Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот cska_90 » 25 авг 2009 22:46

levskarinvt написа:
cska_90 написа:
aloha^guy написа:Момчета ...Левски имат само 1 удар отдалеко - 1 греда... , защо играем толкова слабо ??? :( Кажете ми ???
Как ще вкарат сега 3 гола ??? Няма как....баси фалца имат теези маджари, въртят топките като Кака,Роналдо,Робен,Анри :shock: :shock: :shock:

Къде я видя тая греда-понеже изтървах първите 10 мин -да не е била тогава!

ДА! Направо разтресе вратата.Малшанс ко да праим.Целия мач е тей :evil:

Абе да не заблуждаме-зле сме засега и ние и вие(в четвъртък ще видим де),Аз мисля че ги надиграхте,просто защото онези не се напраягат много много-ако трябваше да съзададат 10 положения-щяха да го направят,ама не е нужно и затова ви дадоха инициативата.Просто видяха че когато и да тръгнат в атака ще е гол!
Не се сърдете-това е истината и така ще е докато има мачове като Левски-Ботев и ЦСКА-Своге!
Изображение

hegemon
Контакти:

Мнениеот hegemon » 25 авг 2009 22:47

Бяхме ли взели Асус и Жоб това никога нямаще да стане, да губим от Унгарски калиотковци ....ебати срама за 3 година !!!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 25 авг 2009 22:50

mormona написа:
aloha^guy написа:Момчета ...Левски имат само 1 удар отдалеко - 1 греда... , защо играем толкова слабо ??? :( Кажете ми ???
Как ще вкарат сега 3 гола ??? Няма как....баси фалца имат теези маджари, въртят топките като Кака,Роналдо,Робен,Анри :shock: :shock: :shock:

Братко умирам от желание да им се падне Барселона... да видя RUDOLF Елена какво ще върти... ше въртии..... хехехехе да не казвам какво.Поне тоя отбор така аз ще се изкефя Бaрса ако ги бие.Смисъл малко ще си отмъстят поне за мене.. аз ще си оптмастя така да го кажа. Незнам.... не и подцених ма не мислех , че може да ни съдерат задника така.Досега е 4-1 егати... не е за вярване.... Гаджев се счупи... нападатели нямамеее.... незнам.47 мин с продълженията за 3 гола.АЙДЕ квото станеее, ше чакаме жребия в петък.Само дано там има още 2 отбора да не сме само ние, че те и Ловеч не са цъфнали а вързали аа ЦСКА не ми се говори.Успех на сички.Трябват ни точки.На пук на комплексарите - в случая в червено, трябват ни точки.НЕ мислете , че ЦСКА ще ни ги донесе,Тия години кога играхте четвъртфинали минаха, сега сички трябва да сме единни, маа злобата на някой е пред това да са Българи.

Да ,мормона....100 % съм сигурен ,че БАРСА, МАН ЮТД , МИЛАН,АРСЕНАЛ , Пуул...и т.н. НИКОЙ , абсолютно никой няма да им даде така да стрелят...и да "събират" паяжините от вратата :evil: :evil: Ама Рабех,Топузаков , Минев.... :( :(
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 22:50

Абе БГарми,недей така,бе,човек.Не ти прави чест,нито е мъжко,нито е човешко да се подиграваш с Левски сега.Знай,че има един,който гледа отгоре,недей със злобата,до нищо добро не е довела никого.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 25 авг 2009 22:51

гроти това последното което написа беше супер само дето ти го истриха :D , да си жйв и здрав
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2009 22:51

Абе вие кво го обърнахте на трагедия се едно коефицента ви няма да ви помогне пак да бъдете поставени следващия път за турнирите или се едно няма да играете до зимата :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 25 авг 2009 22:52

acmilan написа:Абе БГарми,недей така,бе,човек.Не ти прави чест,нито е мъжко,нито е човешко да се подиграваш с Левски сега.Знай,че има един,който гледа отгоре,недей със злобата,до нищо добро не е довела никого.

Але смешко нещо лошо ли казах да му се не види и кривогледите.........
Я ми цитирай нещо лошо?
Както и др.идиоти. :evil:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 22:53

BGarmy написа:
acmilan написа:Абе БГарми,недей така,бе,човек.Не ти прави чест,нито е мъжко,нито е човешко да се подиграваш с Левски сега.Знай,че има един,който гледа отгоре,недей със злобата,до нищо добро не е довела никого.

Але смешко нещо лошо ли казах да му се невиди и кривогледите.........
Я ми цитирай нещо лошо?
Както и др.идиоти. :evil:

Не ми викай смешко,ебоклук долен,да не кажа аз кой е смешко,мн си смел нещо,нещастник!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 25 авг 2009 22:53

hegemon написа:Бяхме ли взели Асус и Жоб това никога нямаще да стане, да губим от Унгарски калиотковци ....ебати срама за 3 година !!!

Бе Дебрецен некак си не е като Тампере или БАТ3 даже тоя Елена RUDOLF може и да напраи трансфер някъде в Европа.Западна Европа... обачеее наистина трябва от УЕФА да ни дават пари ! Пари затова , че популяризираме шампионската лига сред малките народи.БАТЕ , сега Дебрецен, дадохме път и на Жилина...
МА я се стегнете бе на тия дето ше злорадстват да кажа
АНДЕРЛЛЕХТ - знаете кои са, ако не вижте в Гугал. ПАднаха от БАТ3 и сега Lion им навре 8 гола ... има време и за още.Това ако не е срам кое/ Роженборг падна и беше елиминиран от КАРАБАГ ! Тъкаче ние не сме Евроглупаците.... ма нали някои трябва да злорадства.
:!:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 25 авг 2009 22:53

delqnski47 написа:Абе вие кво го обърнахте на трагедия се едно коефицента ви няма да ви помогне пак да бъдете поставени следващия път за турнирите или се едно няма да играете до зимата :!:

Офф човек много е трудно да ти се обясни това ни идва малко като утешителна награда...
Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”