Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Re: Ботев привлече халф на Висла Краков !

Мнениеот Древен и Вечен » 03 юли 2012 20:29

Paolo_1912 написа:
Червени_шампиони написа:Видяхте парите и верно много ви порасна работата, а до преди 3 години незнаехте дали изобщо ще ви има. Ебати надувките момче..

Според този твой критерий за 3-те години и вас не трябваше да ви има,отворен!

Ей червен,ваща те първа предстои...Само си спомни 200 тате наркомана които се събрхте в Борисовата да протестирате като ви изхвърлиха от евротурнирите.Изритат ли ви от А група изчезвате от картата ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2012 20:34

За пичовете от другите отбори -свиквайте, това е само началото. А ние за да ви покажем че не сме случайни ви обещавам посещаемост по-голяма от тази на двата софийски гранда взети заедно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 юли 2012 20:35

На мен пък ми интиресно кат привличати недоказани чуждестранни именна с впечатляваща визитка , как върви освобождаването на ненужните футболисти спичелили баража за влазана у А групата :?:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Ботев подписа с македонски национал !

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 03 юли 2012 20:36

никки1912 написа:С нетърпение очаквам да видя кой ще е ЧЕРЕШКАТА в състава ни. :lol:

http://bultras.com/forum/viewtopic.php?p=297912#p297912
Мнениеот CanarMan » Вто Юли 03, 2012 7:04 pm
Понеже аз го взимах това интервю по телефона да ти кажа, че това с "черешката" си е моя интерпретация. Той ( ФЕро ) каза че преговарят с много класен бразилец, който ще затвори селекцията подобаващо. Аз го питах: Черешката на тортата в селекцията? Той отвърна: Може да се каже.

Това за да няма спекулации. Онзи като дойде и почнат да му издигат едни плакати с черешки, аз ще трябва да му купувам риза :) :dance:

Уточнение за "черешката" :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 03 юли 2012 20:36

Bartolomej написа:недоказани чуждестранни именна с впечатляваща визитка

Тва е яко :lol: :lol: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 03 юли 2012 20:37

Древен и Вечен написа:пич я иди си налей една студенааааа водица и се успокой, защо тръгна да обиждаш момичето, при все че не ете е провокирала и обидила с нищо. Не смятам че точно ти си човека, който ще определя хората да ли са селяни или не и също подкрепям мнението, че всички трансферни новини на отборите трябва да са в една тема, а не за персонален играч да се отварят нови теми.

Не се обяснявай бе брато.В говеждия форум можеш да се плюнчиш колкото искаш ,ясно ли е\?[/quote]

мисля че ти трябва да си забършеш монитора, защото ти тръгна на нож да се заяждаш, с всички които писаха по темата, а и хубаво сте привлекли този играч, ама ако е чак такава голяма звезда не мисля че ще дойде в българското първенство.
пп: смятам че с нищо не те бях провокирал да обиждаш, но има две причини или си невръстен тинейджър или първите ти 7 години от възпитанието ти липсват.
И ако обичаш не ме братосвай!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 юли 2012 20:38

Древен и Вечен написа:
ralka_levskarka написа:
Древен и Вечен написа:Ралке,още сигурнои не се къпеш ,а си доста отворена.Н аколко си?14-15 ?От кога взе да ти разбира главата от футбол и кой кой е?

Ти, ако не се къпеш, аз се къпя :lol: На скромничките 17 години съм ;) От кога? Ами вече 7 години :mrgreen:

Ми като те гледам ква си селянка ...От кога в Търново взехте да ги разбирате нещата?

Брато,излагаш се с тези неща,които си ги написал!Най-добре си изтрий коментарите и се извини на момичето!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 юли 2012 20:38

ss_killer написа:
Древен и Вечен написа:пич я иди си налей една студенааааа водица и се успокой, защо тръгна да обиждаш момичето, при все че не ете е провокирала и обидила с нищо. Не смятам че точно ти си човека, който ще определя хората да ли са селяни или не и също подкрепям мнението, че всички трансферни новини на отборите трябва да са в една тема, а не за персонален играч да се отварят нови теми.

Не се обяснявай бе брато.В говеждия форум можеш да се плюнчиш колкото искаш ,ясно ли е\?

мисля че ти трябва да си забършеш монитора, защото ти тръгна на нож да се заяждаш, с всички които писаха по темата, а и хубаво сте привлекли този играч, ама ако е чак такава голяма звезда не мисля че ще дойде в българското първенство.
пп: смятам че с нищо не те бях провокирал да обиждаш, но има две причини или си невръстен тинейджър или първите ти 7 години от възпитанието ти липсват.
И ако обичаш не ме братосвай![/quote]
Или просто е доста комплексиран :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 03 юли 2012 20:39

ss_killer написа:

Не се обяснявай бе брато.В говеждия форум можеш да се плюнчиш колкото искаш ,ясно ли е\?

И ако обичаш не ме братосвай![/quote]
Пич,казах да не се плюнчиш в чужди форуми ,ЯСНО ЛИ ТИ Е ИЛИ НЕ?
Последна промяна от Древен и Вечен на 03 юли 2012 20:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юли 2012 20:39

Пишете по темата. Всички приятелки които са гости на този форум да се съобразяват.

На въпроса "колко теми ще се пускат" - Колкото си искаме?

Ние не търсим внимание. Дори търсим спокойствие защото като гледам всички налазвате във форума на Ботев

Да тука е интересно. Защото при другите е скучно

И на всички Левскарчета... Да имате страхотен отбор, но Лудогорец ще е шампион защото имат колосална селекция спрямо вашата.
Да не забравя и червените другарки.... Отивате към 5-6 място този сезон. Само можете да ни завиждате и ние ще бъдем преди вас.

Комшиите няма да ги обсъждам само ще им благодаря че не се включиха да осерат поредната тема!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”