Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Kolec » 04 юли 2012 10:46

Жуниор Мораес все още не е направил нито една тренировка с Металург (Донецк). Бразилският нападател от три дни е в лагера на украинския тим в Австрия, но ЦСКА не му позволява да се включи в заниманията на отбора, докато договорът между двата клуба не бъде подписан. И вчера разговорите между ръководствата продължиха, но все още има детайли, които се доуточняват. Те касаят начина на изплащане на трансферната сума от 1,85 милиона евро и комисионите към мениджърите.

"Да, Мораес е тук при нас, но не тренира", потвърди пред "Тема спорт" звездата на Металург (Донецк) Велизар Димитров.

Както вече стана ясно, ЦСКА настоява да получи цялата трансферна сума накуп, докато украинците искат тя да е на две вноски. Иначе Мораес отдавна е уточнил личните cи условия. Според тях за 3 години той може да прибави към банковата си сметка между 2 и 2,5 милиона долара в зависимост от резултатите на отбора.

[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/131938[/offtopic]

А как се надявам да не се разберат!!!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 юли 2012 10:48

Спрокел е бавен и тромав инъче има добро пласиране. Очаквам до него да играе Коста Стоянов. Апата си е вечна резерва стига да не е контузен. Очаквам Грънчов да е алтернатива на Стоянов, а Крачунов на Спрокел. 8-) Саша може да играе и като ляв бек икато дефанзивен халф. Анеси не е чист нападател. Позицията му е зад нападателя или ляво крило. Инъче от е видно че Стойчо си иска футболисти Лъчезар Танев /което е доста обезпокоително предвид на последните 20 които е докарал в БГ/

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 04 юли 2012 11:07

Все по-усилено в лагера на ЦСКА в Турция се говори, че Жуниор Мораес може да се върне обратно при „червените”.

Вече няколко дни бразилецът е в лагера на украинския Металург Донецк в Австрия, но преговорите по продажбата му там са зациклили.

От два източника Гонг научи, че с всеки изминал час става все по-голяма вероятността Мораес да не бъде спазарен, което би трябвало автоматично да го върне в лагера на ЦСКА.

Очаква се до края на деня да има пълна яснота по този казус. Евентуалното завръщане в отбора на ЦСКА от страна на голмайстора на „червените” би било чудесна новина за феновете на тима, които изразиха недоволството си от неговият трансфер в Металург.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=281343

Дано да не се разберат! :twisted:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 11:13

dreben23 написа:Саша е точно за средата на терена и според мен, но от този състав поне 4 човека няма да са титуляри! Апата и Крачунката не отстъпват по нищо на Нилсон и Спрокел според мен! Но трябва да ги погледаме тези двамата в контролите, за да видим има ли хляб в тях. ;) Присо трябва да си е твърд титуляр, няма кой да го надбяга просто и винаги е с известно предимство пред другите, а Делев няма да се върне за жалост в ЦСКА, доколкото разбрах може да отиде в Гьозтепе или нещо от сорта беше...

На Апата мястото му е забит в центъра на отбраната!!!В мачовете с Миньор и Лудогорец ясно се видя, че не се чувства комфортно като краен защитник.. ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юли 2012 11:17

Ураааа! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 04 юли 2012 11:21

PR_CSKA написа:Спрокел е бавен и тромав инъче има добро пласиране. Очаквам до него да играе Коста Стоянов. Апата си е вечна резерва стига да не е контузен. Очаквам Грънчов да е алтернатива на Стоянов, а Крачунов на Спрокел. 8-) Саша може да играе и като ляв бек икато дефанзивен халф. Анеси не е чист нападател. Позицията му е зад нападателя или ляво крило. Инъче от е видно че Стойчо си иска футболисти Лъчезар Танев /което е доста обезпокоително предвид на последните 20 които е докарал в БГ/

Спрокел не ми хареса особено. Срещу Торпедо Апата го покри във всички ситуации. За мен точно Апата трябва да е титуляр и другите да му се редят на опашка за партньори, а Коцето по-добре да не припарва до центъра на отбраната, защото е адски рисков... Я се подхлъзне, я ритне някой в наказателното. Общо взето страшно нескопосан се за мен и е най-добре ляво бекче да цъка и то като резерва на Нилсон, който си е приличен. Саша мисля, че най-удобна му е позицията на дефанзивен халф и там ми се иска да го гледаме. За Анисе изобщо нищо не мога да кажа. Не съм гледал много от него, но и нищо хубаво не съм видял. С Лъчо Танев въобще не трябва да работим. Тоя само лъже. Томас добре го беше спазарил зимата за 20к евро на месец. Убеден съм, че и в Столипиново "хората" са по-коректни.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 юли 2012 11:23

Какво стана с Yonathan Del Valle? Предполагам поредните журналистически съчинения.. :?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 11:25

dreben23 написа:Доколкото разбирам и следя футбол Металург не ни превъзхожда с абсолютно нищо, но явно там дават сериозни пари. Не случайно Вили Димитров се е окопал, че чак и в ръководството пост му гласят! ;) Кофти малко, но факт. Не ми се вярва просто Мораеш да изкара там дълго с тези качества, той е жаден за истински футбол просто! Но пък наистина, ако беше отишъл в Удинезе, не се знаеше дали ще се справи с жестоката конкуренция там! Немислимо е да се сравнява Металург с Удинезе, ЦСКА с Металург също - те нямат никакви успехи! Ето, абсолютно никакви успехи нямат и са основани 1996 г! en.wikipedia.org/wiki/FC_Metalurh_Donetsk Съгласен съм със забележката на колегата- Мораес не е и за тях! Но пък той си е преценил човека, че трябва да се изкачва нагоре стъпало по стъпало, да му пожелаем успех и да отиде и в по-голям клуб! :)

Мораес нямаше проблем да остане още един сезон при нас..Напълно съм съгласен, че за такъв футболист просто не е здравословно да се подвизава по нашите ширини, но да отиде в отбор като Металург.. :| Много съм разочарован от нашето ръководство!!!Да не забравяме, че ни предстоят евротурнири и те бяха идеален шанс за Мораес да блесне и да бъде забелязан от доста по-сериозниотбори.Все пак миналата година не успя да запише участие в ЛЕ заради проблемите с бившия си клуб, което беше една от причините да няма оферти от по-големи клубове. ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 юли 2012 11:26

Ще ме извинявамте за разсеяността и невежеството, но за Саша сигурно ли е, че е подписал с отбора? :? Иначе определено е научен играч и би бил отличен опорен халф (или защитник, когато се налага).
Колкото до Мораес, сигурен съм, че повечето фенове искаме да си остане в отбора, но пък от трансфера му евентуално ще дойдат добри приходи. (Но като се замисля, че тези приходи вероятно няма да бъдат изпозвани за нищо смислено, май загубата не би била голяма.)
Последна промяна от Udoji90 на 04 юли 2012 11:29, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 юли 2012 11:28

Стойчо каза, че ще го подпишат. (То и с Вас щяха..)

Върни се в “ЦСКА”