5 телевизии с интерес към "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 5 телевизии с интерес към "А" група

Мнениеот W84me » 03 юли 2012 16:47

Аз знам кои са телевизиите, които ще спечелят наддаването! Това са - XXL, Hustler, Private Spice и Joy TV!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 юли 2012 16:51

Ако ТВ+ ги вземат,Бойко Серафимов как ще коментира мачове на ЦСКА ,като е и диктор на стадиона :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 юли 2012 16:52

Stanislav_Ivanov написа:
vasko1 написа:
Udoji90 написа:Тв+ много хора не ги хващат, така че не е добър вариант, тъй като все пак някои хора гледат мачове и на други отбори освен любимия, пък и не могат винаги да ходят на стадиона дори за мачовете на своя отбор. БНТ са с изключително калпави коментатори, а ТВ7 са толкова пристрастни, че ми се повръща от тях. Май другите 2 варианта са най-добри, но пък и ми се струват най-малко вероятни.

Футбола е за феновете, най - вече на стадиона. Няма да се съобразяват кой може да си плати за ТВ+. На всякъде всичко е платено, а само тука защото "X" го мързи да отиде да гледа, защото бирата на стадиона я няма, а също така и мешаната салата. Ай сиктир. Подкрепяите си отборите на стадиона и ще ви през оная работа коя телевизия дава мачовете.

Пич а тези които подкрепят ЛЕВСКИ и са на горе-долу 300 километра от София кво правят ?

+1 Също така не всички фенове на ЦСКА имаме време и превоз за пътуване до Варна примерно. Как тогава да гледаме гостуването ни на "Черно море", което винаги е важен мач? Да не говорим, че миналия сезон не успях да отида дори на някои домакински мачове, защото бяха в делнични дни и единственият начин да хвана поне част от тях беше да ги гледам по ТВ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 03 юли 2012 17:03

http://www.dnevnik.bg/sport/2012/06/14/ ... ekorda_si/
Пичове, вижте какви пари се разиграват, не може само при нас да е безплатно.
Аз съм да си направят 1 телевизия, където да се плаща по 2 лева примерно. Води се, че мачовете са с голям интерес и примерно 300 к абонати си плащат и си разделят парите.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 юли 2012 17:05

vasko1 написа:
Udoji90 написа:Тв+ много хора не ги хващат, така че не е добър вариант, тъй като все пак някои хора гледат мачове и на други отбори освен любимия, пък и не могат винаги да ходят на стадиона дори за мачовете на своя отбор. БНТ са с изключително калпави коментатори, а ТВ7 са толкова пристрастни, че ми се повръща от тях. Май другите 2 варианта са най-добри, но пък и ми се струват най-малко вероятни.

Футбола е за феновете, най - вече на стадиона. Няма да се съобразяват кой може да си плати за ТВ+. На всякъде всичко е платено, а само тука защото "X" го мързи да отиде да гледа, защото бирата на стадиона я няма, а също така и мешаната салата. Ай сиктир. Подкрепяите си отборите на стадиона и ще ви през оная работа коя телевизия дава мачовете.

Не добра логика, точно защото е за феновете, все пак някои отбори като например Левски и Цска имат фенове из цяла България и нямат възможност постоянно да са на стадиона и да пропътуват 300-400 километра затова трябва да си има тв излъчване което да е подходящо да се гледа от повече хора.А и на стадионите какви условия са създадени за да подкрепим нормално отборите си,повечето са пълна скръб а и атмосферата която се създава не е препоръчителна за трезвомислещите хора които предпочитат спокойно да си изгледат мача в къщи отколкото да отидат на стадиона и тотално да са разочаровани и от играта и от обстановката поне ще си спестят едното.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 03 юли 2012 17:09

Аз все си мисля,че ТВ7 и Нова ТВ,ще си разделят правата за мачовете.Дано предават по 3 мача на седмица или ако е възможно и 4

П.П. Кога точно ще се разбере коя телевизия ще ги излъчва мачовете ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 03 юли 2012 17:12

по тъпа телевизия от ТВ+ няма , това че излъчват някои спортове не ги прави добри.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 юли 2012 17:12

Stanislav_Ivanov написа:Аз все си мисля,че ТВ7 и Нова ТВ,ще си разделят правата за мачовете.Дано предават по 3 мача на седмица или ако е възможно и 4

П.П. Кога точно ще се разбере коя телевизия ще ги излъчва мачовете ?

Като знам ,че се намираме в България - най-вероятно ден преди 1-вия кръг на А група :lol: :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 03 юли 2012 17:33

Чепеларе ТВ или Телекабел пазарджик най-добре
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 03 юли 2012 17:35

Rooster1912 написа:
KellyB написа:Нещо бъркаш телевизиите... :) Точно TV+ имат най-добри предавания напоследък на футболни срещи. Да не говорим, че в момента само те излъчват Уимбълдън и Формула1 пряко!

Не, пич. Не бъркам телевизиите :) Твърдя , че ТВ+ правят аматьорски преки предавания на футболни срещи, защото явно са аматьори :) Ти финалът за купата на България гледа ли го? :) Пълен провал! А фактът , че в момента само те излъчват Уимбълдън и Формула1 и испанското първенство, тъй като имат финансовата възможност да извадят най-много , за да ги купят, какво променя нещата? :mrgreen: Едното няма нищо общо с другото. Това са си външни продукции! Да вземат да инвестират като телевизия и за подобряване възможностите си в излъчването на собствена си продукция, че направо е срамно!

Aз пък мога да ти кажа, че всичките БГ телевизии са аматьори в това отношение!!!Нещото което ме дразни най-много са повторенията!Е не се научиха, че повторение се дава, когато играта е спряна..Толкова ли не могат да видят как се излъчват мачовете в Европа, че да започнат да го правят правилно..!? ;)

Върни се в “Футбол - България”