Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд

Мнениеот tsonpen » 02 юли 2012 21:18

DelijePlovdiv написа:От 3-я път взехте, че успяхте да ни биете. Голямо постижение. да знаеш ! :lol:

Така е, но най-важното е да продължаваме да го правим :)
[center]Изображение[/center]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 юли 2012 22:05

Древен и Вечен написа:
fire написа:При сегашната ситуация в Локомотив Пловдив,а по-точно,разпадналия се отбор от пролетта,трагичната селекция и липсата на средства,Лудогорец ще победят без много да се напъват,даже е вероятен и разгром!
Докато Динев е начело на този велик клуб с уникална публика,и въпреки безсилието да управлява сам, продължава да се "опъва" на желаещи да помогнат партньори,Пловдивския клуб не го чака нищо добро,...........а е един от малкото,които го заслужават това добро,защото има и публика има и дух има и култура,непозната на много други публики!

Да си фен на Локо Пловдив не е лесно."ВЕЛИК КЛУБ" !!хахах ,от кога локото стана ВЕЛИК КЛУБ бе майна?С кое,с какво?Пловдивския клуб!!!Кое ви прави ПЛОВДИВСКИ КЛУБ?Празния ви стадион или Купата в на Емил Наков хола?ХАХАХА много ме развеселихте тая вечер свинепроизводители.

неградски , колкото и да се напъваш винаги ще ни бъдете абонати .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 02 юли 2012 22:07

DelijePlovdiv написа:От 3-я път взехте, че успяхте да ни биете. Голямо постижение. да знаеш ! :lol:

Само дето мача, в който ви бихме беше най-важния от 3те в които играхме с вас :lol:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 юли 2012 22:25

След днешните контроли съм убеден,че ще има голяма гавра за аграрните.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 02 юли 2012 23:10

child in time написа:
plan-2012 написа:Интересното в случая е трябва ли Локомотив Пловдив като носители на калъвката на КБ ,да играят финал за супер-купата ? 8-)

А така а носителите на долния чаршав от родопската яка играят за пръв път от своето създаване с градски отбори! ;)

Ей така много обичам да се правите на разсеяни :lol:
Пак те питам - шампиони ли станахте или спечелихте КБ ,че ще играете за супер-купата на България ?
Ама щом искате играйте като не ви е СРАМ , нека ви мине мерака :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 03 юли 2012 00:59

Ей така много обичам да се правите на разсеяни :lol:
Пак те питам - шампиони ли станахте или спечелихте КБ ,че ще играете за супер-купата на България ?
Ама щом искате играйте като не ви е СРАМ , нека ви мине мерака :)[/quote]
И аз искам да попитам как се нареждат в Б група домакинства и и гостувания по ваш вкус... ама няма да си дозадам въпроса , че не обичам да задавам отговори! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 юли 2012 07:04

На фона на подготовката която върви и в двата отбора си мисля, че мача ще бъде в тренировъчно темпо за нашия отбор! Не мисля, че Локомотив има аргументи срещу нас точно на този етап! Прогноза за разгромен резултат с красива игра! 5-0!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 03 юли 2012 11:07

Аз пък не мисля, че трябва да подценяваме Локо в никакъв случай и не мога да предскажа разгром... Все пак си мисля, че ще победим, но топка - кръгла е и подскача :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 юли 2012 11:47

mad forest написа:На фона на подготовката която върви и в двата отбора си мисля, че мача ще бъде в тренировъчно темпо за нашия отбор! Не мисля, че Локомотив има аргументи срещу нас точно на този етап! Прогноза за разгромен резултат с красива игра! 5-0!

Недей така, лично аз не помня кога за последно "Локо" са постигали добри резултати в контроли, но след това в първенствтото винаги се справят много добре. Плюс това в момента наистина са уредили най-добрите контроли и почти няма мач, в които ако експериментират малко повече да не им напълнят кошницата. Иначе и аз съм малко разочарован от тях, очаквах повече откъм селекция.
За мача конректно - това си е същотото "Локо", срещу което играем трудно и бъдете сигурни пак ще ни намърдат някой гол от статично положение. Надявам се само с оглед на ЕКТ ръководствата да се разберат поне да няма балтии.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 03 юли 2012 18:37

hijack1 написа:

Само дето мача, в който ви бихме беше най-важния от 3те в които играхме с вас :lol:

Единственото, което загубихме от този мач беше купата.

Да ви е честита! Сега като я имате к'во стана, пак ние я ползваме :lol: :lol:

Muscarin написа:След днешните контроли съм убеден,че ще има голяма гавра за аграрните.

Нещо май си слънчасал от толкова бачкане на Колежа. Поне пари за шапка не ти ли останаха от заплатата? :cry:

Върни се в “Лудогорец”