bono написа:Ти преди да даваш квалификации, запознат ли си с качествата и играта на тази звезда?
В момента мисля всичко качествено от юношите е в първия отбор и тренира, не може всички да имат договори и да са част от първия отбор.
Да, аз съм запознат, дори смея да твърдя, без да те познавам, че съм запознат много по-добре и от теб.Нееднократно съм гледал момчето и мога да ти кажа, че има много повече футбол в него, отколкото в Милиев, Иво Иванов и Диамунтен (да не кажа взети заедно).Това, че се контузи тежко, не означава, че футболните му качества са се изпарили.
А ти приятелю, който си толкова запознат обясни ми две неща.Щом най-доброто от школата е в момента с първия отбор, то кажи ми:
1) Тодор Гочев, след като играеше в един набор с Асен Георгиев, защо Асен беше капитан, а не вездесъщия Тошко?
2) Отново за Гочев - този пикльо, който си позволи да загърби отбора, който го изгради като играч, и плю на името на отбора, за да си търси късмета по израелските картофени ниви, с какво е по-добър от момчето, което беше истински биткаджия и истински капитан на терена - Асен Георгиев?
Ако мислиш, че има логичен отговор - слушам, а ако не - то просто не спори относно неща, с които не си запознат ...