Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Прохазка не спечели ли дузпата в София? 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
way написа:
Добре де как може да направиш от нападател защитник(Прохазка) ?
Помниш ли преди години кой треньор правеше подобни размествания?
- D.Georgiev
- Контакти:
way написа:Добре де как може да направиш от нападател защитник(Прохазка) ?
Предполагам, че Прохазка няма да е типичен дефанзивен полузащитник и ще участва доста дейно в изграждането на играта. Плюс това ви дава вариантивност при принудителна смяна например. Почти съм убеден, че ще го виждаме в доста по-предни позиции.

Theos написа:way написа:
Не. Не съм толкова стар
D.Georgiev написа:way написа:Добре де как може да направиш от нападател защитник(Прохазка) ?
Предполагам, че Прохазка няма да е типичен дефанзивен полузащитник и ще участва доста дейно в изграждането на играта. Плюс това ви дава вариантивност при принудителна смяна например. Почти съм убеден, че ще го виждаме в доста по-предни позиции.
При наличието на Марсиньо ,Прохазка ще играе дясно крило, дефанзивен халф едва ли ще играе при наличието на Гаджев,Старокин,Димов,Йовов,Янко Ангелов и Ивелино Иванов.
way написа:Theos написа:way написа:
Не. Не съм толкова стар
- D.Georgiev
- Контакти:
Theos написа:При наличието на Марсиньо ,Прохазка ще играе дясно крило, дефанзивен халф едва ли ще играе при наличието на Гаджев,Старокин,Димов,Йовов,Янко Ангелов и Ивелино Иванов.
Рамос се справя повече от добре на тази позиция. Не знам, ще видим какво ще стане в другите ви контроли.

Пелето малко ли го въртяха и него. Само вратар не е бил... 
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Theos написа:D.Georgiev написа:way написа:Добре де как може да направиш от нападател защитник(Прохазка) ?
При наличието на Марсиньо ,Прохазка ще играе дясно крило, дефанзивен халф едва ли ще играе при наличието на Гаджев,Старокин,Димов,Йовов,Янко Ангелов и Ивелино Иванов.
Пълни глупости
Прохазка ще си играе точно дефанзивен халф.От дясно си имаме Рамос ,който си игаре много добре.
Освен Прохазка и Гаджев ,само Димов ни е типичен деф халф.Йовов го отпиши, Ст. Ангелов го гласят за защитата.Другите са твърде млади, а Старокин май ще бъде ляв бек за сега.
D.Georgiev написа:Това не винаги е лошо. Виж нашите - в нападение почти никой не си играе на титулярния пост.
Не винаги, ама доста често е лошо. При положение, че имаме Рамос съм почти сигурен, че Прохазка ще играе дефанзивен халф. Ами не виждам кое му е хубавото на това.