Нахоках другия отбор в Пловдив ... виждам ,че вие пък много си повярвахте ,че едва ли не сте шампиони и т.н.
Хора по-полека я карайте ...... да не стане да се борите да не отпаднете ! Вземете си поука от големите отбори и си направете обща тема за всичките ви трансфери .....
Анкета за трансферите ни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
Re: Ботев привлече халф на Висла Краков !
Селекцията до тук е много, много добра, сега всичко е в ръцете на Феро.
Много се радвам, че Феро развъртя метлата и изгони целия отбор. От миналогодиишните играчи за титуляри стават само Рахов и Шведа, добре е че в отбора останаха Огнянов, Данчо Христов и вратарчето, най-вероятно ще влизат на смяна като резерви. Тошко е талантлив но погубени таланти в БГ футбола с лопата да ги ринеш, дано той не е поредния такъв.
Много се радвам, че Феро развъртя метлата и изгони целия отбор. От миналогодиишните играчи за титуляри стават само Рахов и Шведа, добре е че в отбора останаха Огнянов, Данчо Христов и вратарчето, най-вероятно ще влизат на смяна като резерви. Тошко е талантлив но погубени таланти в БГ футбола с лопата да ги ринеш, дано той не е поредния такъв.
Последна промяна от група съветски учени на 03 юли 2012 22:45, променено общо 1 път.
PFK_Levski написа:Нахоках другия отбор в Пловдив ... виждам ,че вие пък много си повярвахте ,че едва ли не сте шампиони и т.н.
Хора по-полека я карайте ...... да не стане да се борите да не отпаднете ! Вземете си поука от големите отбори и си направете обща тема за всичките ви трансфери .....
1-во Някъде да си видял, някой да говори за титли? То тва само при вас го има, ама нещо буксувате. И да ми говориш след всички тия трансфери за борба за оцеляване....сори ама хич те няма!
2-ро Ботев е също толкова голям колкото и Левски. И в буквален и в преносен смисъл!
Muscarin написа:PFK_Levski написа:Нахоках другия отбор в Пловдив ... виждам ,че вие пък много си повярвахте ,че едва ли не сте шампиони и т.н.
1-во Някъде да си видял, някой да говори за титли? То тва само при вас го има, ама нещо буксувате. И да ми говориш след всички тия трансфери за борба за оцеляване....сори ама хич те няма!
2-ро Ботев е също толкова голям колкото и Левски. И в буквален и в преносен смисъл!
Ботев е голям колкото Левски?
- publicimage
- Контакти:
PFK_Levski написа:Нахоках другия отбор в Пловдив ... виждам ,че вие пък много си повярвахте ,че едва ли не сте шампиони и т.н.

Като мине еуфорията по темата и модераторите си ги обединяват.... спокойно. "Големите отбори" да го дадат малко по-айляк и да си отварят теми по вкус.

Abbiati написа:Най хубавотот е колко ще ги боли говедца и буфери след мачовете с нас......нямам търпение да се започне с шоковото събуждане от тежка висаджийска дрямка)))))))))
Определено доста ни болеше чак на дербито не дойдохме но следващата седмица бяхме на мача С Вихрен.
kanar4o написа:ralka_levskarka написа:Защо не си направите една тема за трансферите? И за тоя халф вече има тема.
Защо не намалиш малко коментарите ! Когато друг отбор в България привлече футболист от Висла Краков тогава се обаждай.
Само недей пиши повече в тая тема !
ми,права е к'во.кои бяха Висла пък??? През една минута нова тема,и в предишната го коментирахте същият,сега и тук.Отворете една тема и там дискутирайте трансферите

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
-
Кога ще е първата контрола и дали ще има контроли в Пловдив?
Върти ми се че почвахме на 6-ти ама не съм много сигурен.
- 1912plovdiv
- Контакти:
bianchi написа:Abbiati написа:Най хубавотот е колко ще ги боли говедца и буфери след мачовете с нас......нямам търпение да се започне с шоковото събуждане от тежка висаджийска дрямка)))))))))
Определено доста ни болеше чак на дербито не дойдохме но следващата седмица бяхме на мача С Вихрен.
Е това ще да е било сигурно защото сте много лоши и страшни

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- publicimage
- Контакти:
група съветски учени написа:Кога ще е първата контрола и дали ще има контроли в Пловдив?
6 юли - Видима-Раковски (в Тетевен)
12 юли - Банско (във Велинград)
14 юли - Черноморец Бс (в Брестник)