DelijePlovdiv написа:От 3-я път взехте, че успяхте да ни биете. Голямо постижение. да знаеш !
Така е, но най-важното е да продължаваме да го правим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
DelijePlovdiv написа:От 3-я път взехте, че успяхте да ни биете. Голямо постижение. да знаеш !
Древен и Вечен написа:fire написа:При сегашната ситуация в Локомотив Пловдив,а по-точно,разпадналия се отбор от пролетта,трагичната селекция и липсата на средства,Лудогорец ще победят без много да се напъват,даже е вероятен и разгром!
Докато Динев е начело на този велик клуб с уникална публика,и въпреки безсилието да управлява сам, продължава да се "опъва" на желаещи да помогнат партньори,Пловдивския клуб не го чака нищо добро,...........а е един от малкото,които го заслужават това добро,защото има и публика има и дух има и култура,непозната на много други публики!
Да си фен на Локо Пловдив не е лесно."ВЕЛИК КЛУБ" !!хахах ,от кога локото стана ВЕЛИК КЛУБ бе майна?С кое,с какво?Пловдивския клуб!!!Кое ви прави ПЛОВДИВСКИ КЛУБ?Празния ви стадион или Купата в на Емил Наков хола?ХАХАХА много ме развеселихте тая вечер свинепроизводители.
child in time написа:plan-2012 написа:Интересното в случая е трябва ли Локомотив Пловдив като носители на калъвката на КБ ,да играят финал за супер-купата ?
А така а носителите на долния чаршав от родопската яка играят за пръв път от своето създаване с градски отбори!![]()
mad forest написа:На фона на подготовката която върви и в двата отбора си мисля, че мача ще бъде в тренировъчно темпо за нашия отбор! Не мисля, че Локомотив има аргументи срещу нас точно на този етап! Прогноза за разгромен резултат с красива игра! 5-0!
hijack1 написа:DelijePlovdiv написа:От 3-я път взехте, че успяхте да ни биете. Голямо постижение. да знаеш !
Само дето мача, в който ви бихме беше най-важния от 3те в които играхме с вас
Muscarin написа:След днешните контроли съм убеден,че ще има голяма гавра за аграрните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта