2012 13:54

Батков ще иска да остане в клуба, колкото може повече. Това са приказки за пред феновете ( които все по - малко му вярваме ). Собствениците на отборите у нас се занимават с клубовете само заради парите. И в Европа на места е така, но там са важни и успехи, и развитието. Дълго ще им сърбаме попарата. Няма смисъл от чесане на езиците.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 28 юли 2012 15:01

Как ще се отказваш бе,Ганьо!! Нали ти и Тоньо трябва да съсипете напълно Левски.Поне да отпаднем от сили като Андора,Сан Марино,Лихтенщайн и Малта.Чакай,има време.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Архив”