Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 14:03

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Целия окръг е пламнал с вирус, май идвало от гермснки туристи, поне така четох днес. Различни групи германци дошли по различно време в различни курорти почти веднага след пристигането си са потърсили лекарска помощ....

Ах гадните шваби :evil: Аз както бачкам в хотела и е пълно с дойчовци, взема и аз да хвана този вирус :evil: Дано ми се размине, че моя организъм е такъв, че се разболявам само веднъж годишно и то все зимата(ноември/декември) :roll:

:mrgreen: Излез от хотела, звънни от телефонна кабинка, че има бомба в хотела, ще евакуират хотела и няма шанс да се заразиш :mrgreen: хем и едно плажче ще остане време да направиш :mrgreen: докато претърсват
А на дойчовците докато се изнизват от хотела по долни гащи можеш да подвикваш иронично: Вива Италия :lol:, спагетти, паста, макароне, Супер Марррррррррриоооооооо :lol:

Добра идея :mrgreen: А тва с подвикването вече го направих, още щом свърши мача. Бях нощна тогава и отивам на бара да гледам мача, а там всичкото германци. Още на първия гол започнах да скандирам Forza Squadra. Онея седят търпят и викат: "Германците ще бият, ще видиш", а аз иронично ги поглеждам и на ум си викам "оптимисти", на втория гол вече не издържах и започнах всичко що се полага: "Viva Italia" , "Viva Balotelli" , "Forza Squadra" , "Spagethi/Pasta" и т.н. , даже изнамерих една тениска на Италия и я сложих да ги дразня още повече. Те седят, мълчат и си пият биричката. След мача на всеки германец минал покрай рецепцията му давах по едно знаме на Италия принтирано на лист А4. Горкичките, газ пикаха като им ги давах. На другия ден шефката ми звъни и ми вика: "Пак си дразнел гостите(германците)" на световното преди две години пак по същия начин ги дразнех :mrgreen: , викам и "Е шефке то никой освен тях не е за германците" ,а тя леката "Добре ама да не се повтаря"! За мача Англия-Италия сценария пак беше същия
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 14:05

Малката е с изписани антибиотици - диагнозата - или гнойна ангина, или шарка. Като свърши антибиотика след 5 дни ако не е по-добре - да стягаме багажа за болницата...Уфффф, горкото лапе значи! Да можех да си прехвърля болестите и на мен...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 юли 2012 14:06

Хахаха, Ники, що така се дразниш с туристите бре?! То колкот' няма ти хептен ще ги изгониш :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 14:13

калпазанчо написа:Хахаха, Ники, що така се дразниш с туристите бре?! То колкот' няма ти хептен ще ги изгониш :mrgreen:

Еми да става весело. Най-обичам да се дразня с мамалигарите :mrgreen: :mrgreen: Кат се хванем на тема цигани, много зор виждат и все се отказват да спорят :mrgreen: А иначе не се дразня със всички :lol: със готините си говорим за това което им е благо и топло на душичката 8-) Онзи ден с един руснак си говорих за Илюмжинов. Каза ми, че е много по-добре отколкото Ершов(нищо, че Ершов е латвиец). В русия го наричали "голямото зло"(Ершов) или нещо от тоя сорт(колкото разбирам аз от руски :lol: ) Обясних му за какво иде реч и защо го питам за баТ Кирчо. И той изрази надежда, че може да инвестира в бургаски футбол(като цяло Черноморец). Така че недейте отписва още големите пари от играта. :) :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 юли 2012 14:17

калпазанчо написа:Целия окръг е пламнал с вирус, май идвало от гермснки туристи, поне така четох днес. Различни групи германци дошли по различно време в различни курорти почти веднага след пристигането си са потърсили лекарска помощ....

Не знам Владко. Щерката я "удари" в Плевен, а там германски турист са виждали само на снимка.
Владко не, че съм доктор, но тази диагноза шарка или гнойна ангина :shock: с предписан микс от антибиотик хич ми не харесва.
Ако е ангина - антибиотк - да, но, ако е шарка - твърдо не. Вижте, моля ти се и се консултирайте някъде другаде. Колкото и да е странно този вирус ( летен) е съпроводен с много висока температура и...зачервено гърло. Поне при нас така беше. Дечицата ги удря в слабото място. Което детенце си страда от гърло-там, което има чувствително стомахче - там ( нашия случай). Разстройството се появява до 12 часа след температурата при този гаден летен вирус мръсен. :evil:
ПС: Всичко ще мине, но, когато страдат децата ми е по-болно от всичко, което някога ме е боляло. :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 14:22

ntodorov написа:

Не знам Владко. Щерката я "удари" в Плевен, а там германски турист са виждали само на снимка.
Владко не, че съм доктор, но тази диагноза шарка или гнойна ангина :shock: с предписан микс от антибиотик хич ми не харесва.
Ако е ангина - антибиотк - да, но, ако е шарка - твърдо не. Вижте, моля ти се и се консултирайте някъде другаде. Колкото и да е странно този вирус ( летен) е съпроводен с много висока температура и...зачервено гърло. Поне при нас така беше. Дечицата ги удря в слабото място. Което детенце си страда от гърло-там, което има чувствително стомахче - там ( нашия случай). Разстройството се появява до 12 часа след температурата при този гаден летен вирус мръсен. :evil:
ПС: Всичко ще мине, но, когато страдат децата ми е по-болно от всичко, което някога ме е боляло. :cry:

Аз също не съм фен на антибиотиците, за каквато и болест да е. Най-добре както казва Нейчо консултирайте се със някой друг лекар, за да се разбе какво и има. Силно се съмнявам да е Гнойна ангина, но не съм доктор и немога да кажа. Дано се оправи по-бързо и всичко да е наред.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 14:34

ntodorov написа:

Не съм лекар,но двете неща се лекуват по-различен начин.Съветвам те за консултация с друг лекар,поне да чуеш второ мнение.Успех,дано се оправи бързо детенцето.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 юли 2012 14:36

Дано всичко да е наред.Снощи към два и половина моя малкия и той се събуди с 38 и половина.

:shock: Горкото. Вируса ли е Вальо ?
ПС: Относно поустовете на Ники и Вальо към Владко... Дори мисля, че антибиотика е абсолютно несъвместим с "лекуването" на определен вид шарка, ако не е скарлатина...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2012 14:44

ntodorov написа:
Дано всичко да е наред.Снощи към два и половина моя малкия и той се събуди с 38 и половина.

ПС: Относно поустовете на Ники и Вальо към Владко... Дори мисля, че антибиотика е абсолютно несъвместим с "лекуването" на шарка...

Незнам.Цял ден е с 38 и половина.Дано не е нещо сериозно.Довечера ще го караме при личната.
ПС:99% съм сигурен,че при шарка не се дава антибиотик.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 04 юли 2012 14:45

ntodorov написа:

ПС: Относно поустовете на Ники и Вальо към Владко... Дори мисля, че антибиотика е абсолютно несъвместим с "лекуването" на шарка...

Аз затова споменах, че антибиотик и каквато е болест са две противоположни неща. От както се помня никога не са ме лекували с антибиотик. А когато съм бил малък съм правил пристъпи почти всяка вечер(заради влагата), лекарката ми е изписала антибиотик, майка ми го е дала и съм станал по зле. Оттогава насам никога не са ме лекували с антибиотик. :)
Владо ако можеш питай някоя баба за някое "бабино лечение", те поне са по ефикасни отколкото всички нови лекарства които измислиха. ;)

Върни се в “Черноморец”