motoem930 написа:Не бе, това е извадка от мнението на един колега от нашия форум ,но не знам защо го копирах цялото (може би бирата ми дойде в повече), мисълта ми беше , че ако последвате нашия пример ви очакват само хубави моменти , което ще е в плюс както за вас , така и за Българския футбол като цяло. И пак , ще повторя: опитайте да разкарате боклуците от клубовете си (дори и цената да е да извадите отбора си от "елита" на Българския футбол) и ще усетите тръпката да сте истински свободни (безценно изживяване) .
Със сигурност е така, но не всеки може да го възприеме. Макар аз лично да предпочитам вашия вариант за последните три години, дето само си развявахме байраците за дедовия из страната, но пък ние и не сме притиснати, сега сме и с нови собственици и пари. Червените са за варианта, но и там не е лесно-все титли и ЕКТ им в главата, сакън ще изгуби еврофутболът от безценното участие на Станко Йовчев и сина на Малина...Ний пък ще чакаме Йовов да я изпусне от 15 см пред голлинията, та да е башсеир. Ама съдба-да видим какво ще е сега. Вий си изстрадахте всичко и сега ви боли х.я-и да паднете, и да биете-майната му, ракия да се лей( хем ледена да е, и с катък и саздърма за мезе). Нашта е друга-айде в Европа безнадеждната битка, после ... Както и да е, това е положението!